Пазаруване от HМ, тема 49

• 44 520
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Сигурно може (нямам талон с код, за да пробвам).

# 76
  • Пловдив
И моите дънки додоха, ма после ще меря и реша кои да оставя.

# 77
  • София
Не мога да повярвам- имам мейл на единия профил, че не съм ги посещавала отдавна и с HM064 мога да ползвам 15%. Та потърсете. Wink

# 78
И HM063 за 25%

# 79
Това вече с офертата -20% и който има код от върнати дрехи - бива.

# 80
  • Пловдив
Оставям по-малките дънки аз...по-прибрано стоят и не правят чупки.

# 81
Сефтосах  днес панталона, чакам и черния .

# 82
  • Варна
Боже, не мога да повярвам, и аз имам мейл за 25% отстъпка на пощата с профил, от който съм правила една поръчка, вече не помня защо Crazy

# 83
  • Mostly in my mind
Благодарим за кодовете!
Забравих да кажа, че попитах вчера куриера за пренасочването и той каза, че си остава както е, т.е. за пратки на НМ НЕ СЕ ПЛАЩА допълнително при пренасочване към офис. Simple Smile

# 84
  • София
Здравейте, ако някой има излишен код за 25% (профил) и няма да го ползва моля да ми пусне поръчка. Благодаря 😊

# 85
Само за един артикул важи кода, най-скъпия в кошницата.

# 86
Те май кодовете са персонални.. като опитах с НМ063 (този код имах в пощата на акаунта, който не ползвам) в профила, от който си поръчвам редовно не хвана, но когато влязох в неизползвания акаунт ми хвана намалението и синчето пак се обзаведе с:

Тези долнища много ми харесват и за вкъщи, о за игра му взимам само от тях, та кафяво ни липсваше и бейзболно яке за маратонките с Мики Маус, които му поръчах преди няколко дни.

# 87
  • София
Аз нямам, разбира се, профил, на който да хваща HM063. Но пък HM064 хваща всички продукти в кошницата.

# 88
  • Бургас
Имам и аз мейл за 15%, но се загледах случайно в края на това изречение:
Влезте в профила си и използвайте Вашия персонален код HM064 на hm.com или покажете този имейл на касата в магазина. Нещо са се объркали или има новости?

# 89
Аз нямам, разбира се, профил, на който да хваща HM063. Но пък HM064 хваща всички продукти в кошницата.

И при мен е така.
Но 15 % ми е малко.

Общи условия

Активация на акаунт