🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 1

• 37 641
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София

MasterChef - Епизод 5, Сезон 7 (09.03.2021)

# 436
Мен, ако ме питат, нито една не се справи като хората с елиминационната задача. Нито сконите им бяха на ниво, нито сандвичите. Сконите плуващи в разтечен крем, сандвичите дебели и неугледни, без украса, без свежа нотка. Изобщо катастрофа.

# 437
Забавлявахте ли се? Аз много Simple Smile
Стресирана бяха всички, но и се видя, че голяма част от тях не стават. Тазгодишният начин на подбор се оказа доста неудачен. не помня предишни години такова тотално затъване още от първите дни.

Говорещата с Вселената ми грабна сърцето Joy Ако продължи по-дълго, съвсем без органи ще остана Imp
Инфлуенсърката и тя е...

# 438
Роу пак кърти с този майна-диалект... "...и са пичé" (и се пече), "ръцети гóри" (ръцете горе), "ни си сложѝла сладко" Grinning . Съчетано с английските думи ... става комбинация "уау"

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 23:45 от diziler

# 439
  • Sunshine state
Виктория изобщо не ме дразни, но веганката и спортната журналистка са ми.. 🙄🙄 Още не им знам имената.

# 440
Ана е веганката. И мен ме дразни с тая вечна ведра усмивка и проповядване на веганството. Както се изрази в епизода- нормална храна и веган храна, явно едната притежава свръх сили 😃
Много се смях с проваления опит да изкара пяна от флакона девойката от Бургас. 😂😂😂 Честно казано ми е много симпатична.
За спортната журналистка съм 50 на 50. Не ме дразни, но сякаш е скрита лимонка. Ще видим какво ще покаже.
Виктория за мен няма кулинарни заложби. Като видях как беше опощила рибата и ми стана лошо. Със сигурност ако продължи и в следващите предавания, то ще си е живо минаване покрай капките.

# 441
Добро утро мацки 😊 за мен определено най - дразнещи за сега са веганката и Виктория. Мн е хубава ама до там, за да си хит в това предаване трябва да умееш да готвиш. Дано и двете скоро отпаднат, че ми се гледат хора които могат да готвят и с въображение

Между другото DIZILER коментара ти кърти 😂😂😂😂

# 442
вегАнката е чисто луда, аз не разбрах защо остана, а не я пратиха на лечение😉
според мен за шоО

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 08:28 от pinko

# 443
Предпочитам да върнат Петя от миналия сезон  вместо да гледам умиленията на ВегАнна Grin

# 444
  • София
Вече почнаха да им се повтарят типажите. Обикновено комедийните образи ги дават на мъже, но този път явно ще бъде момичето от Бургас. Пак си имаме отнесени образи, такива които се имат за велики па после се провалят с гръм и трясък, такива които ни чуваме ни виждаме и ще минават между капките до края на шоуто и т.н.

Не може ли да променят малко тоя сценарий бе?

# 445
Веганката освен за веганство да говори май няма нищо друго в главата.
Ще видим Роу дали ще я добута до сготви нещо друго. Готвенето не е само веган десерти и веган кюфтета.

Дразня се когато пред традиционни продукти слагат думичката веган.
Веган сирене, за да е сирене се прави от мляко по определена технология, щом не го правят така да си измислят имена на нещата, които правят.

Бижутерката от Бургас не беше много на център, но пък изглежда добронамерена и объркана и може би затова и се размина.

# 446
Рускинчето ми е неприятно още от кастингите.
ВегАнката получава факсове от вселената, милата : ))
А коя е спортната журналистика?

# 447
Борислава е спортната журналистка.

# 448
  • София
Интересно ми беше вчера. Веганизирането на всичко дано не трае дълго. Дано скоро си тръгнат Анна и Виктория, изобщо нямат място в такова предаване. Очаквам скоро да дадат месо за готвене и да видя как ще го веганизира Анна. Малко ме е яд за Гергана, че си тръгна толкова бързо. Определено ми е много по-симпатична и умееща от веганката и инфлуенсърката.

Спортната журналистка ми е симпатична, изглежда много притеснена. Все още си нямам фаворит.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 10:37 от catty m

# 449
Аз нямам нищо против веганите, даже вкусни веган неща съм яла. Но защо за Бога трябва да са като от някаква секта? Някакви такива "позитивни", като напушени, въртят като грамофонна плоча някакви заучени мантри за веганството..

Общи условия

Активация на акаунт