"Марашлъ" - Бурак Дениз и Алина Боз - #1

• 35 479
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Кате, абсолютно логично. Thinking
Всички обстоятелства около смъртта на майката на Махур също са ми странни. Уж е починала от рак, само че имам чувството, че реалната причина може да е много, много по-различна.
И ми е интересно кога ще се появи под някаква форма и Йомер - дали някой, свързан с него, дали и да не е точно умрял... Grinning

Просто стискам палци сериалът да се задържи достатъчно дълго на екран, за да видим разгадаването на всяка "мистерия".

# 106
  • Яко в Матрицата...
Тинче, ако майка й е убита по бавен и мъчителен начин, направо не знам как Махур ще преживее това... Но е абсолютно възможно да ни поднесат такова развитие.

Неджати ни го представят във все по-съмнителна светлина. Навсякъде се появява, всичко чува и вижда, острият му език реже като сабя. И все си мисля, че той няма да е човекът Х.

Катя, благодаря за символиките около елена Flowers Hibiscus

# 107
Момичета, приемате ли нови попълнения в темата?

Отивам да гледам 5-ти епизод с англ. субове, че руският ми е супер зле.

Очарована съм от Алина. Признавам, че имах големи резерви към нея. Страхотни са с Бурак.

# 108
Катя, Гласберг, Flowers Hibiscus добре дошли

Хареса ми значението на затихващото появяване на елена в тълкуванието ти, Кате.

И фрагчето с вградени бг субтитри - https://ok.ru/video/2333225716256

Загуби ли ума и дума Мараш от целувката, а? Или ще каже репликата, която Варна му написа, или ще каже "Благодаря, госпожице!" омаловажавайки жеста ѝ като израз просто на признателност от нейна страна. Няма да свали гарда толкова рано. Първо нападателите, после любовта, ако изобщо ѝ позволи! Раздава го жив умрял, ама не е. Разбутват му се настройките от време на време. Grinning

# 109
Нашият сериал е пълен със символи.
Благодаря за тълкуванията на образа на елена, които са направили Катя и Тинчето.
Мисля, че засега той не води Мараш в никаква посока, не му подсказва нищо, а само тормози сънищата му. Но в някакъв момент може да се отключи някой спомен.

Дали ще подскаже някаква следа маската на атентатора?

Някои зрители са забелязали и друг символ- пеперуда. На възглавницата на Зелиш и картината в офиса на Саваш.

Дали пък не е скрито нещо и под портрета на майката на Махур?
Няколко пъти камерата се фокусира върху него.

Защо Зелиш е изхвърлена от леглото?
Само тук  сложни тълкувания не са нужни.Grinning

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 07:56 от varna_2

# 110
  • София
Добър вечер по нощите на всички Simple Smile
Благодаря ви за интересните неща, които сте споделили, изчетох ви с интерес!
Обаче и аз да се реванширам, и не съм с празни ръце - нося готовата пета серия Heart
Благодарско и на дамите за превода Flowers Hibiscus

🎥 "МАРАШЛЪ" - 5 еп. (бг.субтитри)
➡️ https://youtu.be/-EJ3CgmzLbc
➡️ https://ok.ru/video/2347394075348
➡️ https://disk.yandex.ru/i/F91RfkIKslgsYw
➡️ https://www.vbox7.com/play:bab4ba6877

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 01:16 от Alexia_

# 111
Добро утро! Balloon

Благодаря на целия екип за преведената серия. Heart

Има информация, че в сериала ще влезе нов герой - журналист / журналистка.

Не е от Бирсен новината, не знам колко е вярна.

Ако е така, предполагам, че ще става дума за жена, разследващ журналист.
Ще се върти около Мараш, за да ядосва Махур. Grinning

# 112
  • София
Здравейте, момичета!
Една новинка от турската жълта преса в която са писали, че Алина Боз е станала  повод за драма и ревност.
Дидем Сойдан с която живее Бурак Дениз е направила сцена на ревност към Бурак, изгонвайки го от къщата. Актрисата вярва, че Бурак не е напуснал образа си и дори на фотосесията е бил твърде близък с Алина, както и интервюто им било доста откровено. Според нея, до сега Бурак не е говорил с такава възхита, за друга партньорка.
До края на деня, обаче Дидем Сойдан опровертала всичко написано и съобщила с гордост, че с Бурак са заедно.

Alexia, благодаря за 5-ти епизод с бълг. субтитри. Flowers Bouquet
Хубав ден и бъдете здрави. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 16:11 от Nina NN

# 113
  • между морето и небето
Привет Hug

Благодаря много Flowers Hibiscus за преведената серия. Довечера ще  ѝ дойде реда.

Новината, че могат да вкарат нов герой - журналист много ми допадна. Може да разкрие някое от неизвестните и в същото време да се появата нови покрай разследването. Сигурно ще има нови заплахи, извиване на ръце, мръсни игри. Много би допринесло за още по-интересно развитие на сюжета.

Хм, че фотосесията и видео с Алина и Бурак е доста страстна две мнения  няма Nature Boom

# 114
  • София
Благодаря за инфото, момичета! Flowers Hibiscus

Аз също се учудих от фотосесията, особено като сравним с тези на другите "двойки" от сериалите в момента. Тази е най-гореща и най-сладка, и най-...интимна, може би.
Честно казано, Алина Боз за първи път ми харесва с партньор. Същото се отнася и за Бурак Дениз. Simple Smile Тъй че... туй то, казах си мнението. Grinning

А за журналистката... Дали пък няма да разкрие нещо за Джелял - да е контра на Марашлъ, не на семейството. Защото трябва и реално някой открито срещу него, Саваш не е точно. Thinking

# 115
Благодаря на екипа за превода!❤❤❤
Днес ще ми е невъзможно ,но утре ще му се насладя с огромно удоволствие!
Хубав ден!

# 116
От новата серия

# 117
  • Яко в Матрицата...
Резюме на 6-и епизод

"Бъди до мен, това е достатъчно..."

Саваш отвлича Махур и я затваря в стая като тъмница. Той се държи много зле с нея. За първи път Махур е много близо до смъртта. Тя смята, че Марашлъ в мъртъв. Какъв път ще поеме Марашлъ, за да спаси Махур?  
Саваш иска от Азиз да убие Марашлъ, ако не иска Махур да научи истината за семейството си. Ще рискува ли Азиз да убие Марашлъ, за да не загуби дъщеря си? Как Маръшлъ, който отдавна подозира Азиз, ще разбере за това споразумение?
Саваш, който изиграва всичките си карти, заплашва и Озан. Саваш дава на Озан 24 часа. В края на тези 24 часа една изненада очаква семейство Тюрел и Озан, и тази изненада ще промени живота им.
Махур кани и Залиш на базара, организиран от приятелката й Бетюл. Тази покана е опасна за Марашлъ, но не може да откаже на Махур. Върху щастието на Марашлъ, Махур и особено на Зелиш, които прекарват приятно време на базара, пада сянка. Случилото се на базара ще доведе Марашлъ до нов кръстопът. Как Марашлъ ще спаси себе си, дъщеря си и Махур от опсаността, която ги очаква?

Варна Flowers Hibiscus

Щом са на базар, ще се спасят гълъбчетата Grinning

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 17:21 от Reni - BG

# 118
Мнение от “Любими сериали” за последната серия.

Емили Торн

Озан е подъл празноглавец, мишка, предател и страхливец, който го интересуват само парите...
Неджати ми е загадка, дава индикации на луд, сякаш живее в паралелен свят, но думите са му като бръснач... алкохолът и книгите са само параван и в никакъв случай не е това, което изглежда, не че при останалите е различно ... като че му изнася да не го вземат на сериозно... не би навредил на Махур, та тя е единствената в семейството, която се държи човешки с него, но е способен да даде записа на Саваш, за да навреди на Азиз... с този запис рухна кулата, която тя беше изградила за баща си... играе си той негова игра, но каква??
На Илхан жена му слага рога под носа му, а той нищо не подозира, но пък присъствието на Марашлъ много го притеснява и постоянно иска да го разкара, което означава, че и той ми е в графа „обичайните заподозрени“...
Според мен Азиз и Саваш имат минало... думите на Саваш, че от опит знае, че не трябва да му се доверява и това, че ще му изпрати знак, а той знае какво да прави, са обезпокоителни... дали са свързани с атентата или с друго, не е ясно, но ще изскочи нещо...
Прехвърчат искри между Махур и Саваш... дано не ги влюбят, а остане само привличане, щото така е по-загадъчно, фокуса ще е на друго място и ми е писнало от любовни истории...
Саваш ще излезе маниак... започна да си въобразява, че Махур го харесва и затова го е спасила... Нещо го страхува Марашлъ и може би наистина да е замесен в атентата...
Тези недоизказани думи на майката сигурно дълго ще се търкалят, за да ни държат в неизвестност...
 По думите на Марашлъ, тайната се е сраснала със семейството и ги е направила заложници на някой, който се опитва да я разкрие и която ще помете Махур, но дали този скоро ще излезе на светло?? Много питанки и много заплетена история...
Разпитът на Марашлъ и елените, засега ги оставям да отлежават... ще чакам още нишани...

# 119
"Болестта е ген от баща ми"- думи на Саваш към Махур.
Може би, точно заболяването му ще го разкрие. Той доста говори за него, но все още никой не го отразява.
Имаше един момент, когато Саваш и Азиз разговаряха по телефона. Азиз разпалено му обясняваше, че той е неговия враг, да не се занимава с Махур, и че проблемите си ще решава с него. В отговор Саваш каза съвсем небрежно- " ще ги решим. Кажете, слушам ви, г-н Азиз". В този момент Азиз замръзна! Сякаш се сети за нещо, сякаш в този момент, Саваш му напомни на някой..., поне аз така го изтълкувах...  Дори Саваш го попита да не е попаднал в тунел, че замлъкна.

Малко ме е яд, че Саваш ще го играе влюбен в Махур, очаквах нещо по- различно..., това сме го гледали вече Grinning, но пък можем според мен, на база това да изключим варианта да са брат и сестра с Махур. Което пък от своя страна не изключва възможността, той все пак да е си на Йомер.

Много благодаря на екипа за превода!
Чудесни сте Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт