Киста на яйчника – 3

• 62 753
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Да, не е лесно. Разбирам.
Спешна ли ти е операцията?

При мен беше спешно, защото за 10 дни от порасна с около 5см и накрая вече беше към 10. Та, нямах време да чакам и просто влязох в Майчин дом и влязох при първия свободен преглеждащ гинеколог.
Той ми предложи операция при д-р Костов и аз казах: Ами, добре...(което ми струва няколко стотин за избор на екип, разбрах в последствие).

Та, ако не ти е спешно изчакай дата за опериращ, който си харесала.

# 736
  • София

Вижте проф. Николов в Майчин дом
Благодаря, I.R. Мненията са за отговорен и прекрасен специалист при раждане...
Ехк, първата ми операция беше в Майчин дом. Попаднах на д-р Иван Костов. Тогава бях със смесени чувства към него, но се справи лапароскопски с почти 10см киста.

Други моничета предполагам също ще се включат с мнения за София.
Благодаря night , първият свободен час при Проф. Иван Костов е чак за 26.09.

Много се надявам да се включат още момичета за София, едва ли само величията оперират, силно вярвам, че има и други добри специалисти, от които са доволни.
Благодаря още веднъж на всички, които ще се включат.

Ами не е само при раждане. Аз ходих при него за второ мнение за киста и беше категоричен, че трябва да се оперирам (аз обаче на времето избрах друг лекар). Имам и позната, която също си маха киста при него и беше доволна.

# 737
  • София
Та, ако не ти е спешно изчакай дата за опериращ, който си харесала.
Не зная колко е спешно, но досега не са ми правили операции и не зная как, кой и кога определя тази дата.

# 738
Записваш си час за преглед и на място решавате колко е спешно и кога да бъде операцията.
За специалистите в Майчин дом не гледай Супер док. За проф. Костов часовете там са за друга клиника.
Провери по телефон или на място, ако си се насочила натам.

# 739
Аз съм изключително доволна от д-р Любомир Христов от болница Надежда. Имам при него лапароскопия от миома, конизация и излекувани кисти с Примолут нор. Препоръчвам го, добър специалист е!

# 740
Здравейте, имам закъснение на цикъла с 20 дена, откриха ми киста от 4см. Пия Дуфастон 5дни, 2*1, днес ми е прием 5 ден. Колко дни след спиране се очаква да дойде цикъла?

# 741
На мен ми идва на 3-4 ден след спирането , но съм чела някъде ,че може и до 10 дни

# 742
Благодаря за отговора.

# 743
Здравейте, имам закъснение на цикъла с 20 дена, откриха ми киста от 4см. Пия Дуфастон 5дни, 2*1, днес ми е прием 5 ден. Колко дни след спиране се очаква да дойде цикъла?
Здравейте на мен миналия мвсвц ми откриха киста 6см и пиех дуфастон 3х2  след като го спрях М ми дойде след 10 дена
Успех!

# 744
Здравейте на мен миналия мвсвц ми откриха киста 6см и пиех дуфастон 3х2  след като го спрях М ми дойде след 10 дена
Успех!
Изчисти ли ви се кистата след това ?

# 745
Успех!
Изчисти ли ви се кистата след това ?
Да даже аз съм със СПКЯ и преди 1г ми я откриха и след 1г лечение след като бях на преглед 5 ден от М дори ги нямаше малките кисти плюс тази голямата и АГ ми каза че вижда само фоликули и едни нормално яйчници да се надавам че ще се остане така… иначе доста болезнена М имах надавам се и при вас да се изчисти защото наистина е адски неприятно

# 746

Общи условия

Активация на акаунт