"Марашлъ" - Бурак Дениз и Алина Боз - #1

• 35 063
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
  • София

Сам ли действа Марашлъ или вече е човек на службите?

Сто процента работи със службите според мен. Той има силен мотив да го прави - каквато и информация да се появи около случая, който най-вече го интересува, и той я е пропуснал, ще си я набави чрез тях. Но току-що ми хрумна една направо налудничава идея Simple Smile Да не стане обаче накрая, че само Марашлъ си мисли, че работи със службите Joy Представяте ли си тези да са хора на Саваш например, представящи се за такива от службите, чрез които се опитва да насочи вниманието на Марашлъ към определени хора, за да разчисти той от пътя му онези, които му пречат? В случай, че пречат на бизнеса с наркотици да речем Simple Smile Искам да кажа, че може и Азиз да е този, който всъщност е търгувал и все още продължава да търгува с наркотици, а не Йомер, а Саваш пък да иска да сложи ръка на този мръсен бизнес? Може Йомер да се е противил и затова да е брутално разкаран.
Допълвам - така целта не е Махур, тя е само средството.
Вкарах се в егати филма, ха ха.

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 19:56 от Alexia_

# 31
  • Яко в Матрицата...
Алекс, а да не би службите да си мислят, че Марашлъ работи за тях, а той...  Grinning

# 32
  • София
Алекс, а да не би службите да си мислят, че Марашлъ работи за тях, а той...  Grinning

Рени, определено неговата цел е ясна - да се добере до извършителите, за да се разправи както той си знае с тях Simple Smile

# 33
Цитат
Алекс, а да не би службите да си мислят, че Марашлъ работи за тях, а той...

А той със собствена програма. Grinning
Повече не трябва да усложняват нещата, ще объркат хората и публиката ще избяга.

Прехвърлих и втори епизод.
Да, определено Марашлъ реши, че някой от семейството иска да убие Махур, когато Саваш му подхвърли информация, която той беше споделил само с тях.
Заключи, че вътрешен човек работи със Саваш и изнася информация.

Но това не значи непременно, че иска да я убие.
Да, компрометиращо е, че има връзки с човека, който заплашва Махур, но не е доказателство, че иска смъртта й.
Марашлъ има интерес колкото се може по-дълго да остане охрана на Махур.
Да не би затова да й пусна тази муха, че някой от близките й иска да я убие?

# 34
  • Яко в Матрицата...
Точно защото Марашлъ я насочи към това да се съмнява в семейството си, имам чувството, че не му е съвсем чиста работата. В смисъл, че си има и други планове, освен тези да открие поръчителя.

# 35
Стана много оплетено. От думите ви, и Марашлъ е под съмнение вече. Каква игра може да играе?
И тайните служби са под съмнение, може да са инфилтрирани от тъмни хора. Grinning Всички са под съмнение.

И на мен не ми стигат доказателствата, че някой от семейството иска да убие Махур, само защото изнася информация на Саваш. Може би логиката е следната. Саваш знае коя е Махур, когато я преследва да я убие,  и щом някой от семейството знае, че той е по петите на Махур, но все още си сътрудничи с него, следователно този някой няма против Махур да умре. Дали обаче иска тя да умре, или не го бърка, че тя ще умре? И в двата случая е ужасно, но второто не представлява неизбежна заплаха за Махур.

# 36
  • Яко в Матрицата...
Дани, просто много филми сме гледали Grinning

# 37
Рени, супер са хипотезите. И аз си имам едно наум за Марашлъ точно заради личния интерес да е вътре в семейството. За тайните служби не се сетих да ги заподозря, но защо не. Grinning

# 38
Здравейте!
Гледала съм само трите серии, но вече и аз имам усешането, че в общуването на Джелял с тайните служби има нещо странно и сложно. Сякаш тайните служби искат да направят някакъв експеримент с него, освен това да използват уменията и знанията му. Той определено им няма доверие и е много резервиран към тях. Мисля, че сънят му е свързан с отношенията му с тайните служби и тяхната рола в мисията, след която Джелял 49 дни е в кома.

# 39
  • Яко в Матрицата...
Колко пъти в 4 епизода Марашлъ може да каже “баян”? Joy

# 40
  • София
Колко пъти в 4 епизода Марашлъ може да каже “баян”? Joy

Ха, ха, много готино, Рени Simple Smile Благодаря!
Дано направят и видео с култовото му "gardaş" Joy

# 41
  • Яко в Матрицата...
Алекс, много добре администрират акаунтите на сериала и в ЮТ, и в Инста, и в Туитър. Това клипче е от официалния канал Simple Smile

# 42
  • София
Ами аз имах предвид те да го направят Simple Smile Защото никой няма да успее по-добре от тях.
Не че няма таланти, които биха се справили, но си е друго професионалната обработка.

# 43
  • Яко в Матрицата...
Дано има още такива ведри клипчета Grinning

Добро утро! GrinningCoffee

Ние си блъскаме умовете с разни теории, пък той човекът си го каза Grinning

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 09:33 от Reni - BG

# 44
Привет!

Клипче от заснемането на фотосесия с Бурак и Алина.

https://twitter.com/hepsigeciyors/status/1358338989514702848

Списанието ще излезе на 10 февруари.

Снимките са направени от телевизионния екран затова качеството е лошо.
Като излезе фотосесията ще ги видим по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт