ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът отново в клас - тестове, контролни всеки час!

• 30 021
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Стана чудна компанията за Истанбул!
Ние стартираме срока с 4 по математика. Тъкмо се настроих войнствено и децата почнаха да съобщават в групата масово за 4ки и 2ки. То при това преподаване. Вместо да види и упражни материала, учителката започна да напредва с раздела за окръжностите. Пак "преподавайки" по нейния си начин. 4-5 часа така и после им даде контролното на предишния раздел.
Май ще си остане вкъщи наборката. Дразни я гърлото и се оплаква от главоболие вчера и днес. За утре ще видим, че имат контролно по БЕЛ.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 08:30 от Betty L.

# 541
  • София
Аз няма да казвам с колко стартира математиката през втория срок, че ме е срам. Два поредни уикенда обаче решавам и обяснявам квадратни уравнения. Като първо аз ги научавам, за да мога да ги обясня после като тормозя и Мария и тя решава и ми обяснява пък на мен:). Въобще манифактура. Утре ще е третото контролно по математика за тези две седмици. По всичко направиха контролни с изключение на философията като математиката и френския ще са по три. Но въпреки постоянните изпитвания детето ми е супер доволно и ходи с огромно желание на училище. От вчера се е оклюмал, защото остават само още три дни ПО. Много добре се чувства във ФЕГ с класа си и му е много мъчно, че скоро пак ще е ДО. Така че бройте ме за протест ако решат да отворят ресторантите, а учениците останат вкъщи.

# 542
А, аз ще кажа - стартира с тройка. Вчера дойде оценката. Реших да не му развалям празника. При същата учителка е като на девойката на Бети. Аз разбирам защо не се получава химията между тях, но не знам как да се опитам да променя нещата. Двустранен е процеса, за съжаление.

# 543
И аз я гледам тази новата заповед и се чудя  класът на набора като са сами в смяна в отделна сграда дали не ги лови, но май само аз си го тълкувам според моето желание.
                И аз отдавна се нервя ,че всички са в един кюп и няма елементарна мисъл.Приема се една заповед /меко казано тъпа/ ,а не се направи анализ на обстановката за всяко у-ще и даже за всеки отделен клас.В малките градове има и големи у-ща ,в които учат деца от определен регион и естествено класовете не са по един и....май заповедта е напълно безсмислена.

# 544
  • Между гори и планини
Преди малко влязох в стаята на младежа да му дам лекарствата и - о, чудо! Той е онлайн в час по английски! Че дори в часа е тихо и се чува добре

# 545
  • о`майна лунна нощ е
Присъединявам се  към четворката по математика и разпасаната откъм адекватно облекло команда. Ей сега се пресрещнахме между работата и училището да му донеса забравената тетрадка по немски. Гледам го тича срещу мен. По суитчър, но с маска на устата!?! На 200 метра от училището беше, но то да се чуди човек да го прегръща ли, да го бие ли. Отдолу е само с тениска къс ръкав. Не ми побира акълът каква е причината да не си сложи якето при положение, че навън капе и замръзва.

# 546
Явно им пречат  якетата. Или суета . При нас  положението е още по- зле- сушилнята не е изсушила добре дрехите, а той е облякъл дрехи, извадени от нея. Много се притесних.  
А измръзнах от 15 минути разходка на кучето.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 10:20 от Amanda.D

# 547
Аз се чудя, дали някога ще стане модерно да се обличаш и обуваш според сезона...
В този студ, тръгнала за училище с рипсена блузка и голи глезени .
Добре, че поне яке наметна.

# 548
  • о`майна лунна нощ е
Не знам просто.
Аз съм си зиморничева буба и дори в тинейджърските години не съм излизала полугола. Момичетата покрай мен коя с гол пъп, коя деколте или глезен показала  ... Аз като на експедиция до полюсите. Може би влияние оказа, че рядко е било да излезна от вкъщи и да отида някъде ей така. Повечето е било или на или от тренировки към училище, вкъщи .... Инцидентно съм се придвижвала с кола, повечето пъти е било по автобусите Т.е почти винаги спортно облечена и добре опакована, че да не ме пресече рязката промяна в температурата. И така си останах.
А тия `лапета - точно на принципа от студ умри гъзар бъди.

# 549
  • у дома...
Все още се имат за безсмъртни...

# 550
  • София
Контролното по японски е било два часа на почти цялата лексика от началото на година. Предвид, че е присъствено ще е показателно за него колко въобще не е учил покрай постоянния Дискорд чат, но това май са само мои драми. Него го вълнува предстоящия РД на съученик, което си е съвсем в реда на нещата.

# 551
  • Между гори и планини
Моя се облича добре, само шапка тая година е сложил веднъж, дваж, като вали сняг. Тая зима въобще не сме му купували друго освен кожени маратонки, онлайн е и всичко ще си омалее неносено. Като ходихме за панталони преди 2 седмици, гледахме и нищо не ни хареса.

# 552
Аз се чудя, дали някога ще стане модерно да се обличаш и обуваш според сезона...
В този студ, тръгнала за училище с рипсена блузка и голи глезени .
Добре, че поне яке наметна.

Сутринта и ние за това се карахме с дъщеря ми, навън кучи студ, тя с голи глезени и някакви блузки до пъпа...ей не мога да изляза на глава, казах и че няма да я закарам до училището и видя не видя се преоблече.
Иначе и аз чакам оценките от тестовете по математика и химия. Ама нещо в последно време все ми се оплаква, че имало четири момичета, които постоянно говорели в час и не можела да се съсредоточи, учителките били вдигнали ръце от тях и нищо не им казали, та се налагало едни с други да си правят забележки за тишина.

# 553
  • sofia
Моите се обличат, набора сутринта даже ръкавици си взе. Къси якета не обича, има едно дълго до коленете и все с него си ходи.

# 554
  • София
И у нас разправия сутринта по същата тема.
Ама аз се разсърдих на мъжа ми. Grinning
Казала съм му да се спре вече да я гони за обличане.
С гол кръст излезе, обаче тая година носи зимно яке тип юрган до коленете, което според мене прави нещата приемливи. Освен това е с ботуши.

Общи условия

Активация на акаунт