🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 1

• 37 214
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Сега го догледах. Хареса ми началото и че малко са променили правилата, по-динамично ми е така. 😀

# 91
  • Варна
Капитонова с нейните сирники. Интересно ми е какво ще готви нататък.

Личи си, че само това може.
Какво пък толкова видяха в нея ?

# 92
Е как какво? Има много последователи, ще шуми в инстаграм и ще донесе нови зрители на шоуто. Вижте, че има доста хора от социалните медии. Усетили са се, че могат да използват този шум. Мария също.

# 93
  • Варна
Докога? Докато се издъни. 😉

# 94
Ако се издъни чао и това е.
Мария обаче може да готви и искам да я гледам как го прави.

# 95
  • София
А другата рускияна дето готви пелмени, що не я пуснаха напред?

# 96
Пуснаха я. Как тя е Тик Ток звезда, коя ще я пропусне. Дъщеря ми страшно и се зарадва.

# 97
Коя беше Мария? С кюфтетата от манатарки ли?

# 98
  • София
Пуснаха я. Как тя е Тик Ток звезда, коя ще я пропусне. Дъщеря ми страшно и се зарадва.
Убау де като можело и за двамата участника престилка, при момчетата дето бяха Галин и Александър, що дадоха само една? Аз останах с убеждението, че и двете се предствиха отлично.

# 99
Коя беше Мария? С кюфтетата от манатарки ли?

Същата.
Значи и тя е популярна.Smiley Хареса ми представянето ѝ, обмислено и перфектно изпълнено.

# 100
  • Mediterraneo
И този формат се превърна в нещо, отдалечено от замисъла си май. Само инфлуенсъри, инстаграмъри, тик-тоци и пр. Гледат ми се съвсем обикновени хора, които не са имали досег с публика досега.

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 16:42 от Тарталета

# 101
  • София
И на мен така, за това ми хареса Александър.
Но съм искрено учудена от наплива инфлуенсъри от ИГ и Тик-ток. Всеки втори вече е такъв, щом и дамата в синьо е такава.

# 102
  • София
А как са избрали точно тези хора, да стигнат до тези битки? Губи ми се един етап от кастингите нещо.

# 103
  • София
Записвам се и аз в темата.
Снощи успях да гледам само последните 15 минути и не мога да коментирам. Ще наваксам по-късно през седмицата.

# 104
Замисъла не е ли за непрофесионални готвачи? В този смисъл, не са избягали от първоначалната идея. То сега всеки си се снима и се пуска къде ли не - ИГ, ютюб, тик-ток. Това не ги прави професионалисти.

Общи условия

Активация на акаунт