🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 1

• 37 614
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Откакто един участник в предишни сезони сложи в чинията с риба и скелета на рибата като декорация, нищо не ме учудва. Тогава ахкаха и охкаха колко моделно и новаторско било.
За жалост не се сещам как се казва участника, но В. Ангелов все още беше в журито.

# 481
  • София
Откакто един участник в предишни сезони сложи в чинията с риба и скелета на рибата като декорация, нищо не ме учудва. Тогава ахкаха и охкаха колко моделно и новаторско било.
За жалост не се сещам как се казва участника, но В. Ангелов все още беше в журито.
Той и Михалчев показва веднъж рецепта с риба, а гръбнака го сложи в чинията извит като платно на лодка.

# 482
За мен този тип задачи са тактически и не целят всичко да бъде изпълнено до съвършенство, а да видиш човек как се организира, какъв му е подходът, отношението към задачата и т.н. А и в крайна сметка е шоу, трабва да има хипербола, драма, напрежение - нали и затова ги гледаме Grinning поне аз, де

За мен момичето от Бургас е много разпиляна - просто аз не обичам хаотични хора, които на всичко отгоре се хилят през цялото време. Не знам как се казва футболната специалистка, но според мен има с какво да ни изненада в положителна посока на готвене, техники и идеи.

# 483
Гледам The Final Plate по нетфликс за професионални готвачи, изгониха един отбор заради неядливи неща в чинията - журито каза че е неприемливо.

# 484
  • Испания
Както всяка година пиргите на участничките са разпуснати и никой от журито не им казва нищо.

Роу е съсипала някои и друго плюшено перде, за да се спретне за епизода.

Токев как сряза Виктория...

Красиви чинии от самото начало.

Заслужена значка.

Хайде, появи се участничката, която получава факсове отгоре.

Откога могат да не използват продукти, които са в кутията? Откакто се напълни с вегАни ли?
Като чуя "вегАнско" ме избива на агресия.

Винаги са казвали, че не се слага в чинията нищо, което не се яде. А сега изпаднаха в телешки възторг от чинията на Елиас.

Виждала съм в испанския формат оставени /може би случайно/ кадри с листове с рецепти. Чувала съм някой шеф да каже: "Не видя ли, че в рецептата имаше...". Не мисля, че дори и с рецепта би могло да направят сложно ястие с много продукти, ако трябва тепърва да четат. Но... все пак гледаме шоу.

Чиста проба заяждане беше това със сините сливи.

В МШ сандвичи със сирене "Крема" и краставица!

Не показаха всички компоненти от задачата на Виктория заедно. Предполагам защо.

На Анна - също. Според мен ще я държат дълго, за да ни пили нервите. "Чудесен слънчев лъч" според Роу. Майко мила!

Пламена дори нямам желание да я коментирам.

# 485
Аз точно по повод Пламена попитах за рецептата - стори ми се, че каза, че щяла да омеси курабийки като великденските или нещо от сорта, защото си знаела рецептата. А те нямат нищо общо едното с другото.

# 486
  • Sunshine state
Въпросните сконове са много разпространени и тук и за мен са си чисти курабии.Хубави са, особено, ако не са твърди като камък.

# 487
  • Испания
👩‍🍳Как да си направим скоуни със сметана и сладко вкъщи?

# 488
  • addicted
Супер изненадана съм от изборите на Мария. Доброволно събра плявата.
Борислава е супер организирана и адекватна, впечатлена съм.

# 489
Аз ли не разбрах или за Ана ще правят нещо веганско? Unamused

# 490
  • Mediterraneo
Изтървах малко от началото. Аз ли нещо се обърках, нещо не вдявам.
Как от това, 19 човека

с отпаднали снощи двама, останаха 10 човека, плюс един с черна престилка??

# 491
Изтървах малко от началото. Аз ли нещо се обърках, нещо не вдявам.
Как от това, 19 човека

с отпаднали снощи двама, останаха 10 човека, плюс един с черна престилка??

Победителките от снощи си избраха отбори, от които после избираха с кого ще готвят. Останалите плюс черната престилка ще дегустират и оценяват без да знаят кой отбор какво е приготвил.
Черна престилка получи участникът, който остана последен. Не разбрах как ще се определи кой ще получи другата черна престилка.

# 492
  • Mediterraneo
А, благодаря, това съм изтървала!

# 493
Изненадах се, че точно художничката никой не искаше, други са къде по-зле от нея.

# 494
Ми като има дегустатор - веган ще яде гарнитурата.. егати

Общи условия

Активация на акаунт