🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 1

• 37 252
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Изгледах, харесаха ми избраниците дотук. Жалко, че не мина и Телешкото кюфтенце Smiley

Хич не се интересувам от инфлуенсъри, но ТикТок леля ви Лидия я знам от синчето.Smiley Откога ме врънка да му направя домашен дюнер и да бележа Милион и Първото гледане на шарматната дама Smile
Как й е тикток-а ... че моят син въобще и не я е чувал ?!

# 106
  • Sunshine state
На мен пък рускинята ми е много симпатична. Не мисля, че ще стигне далеч, но ми харесва.
Има нещо в Мария обаче, което не ме кефи.. Не знам още какво е.
Много добре си изглежда Силвена за 54 години.

# 107
  • София
Изгледах, харесаха ми избраниците дотук. Жалко, че не мина и Телешкото кюфтенце Smiley

Хич не се интересувам от инфлуенсъри, но ТикТок леля ви Лидия я знам от синчето.Smiley Откога ме врънка да му направя домашен дюнер и да бележа Милион и Първото гледане на шарматната дама Smile
Дадох линк назад.Снощи я намерих, но не гледах нищо.

# 108
Скрит текст:

https://www.tiktok.com/@lidia_petkova?

Сетило се момчето ѝ, направило мама си тиктокърка Smiley Явно обяснява кратко и ясно и децата я харесват.

# 109
На мен ми е интересно как ги мачват така че всички от групата готвят един тип ястие, например кюфтета. Предварително ли казват кой какво ще приготвя?

# 110
На няколко пъти сякаш чух Силвена да казва "Заявили сте, че ще готвите... " кюфтета , например. Та, за това си мисля, че предварително казват какво смятат да готвят.
А вие забелязахте ли дали заради този тип кастинги виждаме по-малко кандидати на ден? Сякаш като се явяваха по един минаваха повече хора..

# 111
  • София
Може би е имало все пак някакъв предварителен кастинг, който няма да бъде излъчван.
За Х фактор със сигурност имаше кастинг, който не се излъчваше изобщо, знам, защото братовчедка ми се явяваше една година.

# 112
  • Sofia
Сега гледам повторението по БТВ Лейди...Този лигльо от Пловдив защо изобщо го излъчват?! Губене на екранно време и несериозно отношение 😤

# 113
Със сигурност има пре-кастинг. Няма как да извикат всички, които са се записали да готвят пред журито.
Също така заявяват кой какво ще приготвя, за да му се подсигури нужното като продукти и т.н., та е лесно да ги мачнат.

# 114
  • Испания
В Испания, когато форматът е с непознати хора или деца, излъчват кадри от голямо помещение или пространство на открито /ако е топло времето/. Кандидатите готвят, ястията се опитват от хора от екипа и връчват дървени лъжици на тези, които ще се явят пред шефовете.

Сега гледам епизода от снощи. Да, досадно е с тези "инфлуенсъри", инстаграмъри и подобни. Не са професионални готвачи, но прозира причината да бъдат включени във формата.

Иван от Пловдив го придружаваха Емо и Калина от миналия сезон на "Един за друг".

Много се смях с отбор "Кюфтета".

Бас ловя, че Силвена познава Мария от ИГ. Там има куп кляфки, които изпадат в телешки възторг след всяка публикация на Силвена и я превъзнасят до небесата.

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 17:47 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 115
Колко неща научих от вас, мерси, за тик ток не бях чувала.
Силвена май си е опъвала лицето, или там каквото се прави, иначе във фигура ми изглежда същата.Малко скучни и “постни” ми изглеждат до тук участниците, дано се появят интересни хора по на възраст, поне по-големи от 18 г.😀 да не им се карат майките. Може пък още да са притеснени, дано се отпуснат.Едно объркано ми идва от това, че скоро свърши предишния сезон и изведнъж пак започна.
Дано днес е по-интересно, промото го загатна.

# 116
Записвам се и аз в темата. Не ми допада новия начин на подбор на участниците. Струва ми се, че доста кадърни хора няма да имат шанса да продължат.
Но каквото такова. Надявам се на интересен сезон. 🤞

# 117
  • На острова
Специални благодарности на Mari_Mar за линковете, голямо удобство за живеещите в чужбина с часова разлика! И аз малко се отърсвам от предишния сезон, краят на който ми се стори съвсем скоро, но по-добре да има какво да се гледа и коментира.

# 118
Значи ризотото е просто, а сирниките не Joy

# 119
  • Мюнхен
Е, какъв е този ресторантьор в предаване за любители готвачи?

Общи условия

Активация на акаунт