🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 1

• 37 562
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ястието на Анна приличаше на повърнат ориз и въпреки това тя остана...
А Пламена беше толкова свежа и идейна.
Сега ще гледаме прилежната пчеличка, която кима с глава на всяка дума на журито и пърха с мигли, мечтаейки за световен мир.

# 601
  • София
Засега съм запомнила имената само на Мая и Виктория, вие сте уникални, аз не ставам за учителка.

# 602
Аз не си и давам зор, по нататък като намалеят, ще ги запомня.
И мен хвана яд, че Диана не действаше като Мая, да остави по-трудните които ги знае, за накрая.

# 603
И на мен Ана не ми харесва. И поведението й, и манджите й. Мароканският й бъркоч беше под всякаква критика. А коментарите за котката и заека на масата по време на дегустацията беше отвратително. Но това е проблем при всички вегетарианци/вегани/слънцеяди по принцип. Не могат да си ядат каквото искат без да не пречат на другите! Не, те задължително трябва да наложат идеите си и начина си на живот и хранене и на всички останали.
Но бях съгласна с Роу, отборите трябваше да съобразят, че има човек с различни предпочитания към храната и да приготвят за него нещо подходящо. И някак не вярвам, че в един добър ресторант няма избор и ще принуждават вегетарианеца, диабетика или язваджията да яде това, което и всички други.
Диана е най-възрастна сред участниците, предполагам, че това повлия при избора и на двете момичета. А и изглежда проклетичка, според мен Simple Smile Но гласуването й вчера не беше отмъщение на капитанките (а и на коя от двете!?). Тя гласува като всички останали още в ресторанта без да знае кой отбор какво е готвил.
Засега Мария и Мартин са ми най-симпатични. Оня ден тя избра да готви със сезонните продукти, нали? Изглежда ми леко притеснителен, но възпитан, отговорен и внимателен към околните човек. А той ми е един усмихнат симпатяга. Слънчице, ама не като онова веганското Joy

ПП. А, и да си кажа, че не разбрах какво толкова му харесаха на кус-куса на Александър. Половината му зеленчуци имаха суров вид, а тази царевичка, бучната като обелиск по средата...

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 13:51 от птица

# 604
Здравейте и от мен, чета, гледам от време на време, ама не им знам на всички имената още:)
Мария ми хареса много, освен, че е симпатична. Ана... не мога да реша дали ме забавлява или дразни повече Simple Smile

# 605
Аз си мислех, че ще скъсат от подигравки рентиера(Алекс), за тоя величествено забит в средата на паницата кочан кат един същинский фалос, пък то ко станА, неговата манджа най-добра. Joy

За веганката(Ана) - тя сякаш има някакво психично отклонение. Нещо не му е наред на това момиче.

Имената им и аз още не мога да ги оправя съвсем.

Леля Диана и мен ме издразни снощи. Коментарите и за ястията бяха едни такива надути, категорични, безапелационни, сякаш всеки ден яде в ресторанти с три звезди Мишлен или е шеф готвач в такъв. Може на мен така да ми се е сторило, но нещо в поведението и отношението и ме подразни. А като цяло я намирам за приличен участник.

Мартин ми е симпатичен засега. Забавен е. Харесвам и други участници, но още нямам оформено мнение и фаворити.

# 606
Има нещо в Борислава, което ме дразни. Дали стайлинга, дали и поведението към него. Държи се като някоя дружинна ръководителка. Малко ми идва в повече хъсът й, да видим кога ще се пропука. Пламенчето вярно си беше за тръгване, прекалено ми беше разпиляна, ентусиазирана и оттам разсеяна.
А Диана ако остане, ще е кукичка. Изглежда заядлива - поне първите ми впечатления са такива. А и фактът, че е най-възрастна, определено ще я отдалечи от останалите.

# 607
  • София
Много ми хареса Теодор-сътрапезника на Анна как изобщо не отрази коментарите й и си хапваше доволно от заешкото. Grinning

# 608
По-скоро така са направили да изглежда при монтажа Wink
Едва ли на другите маси не са си говорили, просто целия епизод беше монтиран предимно с реакциите на Анна, за да ни дразни и да има за какво да я обсъждаме Grinning

# 609
Аз си мислех, че ще скъсат от подигравки рентиера(Алекс), за тоя величествено забит в средата на паницата кочан кат един същинский фалос, пък то ко станА, неговата манджа най-добра. Joy

И аз така си помислих, ами то си беше доста комично. Представям си Роу иначе какъв цветущ коментар би изплескала Grinning

Теодор също ми е симпатичен като цяло.

# 610
Как ги запомнихте всичките, толкова бързо?!

Борислава ще ми е интересно да я видя като подчинена, под нечие командване в отбор,  сега са още плахи и послушни, щом изпъкнат можещите в готвенето ще има отстояване на виждания, а и не се познават, още са си френдли всички.

Веганката пък си я представям като бонус от мастъра поканена в "черешката", дали  ще отрови другите с лозунги за веганството или с храна.

# 611
  • Испания
Неприятно е да чакаш да те изберат и това да не се случи.

Мария изглежда на повече години. От самото начало организира много добре отбора си, като се вслуша и в мнението на другите.

Борислава предложи палачинките /приличаха на гумени/. Без да ги види или опита, съобщава, че половината няма да ѝ харесат. Командори с настървение. Когато Токев и Михалчев я питаха какво ще приготви отбора, тя отговори: "Ще направя това, ще приготвя онова..." Всичко в 1 л. ед. ч.

Нарежда, нарежда, поглежда камерата и пуска фалшива усмивка. Голямо пънене, голямо нещо!
Защо Роу подсказа на Борислава, че има веган сред дегустиращите? Абсолютно некоректно спрямо другия отбор.

Анна, като велика веганка, първо да се научи правилно да произнася тази дума.
Ако беше на моята маса, щях да ѝ нахлупя чинията на главата.

Останалите:

Скрит текст:

Равенство до последния момент - като по телевизията.

За мен трябваше да спечели червеният отбор.

Познаването на подправки ми е любима задача. Роу по-добре да не се пъне и излага да говори на руски.

Елиминация

За мен винаги погледите говорят много повече от думите. Докато Роу възклицава, опитвайки от чинията на Виктория, "Уууууууу!", "Ммммммммммммммм!", Токев реагира така

Другите

Скрит текст:

Интересно, ако друг беше поднесъл на Роу подобен бъркоч, дали щеше да е само леко разочарована. На Михалчев пък му се падна карамфилче.

Това прилича на жито със свещ.

Мартин е сладур. Ако Анна не беше толкова досадна, щеше да е пътник.

# 612
А защо остъргаха толкова аспержите?

# 613
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, Кадъра с Токев е уникален, красноречиво изражение.

Повечето зеленчуци в чинията на Александър ми изглеждат сурови.

# 614
  • Испания
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, Кадъра с Токев е уникален, красноречиво изражение.

Абсолютно. Пък нека ми разправят, че е по сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт