Киста на яйчника – 3

• 64 389
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
@Ena123
Аз болки досега не съм имала, с предишните кисти включително. Само опъване и тежест понякога.
Кървене няма. Цикълът трябва да ми дойде като го спра и на 2ри ден от него трябваше да отида на преглед.

Дано се е пукнала по някакво чудо гадината...

@Една Такава
Благодаря ❤️
Видях, че се каниш за Пълмед в другата тема.
Махай я и да ти се успокои главата! Всичко ще е наред!
Не се оставяй без медикаменти, като мен обаче, че иначе ще сме под ножа честичко...

# 481
Здравейте ,от юли съм с кървене през 15 дни.На последния преглед ми откриха двукамерна киста в ляво.И засега ми казват да пия ясмин по 2 хапчета на ден.Но кървенето ,което е извън цикъл не спира.Може ли да ме насочите към лекар в Пловдив ,който да действа адекватно в такава ситуация.Защото нямам сили да ме пращат на безкрайни изследвания.Хормони,течно базирана цитонамазка,скенер,туморни маркери и .....

# 482
  • 1st floor
На някой да му е спирал цикълът заради киста? Днес съм на преглед да видя има ли я или я няма. Но откакто спрях противозачатъчните,  имах два дни леко зацапване по време на цикъл  и после нищо. Може и от възрастта да е, не знам. На 44 съм.

# 483
Колко време сте била на противозачатъчни?
При мен дългият прием води до къс и слаб цикъл. Няколко месеца след спиране се нормализира.

На някой да му е спирал цикълът заради киста? Днес съм на преглед да видя има ли я или я няма. Но откакто спрях противозачатъчните,  имах два дни леко зацапване по време на цикъл  и после нищо. Може и от възрастта да е, не знам. На 44 съм.

# 484
  • София
Здравейте ,от юли съм с кървене през 15 дни.На последния преглед ми откриха двукамерна киста в ляво.И засега ми казват да пия ясмин по 2 хапчета на ден.Но кървенето ,което е извън цикъл не спира.Може ли да ме насочите към лекар в Пловдив ,който да действа адекватно в такава ситуация.Защото нямам сили да ме пращат на безкрайни изследвания.Хормони,течно базирана цитонамазка,скенер,туморни маркери и .....
мисля,че имам Киста.  Но нищо не ми казват. Как мислите

# 485
  • 1st floor
Слава Богу, разкарала се е кистата. Миомният възел още си стои, но бил под 1см и даже не му се занимавало да го мери. След шест месеца съм пак на контролен. Този път  смених лекаря. Като чу, че съм пила Регулон, се намръщи. Противозачатъчните можели да докарат повече проблеми, отколкото ползи. Сега си стоя без цикъл, нищо да не съм пила и правила. Щял да дойде, не било краят, но да съм подготвена да прескача. На 44 съм. Лигавицата я измери 8см, каквото и да значи.

# 486
Здравейте! Пия Регулон 2*1 на ден. Днес ми е 7 ден и кървенето не спира. Вторник съм на преглед. Да го намаля ли, да го спра ли, защо не ми спира цикъла?

# 487
  • София
Здравейте! Пия Регулон 2*1 на ден. Днес ми е 7 ден и кървенето не спира. Вторник съм на преглед. Да го намаля ли, да го спра ли, защо не ми спира цикъла?
на колко години си.Може и миома да е

# 488
Нямам миома. Преди 10 дни бях на лекар и последната година поне 10 пъти и при различни лекари. Имам киста, затова ми изписаха противозачатъчни, но ми е много зле от тях и цикъла няма изглед да спре.

# 489
  • София
Нямам миома. Преди 10 дни бях на лекар и последната година поне 10 пъти и при различни лекари. Имам киста, затова ми изписаха противозачатъчни, но ми е много зле от тях и цикъла няма изглед да спре.
колко дни продължава

# 490
9дни продължава. Спрях хапчетата, вече 3 пропуснах. Какво се случва като ги спреш на 7ден? Да не си направя някоя беля?

# 491
  • София
Когато съм започвала да пия противозачатъчни винаги ми е бил дълъг първия цикъл. До 7ми ден кървене, след това до 12ти ден зацапване.

Една Такава, според мен не е трябвало да спираш медикамента. Вторник не е далеч изобщо.

# 492
Благодаря, но се шашнах от силното кървене и спрях. Мисълта ми е сега какво се случва с цикъла. От началото ли почва, да не ми стане някоя нова киста. Още имам капки кръв. Въобще ще си спре ли от самосебе си.

# 493
  • София
Нямам представа не съм била в такава ситуация и не мога да кажа. Изчакай до вторник, не е далеч.

# 494
@edelvais0404 какво стана при теб? Пи ли топогин ? На мен днес ми го изписа след кръвоизлив и неспиращ цикъл 11ден. Пих една таблетка, но не прочетох, че трябва да съм в покой. Сякаш текна още по силно.

Общи условия

Активация на акаунт