🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 1

• 37 564
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
И на мен Борислава ми стана неприятна. Много сухо, строго, диктаторско отношение има.
Мария ми харесва много.

# 586
  • София-Младост
Преди време гледах австралийския формат на МШ (или друг е бил, не помня) и там, когато на журито им поднасяха една чиния, единия от шефовете слагаше на останалите по 1/3 от ястието, за да опитат и те.
А тук са ми много "сладки" когато си пренасят чинията и всеки опитва...

# 587
Анна няма да е разкарат скоро поне според мен,защото е супер дразнител.В предаването е защото не може да спре да си бълва сектантската реч за веганството и не се усеща,че прекалява.Интелигентният човек би се възползвал като му се даде платформа и би предложил нов прочит на рецептите с които ги предизвикват и така хем хората,които гледат могат да решат се вдъхновят и да пробват този начин на приготвяне на гозбичката,но не при нея,защото е от поколението на социалните мрежи (нищо,че е по-възрастна от мен),тя го обръща че е от страната на жертва,че е веганка и защо не се съобразяват с нея.Веганите не са сегрегирани,но просто в този формат канят повърхностни представители,които не осъзнават,колко смешно и инфантилно се държат,претендирайки че са нещо повече,като не консумират месо.Иначе този сезон има потенциал да е доста слаб,защото е видимо,че са поканени участниците,а не по възможности там.Всички които залитат по инфлуенсърите мисля,че е видимо,че са доста слаби готвачи повечето,които само си седят в комфортната зона и нямат много познания за готвене извън правенето на постчета със селектирани рецепти,които могат да изпълнят.

# 588
Отбора на Борислава победи отбора на Мария с 5-4, като решаващия глас за това бе на Диана.

# 589
  • София
С Дияна може  масово да не се разбират и за това да не са я избрали, знае ли човек. 😀

# 590
Не съм Пупитка, ама да кажа. Аз от Германия го гледам тук: https://www.gledaitv.live/watch-tv/61/btv-online
Работи чудесно и няма досадни реклами, така че си изключваш АдБлокера и си пееш. Виж дали и в Щатите ти го отваря.

Мерси много. Интересно ми беше, защото БТВ и НОВА си блокират живото излъчване в официалните сайтове за чужбина. А БНТ единствено позволяват БНТ4 за извън България. И ми стана интересно как го гледате в реално време? В Германия знам, че много българи гледат с Булсатком, с паница и... директно на телевизора Grinning

Има много варианти за гледане на телевизия където и да си.Само интернет да имаш.

# 591
Диана се оказа много дребно човече.
Борислава нещо не ми харесва, много ми е суха и стегната.
засега ми харесват основно малкият Александър, Елиас, м.б. Мая, в някакви аспекти и Мария.

# 592
Аз сега изгледах първата част, че вчера уважих само мароканската. Борислава и Мария като шефски ин и ян се явиха в този двубой, чак ми замириса на сценарий. Но дори и да е имало сценарий, добре се получи с този сблъсък на двата типа ръководство при изпълнение на задачата. Този на Борислава не е моят и не ме стимулира да бъда по-продуктивна, но пък в армията върши работа, така че явно си има нужда и от него. Мария все повече ми харесва, може и да ми стане фаворит по-нататък. От менюто на двата отбора ми хареса само тарта - през екрана беше дяволски апетитен, та да ме извиняват дегустаторите, но мижавите палачинчета едва ли са могли да го надскочат. Основните ястия бяха ок, аз по принцип винаги бих предпочела месото пред рибата, но заек с цикория не ме изкуши особено, така че съм пас там. Общо взето червеният отбор повече ми се понрави.
Чак сега видях, че и Пламена е била на косъм да се спаси от елиминация в задачата с подправките и ми стана още по-тъжно за нея, защото не вярвам, че нейното мароканско блюдо е било най-лошото.

# 593
  • Mediterraneo
Диана се оказа много дребно човече.

Понеже?

# 594
реакцията ѝ на това, че не я избраха, а тя ги "закопа", го показа.

# 595
  • София
реакцията ѝ на това, че не я избраха, а тя ги "закопа", го показа.
Ами нормална реакция. И не ги е „закопала“, а гласува за тях.

# 596
Диана даде глас точно за Борислава, която предпочете младото момче.
Но тя нямаше представа кое меню на кого е, мисля, че гласува обективно.

# 597
Разглеждала съм няколко пъти профила в инста на Ана, понеже една голям част от хората които аз следя, следея нея.
И там е същото дразнещо същество пропагандиращо веган храната и размахващо пръст. Но пък инстаграм профила й е много добре разработен, качва интересни рецепти ако някои търси нещо веган, може да ги погледне. Но от там нататък каквото нагла и псевдовъзпитаваща е в МШ, такава е и инстаграм.

# 598
сега го гледах отново, нищо не съм видяла вчера Wink но пак нещо не ми харесва в тази жена. не случайно не я избра никой.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 11:45 от zenata

# 599
Аз пък се радвам, че Диана остана. Само ме изнерви, че си избра трудни подправки, вместо да ги остави на следващите. Дали нарочно, дали не разбра идеята, не знам. Иначе тя е от участниците, които готвят и се учат, има защо да е там.
От наличните дразнители Виктория и Анна втората засенчи първата. Ще ме е яд за всеки, който напусне преди нея.

Общи условия

Активация на акаунт