🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 1

• 37 629
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Sunshine state
Добре, но се надявам Борислава да си отнесе наказанията, ако нещата се сговнят.Не я харесвам и това си е.

# 496
  • София
Тази Борислава е безкрайно неприятна. Навява ми усещането за дружинен ръководител. 😉
Червеният отбор са ми по-симпатични.

# 497
Много е проклета Борислава.

# 498
  • Mediterraneo
Казах ви, че е за моята група Борислава- лукава и нагла! А Ана просто... потриса ме само като я видя!

# 499
  • Sunshine state
Отвратителна е тая Борислава, първоначалното ми впечатление е било правилно. А за Ана пък това отделно да се готвви ми идва в повече!

# 500
Веганката, ако ми е на масата с теорията за котката и заека, ще стана и ще си тръгна, за да не я помоля да си тръгне тя.

# 501
  • в резерват
Борислава  иска да я слушат, да ги командва, ама какво ще излезе накрая, ще видим. И аз съм от мрънкащите за косите. Не ми допада как ги веят над храната.

# 502
  • София
Веганката е ужасна, това няма да го опитам, защото съм веган.Другата чиния аз няма как да я оценя, защото съм веган.През цялото време ли ще го натяква?Защо хората не готвят котки, а готвят заек, домашен любимец.А можеше да не и приготвят нищо.Мастършефа не е вегански, там се готви всичко.

# 503
Ана нещо не е в час, ако още веднъж каже, че е веганка ще и в за първи път!😀

# 504
Хаха, госпожица Сирники нещо намира кусури на палачинките Joy

# 505
Веганката е ужас ужасен. Не се търпи това нещо.

# 506
  • Sunshine state
Хаха, госпожица Сирники нещо намира кусури на палачинките Joy
И с право - на нищо не приличиха като презентация. На вкус не знам как са били , но ..

# 507
Ако чуя още веднъж веган, ще ми поникне брада Rage

# 508
За първи път чувам, че на шарената сол и викат и мерудия. Ние на магданоза му викаме така.

# 509
И в моя край е мерудия, но и чубрицата също е мерудия.

Общи условия

Активация на акаунт