ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът отново в клас - тестове, контролни всеки час!

• 30 237
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • sofia
Аманда, честита да си! Мечтай, обичай, сбъдвай, вдъхновявай!

# 196
Анкетата мина и при нас. Наистина много тъпо - да или не. Е, хубаво де - ако е да - какво следва, колко пъти ще ги тествате, ще им махате ли маските, ще ходят ли присъствено...Тва пак някой от любимите ми 90+ набори сигурно го е сътворил Wink

ПП Айде, да ги похваля тия 90+набор - едно прекрасно дете дойде на интервю. Който си може, си може - то един език, то втори език - свободно говори  и двата. Пък хубава гимназия минало, после хубава специалност, добър университет, поживяло в чужбина... И накрая за капак - минало за кратко през кол център и питам - абе защо не остана и си тръгна? Отговорът ме изненада - вика, ами то само млади хора обаче никой не мисли за бъдещео си - не вижда и не планува нищо напред за себе си.... Има надежда!

# 197
  • о`майна лунна нощ е
Честита да си, Аманда! Щастлива бъди!

# 198
И аз за лека нощ да пожелая на Аманда здраве и много пътувания.
На Зед и семейство честито куче. И у нас има желание, но като тръгнем на път, кой ще го гледа. Имаме си морско свинче с оригиналното име Прасчо. Голями гимнастики са кой да го храни , като ни няма.

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 22:16 от clevermary

# 199
  • София
Аманда, честита да си! Здраве, усмивки, всякакви хубавини и много да те слушат мъжете! Наздраве!
За ноктите, напоследък са дълги, опитвам да обяснявам, без да се налагам...обича черно, тъмно червено, тъмни цветове като цяло...без гел лак...за сега сама се плескоти, а ако ме зарадва с хубави оценки, може заедно да идем на маникюрче.

# 200
  • София
Честит рожден ден, Аманда! Здраве и сбъднати мечти ти желая!
Отговорът на измислената анкета ще бъде НЕ. Най - обичам ей такива въпроси, че и да ме юркат да отговарям веднага. Айде, по-полека, да успокоят малко топката!

# 201
  • София
Аманда, честит рожден ден! Здраве, късмет и пътешествия ти пожелавам!

Зед, голям сладкиш!

Моят маймун довлече някакви сополи, които и аз прихванах, страшна досада.

# 202
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аманда, Честит Рожден Ден!

Гора е прекрасна!

# 203
  • София
Днес е първият тест по математика. Почти целия следобед решаваха задачи по Дискорд. Даже се чуха възгласи: Просветна ми!
Оказа се, че масово не знаят как се рационализира знаменател и си мислеха, че трябва да подвеждат под общ знаменател.
Дори и ПО да е, за да правят тестове, децата бяха доста въодушевени и учеха, за да се представят добре.

# 204
  • Бургас
Хора, тази сутрин забелязох, че еуфорията от четвъртъка при моето тийни вече се е изпарила! Стана ми много смешно, като се сетя как тогава стана сама в 5.50 и в 6.30 вече искаше да тръгват с баща й и разликата днес.

За лаковете: ако искате вярвайте, ама най-голямата ми мечта е да си слага лак на ноктите, ако може дори всеки ден!!! Започна да си гризе ноктите втори клас и досега не може да се справи с този проблем. Пробвали сме абсолютно всичко. Много й говоря! При това непрекъснато, но ефект 0, Като й сложиха брекети в един момент не можеше да ги гризе, обаче след около 2 седмици всичко започна отначало.
Не върви "мадамски тип". Не се интересува от дрехи, чанти и прочие. Има едни дънки и 3 фланели и не изявява желание за шопинг. Откоро започна да се навърта покрай моите неща. Като ме няма явно открива съкровища и направо каквото си хареса си го прибира. Лятото искаше пък да ходи с тениски на баща й (мъжки L), а тя е дамски XS. Обаче, хора, с гримовете е УЖАС! Не знам каква е модата при вас, обаче тук е страшно. Правят си едни очни линии като на Клеопатра, голямо цапане. Полудявам като я видя наклепана. Имам подозрения, че се гримира навън и като се прибере е с изтрит грим.
Като цяло не са неща, през които аз да не съм минала.

# 205
  • Между гори и планини
За да избегна цапотене с приятелки, аз бих гримирала дъщеря си ( ако имах такава). Да съм сигурна, че не ходи като клоун. Ден преди абитуриентската, се събрахме 4 момичета от класа да се гримираме. На другия ден едната се появи със страшно подути очи, едвам гледаше. Не е хубаво да се използват чужди гримове и четки.
Аз бих позволила, за да мога да контролирам и лака за нокти и грима. Въпреки, че на 14 ми идва рано, но поколенията се променят.
Майка ми се смее, че в неделя правя козметични процедури на младежа, какво ли щяло да бъде ако имах момиче... Ами тя не ми даваше да си махна космите на подмишниците и краката до почти края на гимназията. Тъмнокоса, с дебел косъм, умирах от срам .

# 206
Днес щели да снимат класа за училищният вестник и днес това рано- рано да си изправи косата😀

На кола маска я заведох в шести клас и вече сама си я прави. При все, че е светла и няма много окосмяване, смятам, че ако нещо я притеснява и не вреди на здравето, няма причина да съм на  контра.

# 207
  • у дома...
Аз купих на Ани очната линия и спиралата. И като си слага, ни пита как е. По-добре в нас да го прави, отколкото навън тайно. За сега палитра с гримове не е искала. Не съм ОК на тази възраст да слага ФДТ. Чупят и се ноктите и не знам дали е за ноктопластика.

В неделя, след теста докато се прибирахме към Драгоман, срам не срам, ММ и детето пазаруваха каквото можаха, аз си стоях в колата. Та тогава купиха и синя боя и ще я боядисвам тия дни.
Отивам на двора да пия чай, че кафе не ми дават заради едното лекарство.

# 208
Просто майка,
И моята в момента е със синя коса отпред. Малко ми беше странно е началото, но после ми хареса. Ето я по-долу.
С чужди гримове не се цапоти. Подарих и една моя спирала на Pupa, но според мен сутрин няма време за това. Липсва и рутината и умението бързо да я сложи и да излезе.
Иначе точно като на Ladida наборката- умира да спи с тениските на баща си. Не знам каква е тази мода, но обожава черно и торбесто. Рокли-нЕма! Гадни били😄 И ето ти изненада- миналата седмица с баща и бяхме извън София. Тя извадила всичките ми рокли и токчета. Мерила, разхождала се, показвала се на приятелчета по нета. Оня ден заяви: искам рокля😄
Има някаква светлина в тунела😄

# 209
  • Между гори и планини
Аз пък да ви кажа, вчера видях пубера от далеч и в далечината едвам го познах 🤭
Стойка, походка, всичко се е променило. На ръст здраво избуява, физиономията му е друга.
Вчера ме хвана яд на учителката по физическо - в това хубаво време, ги завряла в салона с маски да играят волейбол 🙄 за пет минути маската плувнала мокра.
Иначе седят само в кабинета по английски, учителите ходят при тях. Сменят кабинета само като имат ИТ. И в междучасията отварят вратата и прозорците.

Общи условия

Активация на акаунт