ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът отново в клас - тестове, контролни всеки час!

• 30 236
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • Между гори и планини
Що бе джинжифил поне леко сладни и има приятен аромат. Аз редовно зимата стържа и смесвам с мед . Дъвчем докато ни потекат сълзи .
Хрян имам в промишлени количества на двора, расте като плевел. Тая есен докато чистих двора, го обърках с пащърнак. Вадя щастлива корена, мия, отхапвам яка хапка и дъвча. Отвори ми се третото око и говорих със звездите и Чоки 😂😂😂

# 181
Ааа, Доня, таз´ лютивина не е за моята нежна душа, не, не!

# 182
  • Sofia
Честита бъди, Аманда! Здраве, късмет и спокойствие ти пожелавам! И баща ми днес е рожденик...

# 183
  • софия
Честит празник, Аманда! Желая ти много здраве, спокойствие, вдъхновение и да ти се сбъдне нещо, което много мечтаеш 🍹

# 184
  • София
Честит рожден ден, Аманда! Да си здрава, обичана и щастлива Hug !

# 185
  • София
Плюса на липсващия вкус е че може да не подбираш илачитв Wink Така или иначе не ги усещаш.Да не те плаша,но вече месец след преболедуването се чувствам като парцал.Колкото и дава странно и неестествено,явно е нормално за този вирус.
Аманда,да си здрава, щастлива, спокойна .Да имаш време за безгрижни и зареждащи разходки сред природата и с приятели.

# 186
  • у дома...
Като установих, че нищо не усещам, реших да опитам от ракията на ММ. А ракия мразя, та знае ли се. Не понасям нито вкуса, нито миризмата. Ударих една глътка и нищо не усетих. Ама нищичко! И мъжки си я скри да не му я изпия. Щото реших, че сега е момента да се намятам като казак. Та един джинджифил ще ме пребори!

# 187
  • София
Весана, да е жив и здрав татко ти! Hug

# 188
  • Между гори и планини
Аз заради синузит съм губила вкус и обоняние. Едвам се оправих. Ужасно е да ядеш джинжифил като краставица. Правих опити и ядох дори уасаби, без да усетя вкус.

# 189
  • София
Vesana, честит да е татко ти! Жив и здрав! 🥂🍀🎂
И аз още не съм съвсем наред. Може и просто умората много да ми се е натрупала. Или килограмите Simple Smile Шегата настрана, но наистина бях много скапана, почти през цялото време лежах. И на мъжа ми, като беше с ковид, лл беше казала да пие джинджифил с мед. Аз не съм опитвала, не обичам и не мога да ям люто.

# 190
Vesana, жив и здрав да е татко ти!

Просто майка,  Яги ще ти бае и на теб, няма страшно🧙‍♂️

# 191
  • София
Живи и здрави да са рожденниците. Много здраве и щастие да имат Simple Smile
Ето едно дребно нещо, което помогна много на сестра ми при Ковид. Свалих го тук от темата за Аюрведично лечение

# 192
Момичетата, много ви благодаря:heart:
И вие да сте здрави, да сте весели и все така готини!
Ние сме в хотел, в който само петима спазваме мерките. Една приятелка ми се обади преди малко и  й обясних каква е ситуацията. Шеговито  заключи:  "ти как издържаш, пий ракия и не го мисли:)"

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 20:11 от Amanda.D

# 193
  • гр.София
Аманда,от здраве и щастие да се не отървеш!  Весел празник!

# 194
Амандичка, какво нежно същество си❤
Хубавелка!
Весел Празник!

Общи условия

Активация на акаунт