ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът отново в клас - тестове, контролни всеки час!

• 30 230
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • у дома...
И да върти очи, и да пуфти - все тая! Казвам с по-особена интонациа "АНГЕЛИНА!" и се приключва. Щото следващото е "Дай телефона и лаптопа". И аз въртя очи.

РЗИ още не ми се е обадило и реално домашните не са под карантина. И по този повод се карах с баща ми - иска да излиза баш по времето когато целия град ще го види, а всички го познават и знаят, че ми е баща! Разбираш ли, пенсията да си изтеглел. Не, че няма пари в нас, а и за какво са му при положение, че не може да мърда... Ама те на - трябва някой да ме ядосва.

# 151
  • софия
Чудя се как така вече 2 дни никой нищо не пише. Пак съм пропуснала, че има нова тема.
При нас никой нищо не е питал за тестове. Чудя се кампанията дали няма нещо общо с https://www.actualno.com/healthy/bolnici-signalizirat-za-netochn … news_1556263.html и после да ги затворят с предизвестен резултат.

Просто_майка, доколкото разбирам от диагонала, който хвърлих, имаш позитивен резултат? Безсимптомно да минава.

# 152
  • София
Просто майка, независимо дали са ви се обадили или не, трябва да са под карантина. На мен ми звъннаха два дни преди да изтече. Лятото на мъжа ми звъннаха по-рано, просто тогава имаше по-малко случаи. Сега нямат капацитет да прозвънят и посетят всеки. Иначе трябва да ти донесат предписание, в което пише за глоби и наказания, но не пише нищо за лечение....

# 153
  • софия
Стигнах до преглед на информацията в нета и не мога да не споделя:
Борисов: Решенията за присъственото обучение в различните общини … е взимат локално.
Дали?

Странно ми е бързането от днес за вчера за отговор за антигенните тестове. Споделям написаното тук за тях, не за министерството и министъра.
Скрит текст:

# 154
Получих и аз анкета за антигенните тестове. И от двете училища. Е, от едното са пропуснали да прикрепят самата анкета... За наборката гласувах, че не съм съгласна.

# 155
  • София
Във ФЕГ супер малоумно са "пуснали" анкетата. В пост трябва да даваш отговор да или не. Добре, че нямам включени известия за всеки отговор. Няма и да отговарям, несериозно е. Иначе и нашият куч дойде съвсем спонтанно. За сега нямаме проблем. Има вече доста места в България, където приемат кучета. Има и хотели за кучета. То да почнем пак да пътуваме, все ще го измислим.
За 14 дни в които мм беше в карантина се обадиха само веднъж, веднага след пср теста, за да му кажат за карантината и контактните лица. После никой не е звънял или идвал.

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 14:30 от Пак тя

# 156
  • о`майна лунна нощ е
Прекрасно е кученцето! ❤ Много ги обичам и аз. Малкият, както казваше, че не иска нищо след зайчето, все по-често споменава за куче. Признавам, че се замислям. Ако изобщо се стигне дотам, по-скоро няма да е бебенце, а ще вземем от приют.

Почти винаги, когато ходим на гости при роднинините в София, отделяме по няколко часа и в неделя преди да тръгнем към Пловдив, ни водят в приюта в Слатина. Там е бебешкото отделение на онзи големия в Богров. Извеждаме ги от клетките да се разтъпчат, да свикват с нашийник, повод, да поиграят и се социализират с хора, за да стане по-лесно осиновяването им. В Слатина има многомлади кучета до и малко над 1 година. Тъкмо изпратят към Германия кола и хоп - клетките се запълнят с нови.  

За -1 час при набора писах още в началото на учебната година. На практика е изпълним само във втора смяна, когато ги караха да ходят още към 11 часа, а нормалните часове почваха в 13,40 часа.

# 157
  • Между гори и планини
Пореден ден със свободен час по математика. Започвам да се притеснявам. Надявам се учителката да е здрава . Вместо математика са карали още един час английски. Има 6 на контролното по английски от миналата седмица. Днес са правили words check.

# 158
  • София
Във ФЕГ супер малоумно са "пуснали" анкетата. В пост трябва да даваш отговор да или не. Добре, че нямам включени известия за всеки отговор. Няма и да отговарям, несериозно е.
Пак тя, има линк към гугъл фолми, можеш там да гласуваш. Аз там писах: https://forms.gle/dfDntRNsK41WQnN76

# 159
  • Пловдив
Да издам Аманда , че има рожден ден! Да си жива и здрава, и късмет и щастие да те следват безотказно!
Набора ме ядоса, като се прибра от училище и е наказан. След което заяви "За какво да уча тогава, щом съм наказан и после няма да играя? Просто няма смисъл." Както може да се сетите, съм на косъм от убийство.
Оздравявай, Просто _майка!

# 160
О, Аманда, честита са си! Много здраве, щастие и късмет ти желая! Страхотни са ти момчетата, да продължат да те радват!

# 161
  • София
Аманда да си жива и здрава! Много здраве, усмивки и настроение ти пожелавам !

# 162
  • Между гори и планини
Аманда и тук да те поздравя ! Бъди жива и здрава и нека щастието винаги е с теб 💐
Люба, яхнала си метлата, я пий от моята рецепта - мента глог и валериан, нервите не се възстановяват.

# 163
  • Sofia
Честита ти годинка, Аманда! Гледай смело и със здраве към следващите!
Прекрасен празник и много щастие!

# 164
  • София
Аманда, честит рожеден ден! От здраве и късмет да не се отървеш! Birthday Balloon Champagne

Общи условия

Активация на акаунт