🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 1

• 37 762
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Тайничко се надявам  да има втори шанс и от отпадналите да вземат още някой. Предаването само ще спечели от това 🤞

# 271
Защо вече втора седмица Роу е с един и същи тоалет? Ботушите ми бодат очите.
Всички (16 или колкото са там) в един ден ли да са минали?

# 272
  • София
Еее, то пък тоя сезон само инфуенсъри..
Интересна ми е тази, която всичкп "веганизира". Ако вземе бяла престилка и в някоя задача по-напред в предаването й дадат задължителен продукт френско петле, например, как ще го веганизира?
За реклама са отишли да си направят.

# 273
  • I want it all and I want it now.
Явно са снимани в един ден.
Златните чизми са 1 пьт 🤣

# 274
Ох, как мразя да ми размятат плът в готварско предаване. Обрашнени цици и дантелени гащички. Да ти се дояде, нали?! Ах, колко секси!!! Искам веган ресторант, но аз ям всичко. Joy Поне си признава.

# 275
Ама и Михалчев й го каза: "Значи искаш да им вземеш кинтите" 😂😂

# 276
Явно са снимани в един ден.
Златните чизми са 1 пьт 🤣
И обиците, приличат ми на висулки на полюлей!

# 277
Тези блогърки и инфлуенЦърки са ми голяма досада 🙄

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 22:28 от Lemy

# 278
Аз пак за веган-маниачката.. обаче не ми харесва това и поведение как им прави комплименти и се радва за другите, сякаш личи, че не е искрено.

# 279
Аз умишлено избягвам веган десерти, тъй като не изпитвам удоволствие да ям тонове кокосово масло, което слагат навсякъде в огромни количества с претенцията колко е полезно. Но ще пуснат веганката напред, това е ясно.

# 280
Отново няма да ни се размине веганизирането 🥴

# 281
  • София
Ох, айде Севда номер пореден. Без да има причина това момиче много ме подразни с превзетото си държание.

# 282
Пуснаха я! Все една щеше да е. Добре поне, че пуснаха оригинала, а не фалшификатите. Обаче не виждам какво здравословно и полезно виждат в това да ръгаш супер калорични и преработени  продукти в едно, наричайки ги супер храна.

# 283
Ох, айде Севда номер пореден. Без да има причина това момиче много ме подразни с превзетото си държание.
И мен..

# 284
Ох, как не ги дишам такива пренавити позитивни лицемери. Как можаха да я пуснат тази веганска овца. Инфлуенсъри, смях!

Общи условия

Активация на акаунт