ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът отново в клас - тестове, контролни всеки час!

• 30 340
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Хлапето му става лошо, ако се покаже на тераса над 2рия етаж, обаче интересно на това чудо тук много му хареса и даже не му стана лошо... човешкото тяло е интересна и загадъчна машина...
ПП Това е единствената атракция, дето наистина ме е било страх и в ужаса си виждах падане от 30 метра височина... то горе пищи от радост, аз долу пищя от ужас... На всичкото отгоре тоя страх ме хваща в момента в който виждам,че няма колан и тръгват нагоре - само една твърда препаска, дето я щракне, я не и никой не проверява /явно е автоматично/ дали си закопчан. И на всичкото отгоре се върти по 3 различни оси... абе видях си живота на филм за 2 минути докато свърши...
Скрит текст:

# 361
Наборът закусва единствено мляко с мюсли. От години. Не желае нищо друго, казал ми е да спра да предлагам.
Брат му е по-отворен към други предложения, но аз рядко съм в състояние да стана преди тях, за да приготвям закуска. Ставаме едновременно, в повечето пъти под тревога, защото сме се успали.

Лошо никъде не ми става, освен на лодка в спряло състояние. Обичаме атракциони, макар да умирам от страх на моменти, пак ме тегли да се кача.

# 362
Ако някой иска да се пробва за пилот - примерен тест.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 22:23 от Анонимен

# 363
  • София
Сега като се замисля баткото ни изкара с кецове на Vans една цяла година 8-9 клас - от върла зима до жарко лято, само на плажа ги свали Laughing Бях ги хоръчала от ebay uk, защото тук не можах да намеря изцяло ест. кожа Sleeping

Втора матура досега се избираше от предметите, по които със сигурност можеш да получиш 100/100 т., защото беше с твърде голяма тежест в дипломата (около 1/3 са двата ДЗИ) и би могла да я намали доста. Синът ми и съучениците му държаха Мат, за тях беше лесна, защото беше по общообразователната подготовка, а те имаха профилирана. Отсега нататък това няма да е така, та предстои да видим.

За закуска приготвям филии със сладко/шунка/мед като добавка може мляко с какао, подсладено с мед (става много вкусно), мюсли/гранола/крънчи с прясно или с кисело мляко, понякога й правя плодова салата с наличните плодове - напр. банан , ябълка, мандарина, киви, райска ябълка, боровинка и слагам топинг - малко пр. мляко с бадемов протеин и агаве за подслаждане (става мноого вкусно, като кондензирано мляко). Понякога купувам от близките пекарни предишния ден кифлички или кроасан с масло, сиренка или друга закуска. Сутрин нямам много време, че тичам и куче да извеждам Animal Dog2

На въртележки и лунапарк само на мен ми става лошо, но преди не беше така и много ги харесвах. Дъщеря ми обича ектремности  (като напр. Blue Tornado Wink )

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 06:31 от BFF_

# 364
Освен всичко, което споменах досега, резултатите от ДЗИ няма да участват във формиране на общия успех.

# 365
  • София
Откакто поодъртях, тези атракциони спряха да ми вдъхват доверие. Това са сериозни съоръжения и следва да се прави регулярна поддръжка и профилактика. Не съм убедена, че навсякъде това се спазва по предписание.
Освен това имам чувството, че масово разпространените напоследък китайски атракциони още в зародиш не са тествани и респективно изчислени както трябва. Случвало ми се е на бг шанца в Аквапарк, спускане по двама души на кръгъл дюшек. Докато дъщеря ми се пускаше с баща си, всичко ОК. В момента, в който седнахме двете и очевидно бяхме общо доста по-леки, това ми ти чудо тръгна неправомерно на странен скоростен зигзаг, като в един момент кракът на детето мина на около 3 сантиметра от ръба на пързалката.
Приятел работеше доскоро в Уолтопия; там пък им се наложи спешно да подменят крепежи по катерачни стени из целия свят, защото китайски производител им дал такива, които уж издържат 150 кг на точка. В последствие, не помня тук или някъде в Европа, пуснали контролни изпитвания и се оказало, че всъщност покриват само 70 кг на точка.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 22:29 от Red

# 366
  • София
И щерката е с кецове.Тази година дори се отказах да агитирам за зимни обувки.Купих й зимни кецове- и тях не ще да обува.А е срамота да ходи    с плитки и на голи  глезени...
Аманда, нещо за входното по музика не сподели ли Иво? Simple Smile  Аз не мога да хвана края на всички тестове и контролни, които са минали и предстоят...Лудница е някаква.И на мен им е супер натоварено тая седмица и не мога д а ръчкам дори

# 367
  • Между гори и планини
Ох, аз ставам в 5.30 да му правя закуска. Пия едно бързо кафе и в 5.45 започвам. Той става в 6ч , минава през тоалетната и сяда за закуска. За 15 минути му приготвям нещо от изброените. После се мие, облича и в 7ч слага якето, маратонките и излиза да чака автобуса. В 7.10 автобуса идва и го взима. Аз пия още едно кафе. Към обяд не издържам и удрям една дрямка от 30 минути.

# 368
  • Sofia
Не споменавайте Ванс... Само това е подредено в нейните рафтове от 2 години, как си купи есента чифт маратонки, направо не знам... И всичките са ниски, само един чифт има над глезена и с подплата вътре, само защото настоявах за подобни, само защото баща й ги донесе от Щатите миналата Коледа, и само защото са различни от масовите в България... Какво им намират толкова на тези кецове, за мен са много неудобни, 3 пъти ходих до магазина с 3 различни чифта и все същото...

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 22:35 от Vesana

# 369
За тази една седмица ПО не е имал нито едно контролно, но в Школо-то графика се напълни чак до средата на юни...
Закусва най-често кисело мляко с шоко топчета/мидички, мюсли, корнфлейкс.Понякога се съгласява на кус/кус със сирене, пържени филии, клуб/сандвич.
До скоро му ставаше лошо в кола и автобус, но не на завои, а на прав и монотонен път.

# 370
  • Някъде в Европа...
Ох, аз ставам в 5.30 да му правя закуска. Пия едно бързо кафе и в 5.45 започвам. Той става в 6ч , минава през тоалетната и сяда за закуска. За 15 минути му приготвям нещо от изброените. После се мие, облича и в 7ч слага якето, маратонките и излиза да чака автобуса. В 7.10 автобуса идва и го взима. Аз пия още едно кафе. Към обяд не издържам и удрям една дрямка от 30 минути.
Лелейй, ужас...
Аз съм си взела моето ставане като беше бебе 🤣..Режимът ни сега - ставам в 6.45, правя си кафе и ако ще правя закуска, мажа филиите с кайма и ги мятам в микровълновата само на грил за 15 мин/ респективно сандвича в  тостера. През това време се обличам и си пия кафето. Оставям му сандвичите на масата в кухнята. Отивам да го бутна, че излизам за работа в 7.20..той продължава да спи...Става към 7.30-7.40 и отива на училище, започват в 8...
Почивните дни спим до към 11 ч обикновено аз, той и до по-късно... Още от 4-5 годишен го научих, че мама спи до късно в почивните дни и сънят й е свещен 😁 (той се будеше и не смееше да стане от леглото, докато не стана аз). Като станем обикновено закуско-обядваме я с мекици, я с пърж. филии, гофрети на гофретника..ако нямам настроение яде топчета на Нескуик с мляко.. Това е..дала съм си моя дан 🤣 да не спя, докато беше бебе въобще не спеше, най-дългия му съм беше макс 3 часа. Сега е време да си вземам 😁
Моят пък в превозно средство-всякакво на 5 мин е заспал. Много лесно се пътува с него. До Анталия пътуваме с автобус последните години...Ами от 15 часа път, той обикновено спи 10..

# 371
  • София
Нас ни подмина модата с Vans.
Като беше по-малка, носеше Converse (също адски неудобни според мене; от четири години носим един и същи номер, та и аз съм ги пробвала няколко пъти).
В момента се харесват и искат единствено Nike с там някакви конкретни модели. Те са далеч по-удобни, така че не възразявам, макар, че аз не нося по принцип такива обувки.

# 372
Хаха, мда, като чета нагоре и аз така - лелеййй Grinning - Аз в 3 мога да легна, ама да стана в 5,30 не мога - възхищавате ме. Иначе дори и в почивните дни не спя след 9. Сънят малко го имам за загубено време.... освен зимата като вън е толкова студено, че не става за излизане и диванът ме гушне другарски следобед Wink

# 373
  • Между гори и планини
Air, моя може също да кара на корфлейкс с прясно мляко. Само че не ми харесва да го яде често. Иначе ако спя, никой не ме буди. Но аз сама се будя. Мъжът ми става и той около 5, навик от ранното ставане за работа. Сега храни котки и пали камината.
Моя беше изключително кротко бебе, без колики и рев от зъби. Спеше си в стаята от 5 месечен по цяла нощ. Като цяло беше и все още е лесно дете.

# 374
О, Ред, и мен ме е страх в бг паркове, дори и на Пратера се чудя с кой акъл се качих, точно по същите съображения. Там всяко съоръжение си е на отделен собственик и само наемат място в парка. Но места като Европа парк, Дисни, Портавентура, Мирабиландия, Гардаланд някак ми вдъхват сигурност и надежда че се инспектират често. Кулата в Дисни е един хотел, който също беше само с коланче тип самолет и не вярвах, че е кула, а си мислех, че е влакче на ужасите. Падането е придружено с непрогледна тъмнина, зверски писъци, отлепване от седалката и напълно загуба на ориентация. Не знам как не умрях от ужас дали детето (тогава на 5) няма да умре от ужас, а тя ужасно много се изкефи и искаше да повторим.

Отворих теста за пилоти на случайна задача (12-та) и явно нещо са го посбъркали или аз нещо пропускам и го затворих. За пилоти дори и за гражданска авиация пак ли трябва военно и толкова строга лекарска комисия?

Входното по музика при нас е било интервю каква музика обичат, дадено за домашно. Който го е предал има 5, а който не - 2. Тъй като и в старото училище имаха странна птица по музика изобщо не се е впечатлила от подхода.

У нас не се закусва. Знам, че е нездравословно, но пуст навик Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт