Име за момиченце❤

• 3 357
  • 47
  •   1
Отговори
Здрасти на всички мами и бъдещи такива Simple Smile
За първи път пиша тук и го правя с молба да ми помогнете с мнение за име на второто ни момиченце . Вярвам,че името трябва да си бъде усетено от родителите и че многото мнения означават и много колебания ,но сме в страшна дилема и просто не можем да вземем решение. Аз съм българка,бащата е на половина българин, на половина украинец и живеем в Германия. Дъщеря ни носи цветно име и ни се иска бебенцето да има също цветно име ,но дори и да не е ,важното е да е нежно ,не обикновенно ,но не и толкова нестандартно и измислено . Като ни е важно да е и интернационално . Искаме да има имен ден на Цветница или Богородица,харесва ме имената с М също . Мъжа ми е с В ,но е труден изборът с неговата буква . Благодаря предварително за мненията ви . Бъдете здрави ❤

# 1
Мария, Маргарита, Лилия, Вероника

# 2
На мен ми беше трудно да избера от посочените, но точно споменавайки буквата В на мъжа ти супер бързо ме  улесни  - ВИОЛА😊
Леко раждане и сладка принцеса на финала🍀

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 17:39 от ccvet

# 3
А на каката имения ден празнувате ли го? Ако да, дали ще им харесва да празнуват на един ден? Иначе с В може и Виолета. А от вашия списък харесвам Мая.

# 4
Прекалено много и много различни имена, още повече ще ви объркаме.
Някои са наистина хубави, други бих ги избягвала. Малена, Аника, Катрин са си хубави имена. Мая също, но пък шегите с пчеличката …
Георгия е от мъжко име, ще правят винаги асоциации с Georg. Бягате от цветното и нежното.
Далия е нежно име, за Германия бих избягвала само и единствено, защото има и арабски вариант с h, а вие нямате нищо такова като произход.
Мила е хубаво име, но се свързва с рускоезичните и е популярно като галено на Людмила, а вие и руснаци не сте.
Мариса ми е малко скалъпено.
Лека бременност и здраво и спокойно бебче на финала!

# 5
Гласувах за Мила, Емили също е хубаво име.
С М харесвам Милена.
Цветни имена:
Маргарита
Лилия
Роза/ Розалия/ Розалина
Виолета

# 6
Гласувах за Аника.

Предлагам: Алиса, Адела, Аделина, Мариана, Мариела, Мануела, Мирела, Моника, Бригита, Ванеса, Виктория, Вероника, Валерия, Грета, Роксана, Сузана, Тамара, Юлия...

Успех!

# 7
# 8
В анкетата гласувах за Аника. Мая и Мила също ми харесват.

# 9
  • София
Всичките ми деца, родителите ми и свекърите ми - всички са с цветни имена.
С М е майка ми - Маргарита, а с В много харесвам името Вероника.
В анкетата гласувах за Далия.

# 10
Честно казано, съвсем други имена очаквах в анкетата, прочитайки първия пост. Трудно ми е да гласувам и ще пропусна анкетата, но от другите предложения Вероника ми е фаворит.

# 11
Гладувах за Мила, разпространено е в Германия, познавам две деца с това име и нямат нищо руско.
От списъка още харесвам Мари и Аника, но още по-добре ми звучат Мария и Анна.

Лека бременност и раждане!

# 12
Мила стана популярно заради актрисата Мила Кунис, която е от Украйна. Мила е галеното и име, цялото и име е Милена

# 13
Истинското й име е Милица. Родена е в Чернивци, Украйна. Гледах очерк за нея по украинската телевизия.

# 14
Не е Милица, Милена е, така пише във всички източници

Общи условия

Активация на акаунт