🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 1

• 37 555
  • 738
  •   1
Отговори
# 615

Това прилича на жито със свещ.[/spoiler]
Още по-грозно е отколкото ми се видя снощи.

# 616
Това на Александър ми прилича на едно нищо. Всички зеленчуци са сурови и на огромни парчоци както ги нарича Роу. Под зеленчуците какво има един бог знае. Приличаше на жълта питка.
Не ми се иска толкова явно да бутат хора към финала от сега.

# 617
  • Испания
Когато се гледа предаването директно, не може да се разгледат много чиниите, защото ги показват за миг, а някои - почти не, както беше вчера със сладките за чай. Затова правя скрийншотове, за да може човек на спокойствие да разгледа съдържанието.

# 618
За първи сезон гледам мастършеф, без да се разсейвам допълнително с нещо както обикновено. Та снощните таджини много ми харесаха и определено някой от следващите дни ще експериментирам. Няма да е веганския вариант на Анна и пък този със суровите зеленчуци, но някои изглеждаха доста апетитно.

# 619
За първа година ще го гледам това предаване - миналата хванах последните епизоди, та имам питане - сега тези епизоди в сравнително реално време ли се случват или всичко е записано преди месеци?

Относно Борислава - аз харесвам по-дисциплиниран подход, а и я разбирам - свързана е със спорта и там си има спортна злобица и хъс за победа. Обаче. Ако иска да се задържи по-дълго освен таланта - тя има такъв, може би малко дипломация няма да е лошо да вкара. Пак да си прави нейните неща, но да не оставя усещането в екипа, че са й подизпълнители, а по-скоро да работят като партньори. Иначе враговете са й гарантирани много бързо.

# 620
  • Испания
За първа година ще го гледам това предаване - миналата хванах последните епизоди, та имам питане - сега тези епизоди в сравнително реално време ли се случват или всичко е записано преди месеци?

Всичко е записано и монтирано преди месеци.

# 621

Благодаря. Това е доста разочароващо.

# 622
  • София

Абсурдно е да се снима на живо.

# 623
Никъде не съм казала, че очаквам да се снима на живо, но мислех, че има някаква актуалност, а не на принципа на сериал.

# 624

Абсурдно е да се снима на живо.
Чак разочароващо... Въпросът е да не излезе информация отвътре преди финала. Иначе не е проблем снимането предварително, все пак никой не очаква да готвят на живо.

# 625

Това прилича на жито със свещ.
Божее, това прилича на детско упражнение. На записа не се видя толкова добре и явно е имало защо. Laughing
Вече не съм сигурна чие блюдо е по-отвратително - този царевичак или вегАННОвата бърканица. Grin
Ти да видиш, няколко ядки пекан отключиха цяла лекция за околосветско пътешествие в чинията, а този аматьорски натюрморт мина с овации. Rolling Eyes

# 626
Ей не се научихте значи. ПИкан!  Joy

# 627
Ей не се научихте значи. ПИкан!  Joy
пИкан пай Laughing

# 628
  • Sunshine state
Много му е зле чинията на Алекс.. Наистина са парчоци и то сурови. Четвърт глава лук, половин тиквичка, цяла бейби царевица и нахутът не прилича да е поне малко намачкан или сготвен добре. Не знам какво му харесаха на това. Пламена поне сготви нещата, въпреки соса и орехите. Да не говорим, че ако не го бяха видяли тоя кутайски сос, едва ли щяха да разберат, че е вътре. 🙄

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 21:32 от Pupitka

# 629
Аз много обичам пекан, голяма работа че сложила на таджина важното е да е вкусно...да не е била в Мароко да знае как се прави.

Общи условия

Активация на акаунт