🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 1

• 37 186
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Гледала съм няколко сезона на Masterchef USA. Съдии: Gordon Ramsay (шотландец), Joe Bastianich (американец от италиански произход) и Aarón Sanchez (американец от мексикански произход).
Всеки говори с неговия си акцент и това е част от шоуто. Joe и Aaron често се включват на италиански и испански, когато "много" се разълнуват. Гордън като заломоти на бритиш / скотиш, някои от участниците трудно го разбират Simple Smile.
Та не е от неуважение към българския зрител. По-скоро ми е струва част от формата, доза предизвикателство за участниците + опит за по-обективна оценка (три вида кухня).

# 676
Аз не съм запозната, но вегетариански ли е ресторантът й?
mimi.7299, мен не ме дразнеше по време на сезона, знам че не беше харесвана в темата, но ми харесва какво е направила, вкусно и по-различно от нещата, които има навсякъде.  От всички победители само тя направи ресторант и успява да се задържи, което е успех в този труден бизнес. Надявам се, че ще продължи.
И аз, гледах я как готви наживо, готви прецизно, изискано и с много настроение... спокойна, балансирана, свястна жена е!

# 677
  • Sofia
И друг път съм писала, че Севда предлага страхотна храна в ресторанта си. Препоръчвам брънча през уикенда. Не е вегетариански, макар че винаги има и по някое вегетарианско ястие. Във ФБ страницата редовно публикуват менюто.

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 22:57 от NBM

# 678
  • Манчестър
И друг път съм писала, че Севда предлага страхотна храна в ресторанта си. Препоръчвам брънча през уикенда. Не е вегетариански, макар че винаги има и по някое вегетарианско ястие. Във ФБ страницата редовно публикуват менюто.

Къде се намира на Севда ресторанта?

# 679
  • Sofia
В Лозенец, bul. "Nikola Y. Vaptsarov" 25A, потърси Restaurant Ahora

# 680
Само ще вметна, че тези инста лица, не са се записали сами...била са поканени.

... което показва, че адски са закъсали с рейтинга.
Ужас...И което значи, че ще гледаме Виктория още дълго ...

Ресторантът на Севда е близо до нас, може да го посетя

# 681
E, колко да са закъсали с рейтинга, като прекъсват за реклами на всеки 10 минути!

# 682
Само ще вметна, че тези инста лица, не са се записали сами...била са поканени. Не всички са приели поканата, приелите ги видяхме.

Откъде е тази информация?

# 683
  • София
Само ще вметна, че тези инста лица, не са се записали сами...била са поканени. Не всички са приели поканата, приелите ги видяхме.

Откъде е тази информация?

Аз тук , на лични, преди две-три години получих покана, но категорично отказАх Simple Smile .Много от блогерите получаваха преди, но тези , които познавам отказаха. Сега минаха на ютубъри,  инфлуенсъри, инстаграмери - влогъри.

# 684
А ха, възможно е, за мен са абсолютно непознати, затова и не ме дразнят толкова, засега. Smiley Но пък да, в готварския инфлуенсър-таргет са, та който се интересува явно ги познава и препоръчва за покани, участия...

Добре, че не качвам манджи, току ме поканят в някое шоу "Какво исках да се получи, а какво реално се получи" Satisfied

# 685
  • София
А ха, възможно е, за мен са абсолютно непознати, затова и не ме дразнят толкова, засега. Smiley Но пък да, в готварския инфлуенсър-таргет са, та който се интересува явно ги познава и препоръчва за покани, участия...

Добре, че не качвам манджи, току ме поканят в някое шоу "Какво исках да се получи, а какво реално се получи" Satisfied
Има във фейсбук група "провали в кухнята", и аз участвам там.Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 14:03 от Тайна

# 686
# 687
Това, че канят "популярни" лица, били те в социалните мрежи или сред група от хора, не значи, че са го закъсали за рейтинг.
Точно пък това се прави за допълнителен рейтинг. И това с поканите не е от сега, поне от няколко години знам за поканени блогъри.

# 688
Аз нямам против да канят хора, които постоянно публикуват рецепти в нета. В страниците им рецептите перфектни, винаги сполучливи, чиниите накипрени... Ами да ги видим, ако им стиска дали са толкова хай. Като гледам Анна и Виктория никога не бих им последвала профилите, още по малко да направя нещо по техни рецепти.

# 689
  • Мюнхен
Абе сирниките на Виктория са чудесни всъщност Laughing Не я харесвам нея хич, ама рецептата е супер. Много добре се съчетават и със сладко, и със солено, любима закуска ми станаха и си ги правя ежедневно.

Но стават за 10 минути и въобще не са за МастърШеф.

Общи условия

Активация на акаунт