"Марашлъ" - Бурак Дениз и Алина Боз - #1

• 35 880
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Счупиха кирки и лопати ,земята изровиха ,пот се лее.....нещо издиша балона и в този сериал май....

Дано с буквичките  ми се изясни ,ама ............

# 556
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Simple Smile

Не гледах серията снощи, май ми става навик Joy Като че ли предпочитам дневната кинопрожекция пред вечерната Joy Ще чакам да споделите мнения.

София, рано му е още на дизито да издиша Grinning

# 557
Добро утро! Simple Smile

Не гледах серията снощи, май ми става навик Joy Като че ли предпочитам дневната кинопрожекция пред вечерната Joy Ще чакам да споделите мнения.

София, рано му е още на дизито да издиша Grinning

Дано .
Добро утро !

# 558
Снощи надникнах, но явно само Софи е гледала.
Ще чакам руския превод и рейтинг, ако някой намери.

# 559
Цитат
🖤10 серия:
Тотал: - 6,28(-0,21) 6 место
АВ: - 5,48 (-0,14) 5 место
АВ1: - 5,57 (-0,12) 7 место
За сравнение:
Скрит текст:
🖤9 серия:
Тотал: - 6,49(-0,39) 5 место
АВ: - 5,62 (-0,47) 6 место
АВ1: - 5,45(-0,39) 8 место

🖤8 серия:
Тотал: - 6,88(-0,14) 5 место
АВ: - 6,09 (-0,07) 5 место
АВ1: - 5,84(-0,66) 5 место 
По-малък е спадът.

# 560
Добро утро!

Снощи нищо не можах да гледам.
През деня много стоях на компютъра и очите ми бяха уморени, не исках да се мъча.

Рейтингът е като миналата седмица.

Видях някои клипчета.
Честно казано, не ме впечатлиха особено.
И аз имам усещането, че започна да буксува действието.
Ще видим като изгледам серията.

# 561
Счупиха кирки и лопати ,земята изровиха ,пот се лее.....нещо издиша балона и в този сериал май....

Дано с буквичките  ми се изясни ,ама ............
И аз го гледах. Какво да добавя ...и много бой тип "човек-боксова круша", много стрелби...
Ако ГГ са си говорили любовно, то израженията им бяха по-скоро скръбни...
Развитие има само с Неджати. Пиянската му физиономия е станала откровено злобна...

# 562
И аз гледах донякъде, ще довършвам днес. В момента ми се струва, че наистина има леко забавяне в действието, дано е само за да се пренаредят пластовете и да се даде начало на нови посоки в сюжета. Дано не започне да тъпче на едно място, вече сме наясно с разстановката на силите. А бе без "ашк" не е хубаво, боят си е бой, но любовта си е друго нещо! Grinning

# 563
  • София
Здравейте, момичета!
Епизода от снощи също не съм гледала и чакам бълг. субтитри. Нетърпението ми не е вече голямо за да гледам руския превод. Искам да споделя с вас, че гледах първи епизод на "Разузнаване - тайните служби"и положетелно съм впечатлена от първи епизод. Най-интересното, което ми направи впечатление е, че в началото /шапката/ дават сградата на тайните служби в Анкара и отпред има мономент на който е склуптора на елени, което вероятно е тяхна емблема.  Много разсъждавахме за сънищата на марашанеца с елените, а то е  за да го свържат  с тайните служби. Така мисля.
Още нещо искам да споделя и то е свързано с образа на Неджати. Много ми се искаше да не е злия демон, въпреки, че всичките му роли до сега са на отрицателна персона. Надявах се, че ще излезе от този предвидим образ и ще покаже нещо положително. Аз все още ще чакам -  да видим и дано не зациклят и развалят всичко добро до сега.
Хубав ден момичета и бъдете здрави.

# 564
Здравейте, Hug
Нина, много добро предположение за елена, може би най-смисленото, на което съм попадала. Аз самата нямах никакво. Интересни са сънищата на Мараш. Винаги съм се чудела дали са препратки към бъдещето или има и такива, които са свързани с минали събития.
Снощи гледах епизода, без превод не смея много да коментирам, ама все пак… Joy реших да коментирам Mr. Green Стори ми се една идея по-интересен от предишния, но за съжаление не нарушава особено тенденцията от последните няколко седмици.
Последните епизоди и на мен започнаха леко да ми доскучават в сравнение с първите 5-6. На тях се връщах и по няколко пъти съм ги гледала. За последните 2-3 не мога да кажа същото.
Имаше екшън, но нямаше кой знае какво развитие, само две неща бих споменала. Едното е, че Махур сякаш се доближава до истината за Марашлъ. Съмнява се, задава въпроси, усеща, че той крие нещо от нея и дори май схвана, че я разиграва. В следващия епизод може и да види Хилял и компания (предполагам, че те ще ги спасят) и да и светне за кого работи Марашлъ.
Другото е, че Илхан разбра за Дилшад и Озан. Не очаквах Илхан да убие Озан. На тази сцена малко ме напуши смях, докато гледам Неджати и Саваш - големите босове се крият в храстите Joy
Отвличането на Невзат и запалването на камиона си бяха пълнеж за мен.
Искаше ми се да има повече развитие/разкрития по отношение на Неджати и Саваш. От кога работят заедно, от кога Неджати знае, че не е син на Азис, дали и Азис знае, Неджати ли даде видеото на Саваш, кой поръча нападението срещу Мехмед Инджи? Има и други такива въпроси, които започнаха доста да отлежават. Или поне моето усещане е такова. Вече ни разкриха Неджати и ми се струва логично да се забърза разплитането на този чорап.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 21:53 от Elly J

# 565
Цитат
Не очаквах Илхан да убие Озан

Илхан е убил Озан, така ли?
Правилно ли разбрах? Rolling Eyes

# 566
Варна, аз така разбрах. По едно време се усъмних, стори ми се, че помръдна, но после май го заровиха с Дилшад.
Допълвам се: Сега погледнах пак финалните сцени. Само дадоха как Илхан започна да го заравя, като нищо може да се окаже жив. Извинявам се, може и да съм ви подвела.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 22:02 от Elly J

# 567
А, и Дилшад помага да го заровят!?
Тази наистина е ненормална.

Не ми се искаше и Илхан да има труп в сметката си, не че Озан не заслужава да го очистят.
Но не мога да приема, че убийствата и побоищата се вършат с такава лекота в турските сериали.
Сякаш ги кърмят не с мляко, а с барут.
Всеки е готов да грабне пищова и да убива.

# 568
" Млад мъж отишъл при мъдреца на селото .
-Засях нивата , поникна житото , но  един кон се научи  и ходи да пасе ....Какво да направя ?!?!
Конят ли да  убия  или нивата да  окося ???
- Синко  ,ако убиеш коня ,друг кон ще я пасе . Най-добре  окоси нивата ......казал мъдрецът "

Та и Илхан....уби "коня" , а "нивата " му донесе кирката и лопатата ...............

И , ако се окаже след време ,че и този трап е празен ....ще ги призная СЦ

# 569
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Неджат не е син на Азиз така ли?

Общи условия

Активация на акаунт