Професионални серии за коса 145

• 57 790
  • 769
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, мили момичета.
Бихте ли ми препоръчали серия за много дълга, кестенява коса, която в момента е суха, без блясък, лесно се заплита и капе много. Вероятно за състоянието и са “помогнали” бременност,кърмене, връзване, липса на време за грижа и т.н...
Мечтая си за нещо, което да я съживи и да я направи отново грива-игрива 😁
Шампоан, балсам,маска,терапия...
Благодаря предварително 🙂
здравей, т.к. съм минала през това преди година и половина а сега ми предстои пак съвета ми е Напура против косопад и за възстановяване на фоликули шампоани редуваш ги плюс ампули каквито си харесаш( аз ползвах на Лакме ), също редувах със продукти на Епруваж( но тях за момента ги спряха поне шампоаните и маската) но серума все още го има и е страхотен. Косата ми е дълга също и така си я възстанових сравнително бързо.

# 406
Prinzesa, кой е шампоана на Напура и ъой какво-измиса хубаво маслата ли?
Като говорим за масла - мога ли да смеся Еластисайзър с черно ямайско рициново масло?

# 407
  • Варна
Шампоани на Напура ползвам три Анаген,Стамиген и тоя за силен косопад. Проблем с измиването на маслата нямам по принип,но да предвид факта,че се нанасят на суха коса тия на Напура смъкват маслото прилично.

Можеш да добавяш ЯЧРМ в еластисайзъра. Получава се мощно дълбоко подхранване особено ако позагрееш и постоиш час два с шапка за баня.

# 408
Момичета, да споделя.... Никога не съм имала проблем с цъфтящи краища и днес се позагледах на светло и..... цъфнала!
От почти месец ползвам Ш и ампулите на Керастаз Денсифик и не знам защо, но мисля, че Ш ми прави белята. Косата ми стана една бухнала, сякаш суха, а сега за капак и цъфнала. Мия я почти всеки ден.
Като за начало ще и осигуря среща с ножицата. Но сега съм в чуденка какво да взема за подхранване : някакво масло, примерно на Маракеш, Марокан или Неума... Или някаква маска.....
Еластисйаър /стайлър.... Бях започнала да правя често маслените маски, но бързо се подават белите косъмчета и за сега съм ги спряла/м.маски/
Дайте съвет... /за тънка, рядка коса /

# 409
Ако използваш на всяко миене Денсифик, най-вероятно е от него. Той е доста силно протеинов шампоан и яко не вкарваш хидратация, вероятно ти е изсушил косата, а от тям и цъфтежа.

# 410
Ако използваш на всяко миене Денсифик, най-вероятно е от него. Той е доста силно протеинов шампоан и яко не вкарваш хидратация, вероятно ти е изсушил косата, а от тям и цъфтежа.
На всяко миене го ползвам, да... Уж за по-добър ефект в комбинацията с ампулите..  Но явно не е трябвало така. Имам и Фолиген 1/2 бутилка, но не знам дали и той е протеин за да ги редувам...

# 411
Здравейте, бихте ли ми препоръчали хубава, доколкото се може щадяща косата, маша?

# 412
  • Варна
misha_misha А след шампоана нещо слагаш ли? Маска ,балсам? Ако не слагаш лошо......Фолиген е баласиран.

# 413
Този течен протеин някой да е ползвал при боядисване ?https://www.amazon.com/Joico-Liquid-Protein-Chemical-Perfector/dp/B018IWLVMC

# 414
Момичета да ми препоръчате спрей или пяна хидратиращи термозащити, имам термозащитни кремове на керастасе но ми трябва именно спрей или пяна без стилизант

# 415
  • София
Здравейте!
Започнах да следя темата, след като се "сдобих" с косопад, след прекарам Ковид. ЗА това не съм много запозната с подходящата козметика за коса.

Ползвам серията на Кеrastase genesis против косопад за мазна коса -шампоан, серум, маска. Да, косопада значително намаля(почти спря) но косата ми стана като метла. Суха и стърчаща в краищата. Какво ще ме посъветвате да използвам?
Благодаря!

# 416
Момичета да ми препоръчате спрей или пяна хидратиращи термозащити, имам термозащитни кремове на керастасе но ми трябва именно спрей или пяна без стилизант

Аз съм много доволна от хидратиращата сметана за коса с папая на Milk shake

# 417
misha_misha А след шампоана нещо слагаш ли? Маска ,балсам? Ако не слагаш лошо......Фолиген е баласиран.
Наистина лошо.... Слагам /но рядко / балсам Генезис, който ми изпратиха като подарък от Нотино с поръчката на ампулите /2-рата кутия я взех от там, първата от ЗР/. Четох и добри отзиви за маската на Лалга.... Аз от мерак да я оправя тая коса, повече я скапвам май.

# 418
  • Варна
В такъв случай не се чуди.че косата е започнала да цъфти скоро ще започне и да се къса. Слагай балсам Генезис на абсолютно всяко миене,а не когато се сетиш. Гонейки сгъстяване и уплътняване тотално си скапала баланса.
 Балсамът и финишите са задължителни.

# 419
Миша, аз бих ти препоръчала да си вземеш и една хидратираща серия, за да редуваш. Тази на Ланза е много хубава,но варианти имаш много. С профи козметиката не може да се използва само един шампоан постоянно без никакви маски и балсами след него. Така вместо да се подобри, състоянието на косата се влошава.

Общи условия

Активация на акаунт