ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът отново в клас - тестове, контролни всеки час!

• 30 016
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • у дома...
Ани се облича зимата, но то тук няма и друг вариант.

С тази карантина няма да прави контролни с другите деца, а ще я изпитват през ДО. Учи си всеки ден, прави си упражненията и домашните, преводите. По математика решава задачи.

По мнение на приятелката ѝ от 18-то вчера олиото по френски било лесно.

# 556
  • София
Моята се облича. Кубинки, дебело яке под коляното, пуловер или дебела блуза, а шапка носи почти постоянно (свикнала е от плуването, след тренировка без шапка не тръгва). Не мога да се оплача, тя обича да й е комфортно и топло и за сега не се жертва в името на красотата. Laughing

# 557
  • София
Аз нали ви питах за якета - ето това е най-най-дългото, което успях да прокарам...

Искаше ми се да е по-дълго, да има качулка... Но отпорът беше лют.Stuck Out Tongue Winking Eye
Запъна се, че друго не й харесва и няма да облече.

Контролните направо заваляха през присъственото обучение, аз не съм доволна от резултатите. Дано обаче да се амбицират децата и като видят резултатите си, се постараят малко повече.

# 558
Моят и с дрехите е като с всичко останало - на напреки. Може в студено време да излезе много леко облечен, а през лятото, когато вкъщи е 30+ да си сложи горнище, че и одеяло да си наметне. Как ще го ухапят братята, луда работа. Още в детската градина последен слагаше къси панталони, а есента като станеше студено, последен обуваше дълги. Шапка не носи през последните години. В петък при нас беше адски студено. В училище са били на отворени прозорци през цялото време, а нашият по тениска - топло му било.

# 559
А, и при нас са на отворени прозорци  , особено в часовете по АЕ. 
Дори едната нощ прозорците са били оставени отворени, и на другия ден е било почти невъзможно да нямаш тремори от студ.
Помолили са учителката по АЕ да затворят, ами не можело.
Имало Корона вирус.
Моника пък попитала, като държат прозорците отворени, Короната през прозореца ли се очаква да избяга?

# 560
  • София
Аз като ученичка също ходех много леко облечена. Цяла зима изкарвах с едно тънко шушляково яке, което рядко закопчавах. Толкова години след товамайката на най-добрата ми приятелка, все ми го припомняше. Никога не съм обличала чорапогащник под дънки, а шапка слагам отскоро, само при по-силен вятър.
В четвъртък, когато рязко се развали времето, моята се прибра по кецове, с голи глезени и пуловер и жилетка отгоре. Нека се калява детето. Аз, да чукам на дърво, почти не боледувам, та явно е имало ефект. И короната я изкарах изключително леко.

# 561
  • у дома
Моят замина по маратонки. Ами...
Моето си ходи целогодишно с маратонки.Каза,че ако му купя зимни обувки само ще си дам парите и аз не купих-добре че тази година няма много сняг.
Иначе на контр по мат на кв уравнения и формули на Виет-присъствено има 6 и доста бързо напредват с окръжностите-на централен ъгъл са.Момичета,ФЕГ къде сте по мат- вие бяхте  назад,аз се ядосвам,че нашите препускат из материала...

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 20:30 от svetlaem

# 562
Добре де, как така ще караш няколко карантини с антитела?
Защо никой не е произвел скандал от това?
Моят ЛЛ е в поликлиниката към Александровска; ходих тези дни да му оставя отрицателния си ПСР. Беше меко казано бесен на здравния министър, когото много добре познава като колега.
В новата медицина Simple Smile се третираш като заразен до доказване на противното. Няма карал, не карал, ваксиниран, с антитела.
Наборката е зиморничава, облича си се добре.

# 563
  • София
Наборът много се е сдухал след контролното по японски - чудо щяло да е ако върже 3... Ще се възползвам от съвета на Judy и ще започна да го проверявам всяка вечер на думи. Инсталирах си quizlet и там ги има с произношение и всичко на списъци, качени от учителките им. Няма смисъл да му трия сол на главата, че не е учил, но трябва да намеря начин да му покажа, че може да справи с нужните усилия от негова страна.

# 564
Момичета,ФЕГ къде сте по мат-М вие бяхте  назад,аз се ядосвам,че нашите препускат из материала...
Карат леко разпиляно, не по учебника. Взели са 3 урока от раздела с квадратните: непълни квадратни, пълни квадратни и формули на Виет. Преди окръжности предстоят да се вземат: разлагането, биквадратни, съкратените формули, уравнения, свеждащи се до квадратни и моделирането. Тази седмица имат само днес и е предвидено контролно на корени и взетото до тук с квадратните. Вървим си бавно, но здраве да е.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 13:22 от Maria 007

# 565
Моят днес ще има контролно по математика. Единственото присъствено, с изключение на входното, досега. Ще го видя какво ще направи. Уж решаваше задачи. Сега няма да има оправдания - ама трябваше да пращам снимки, ама не можех да се връщам назад. Разбира ги задачите, дано се концентрира след като е орисъствено. Вече установих, че при електронни тестове концентрацията му клони към нула.

# 566
  • о`майна лунна нощ е
Как се представя тройка по немски - срещам го пред училище и само като ме видя издекламира "Майко, днес изкарах нещо различно от две!". нИ мога вече.

# 567
  • Пловдив
Как се представя тройка по немски - срещам го пред училище и само като ме видя издекламира "Майко, днес изкарах нещо различно от две!". нИ мога вече.
Да поздравиш детето от мен! Уникален Наско! Heart
Не казвам ние каква е оценка на ПО по математика номер 1, защото ще ме изритате от групата. 😀 Двойка. Днес обаче, има 5 по математика, ходи на уроци при приятелката уикенда, та се е справил. Не знам, явно много малко усилия трябват, не ги тормозят изобшо в това даскало, но на...
Другите теми не ми се коментират. Болните да се
Лек ден! 💓

# 568
  • София
'Тиуг, ще взема да го пратя това на моичкия - все пак една тройка не е  края на света...

# 569
Вие пък. Юнак без рана не може и ученик без двойка също.
За мен текущите оценки са моментни " снимки" на някаква частица от изучения материал.
Да не забравяме, че не винаги се получават отлични " снимки" , а и фотографът е важен .
Важна е цялостната картина.

Общи условия

Активация на акаунт