Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 568
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Аз чух в ютюб добър отзив за безалуминиевия рол-он на Cien и мисля да го пробвам, въпреки че никак не съм фен на ролоните (все са ми лепкави и неприятни за нанасяне). Ако някой го е ползвал, нека сподели дали е наистина добър:
Скрит текст:
има и део спрей. Аз съм много доволна. Също аналогичен има и в Кауфланд. От него имам в момента. Супер е като за 2,50 пък съвсем Simple Smile

# 541
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз въм най-доволна от тези https://www.zoya.bg/shop/%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D … of-the-Earth-m134
По-удобен ми е спреят, иначе камъкът е по-икономичен. Има ги и във Фантастико, и в Лили. Аз си взимам този без мирис. Потене има (аз и не се боря да няма), но миризма на пот няма.

# 542
Гарниер дезодоранти. Чудесни аромати. Имат алуминий (повечето или всички), тези поне които съм ползвала. Не ми спират изпотяването, но миризмата не е гадна. Иначе за миризмата, много зависи от текстила, които сте облекли. Забелязала съм, че с определени материи миризмата не е ок, а с други материи, със същия дезодорант, миризмата е на дезодоранта.. Съответно изхвърлям дрехата. Мъжа ми също, с определена "памучна" материя тениски му е така, с други не е.

# 543
Момичета, не знам дали питането ми е за тук, ама някой има ли впечатление от този прословут крем Pure Skin Озаряващ дневен крем SPF50+ на Biotrade? Навсякъде реклами, едно тръбене, голям маркетинг. 
+ Така и не разбрах за каква възраст е. В описанието пише  за първи признаци на стареене, пък те на сайта си казват на хората, че бил за всяка възраст.
Скрит текст:
Изкушава ме СПФ факторът, че със слънцезащитата ми е много трудно. Освен с флуида на Гарние за чувствителна кожа с друго не се разбирам, пък все по-трудно го намирам.

# 544
  • Бургас
И аз ще се радвам да прочета за него, постоянно ми изскача у фейса.Laughing

# 545
Май само аз не съм облъчена с този спф крем. Ако не сте тук да попитате така и ще си остане незнаен за мен.
Като цена нещо мернах 30 и няколко лева или се бъркам?
Едит: Видях 24.90 като цена. Ще чакам отзиви, за мен е скъпичък, има ефикасни и по-евтини от 25 лева.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 10:21 от Lale_Lili

# 546
Аз го имам този крем . Взех го на намаление за 16 лв  преди в събота . Честно казано не знам какво да мисля за него , но май клоня към не е за мен доста тежък ми идва .

# 547
Аз чух в ютюб добър отзив за безалуминиевия рол-он на Cien и мисля да го пробвам, въпреки че никак не съм фен на ролоните (все са ми лепкави и неприятни за нанасяне). Ако някой го е ползвал, нека сподели дали е наистина добър:
Скрит текст:
Аз съм много доволна от този рол он.Също от подобните с розова и зелена капачка.

# 548
  • Пловдив
Само синият е Без алуминий.

# 549
  • София
Пробвах дезодорантите на Лили и ДМ- не действат срещу изпотяване и неприятна миризма според моите очаквания.

Затова ще си се мажа с моя дезодорант от бурканчето. Simple Smile

# 550
Аз вече писах в темата (не помня коя )за Pure Skin Озаряващ дневен крем SPF50+ на Biotrade че след  1час кожата ми лъсва но ако сте със суха кожа предполагам че ще е удачен за вас моята не е суха, иначе ароматът му е много хубав. Предполагам че ще ще си върши работата за този който го ползва по продължително време аз не мога да дам отзиви защото не ми харесва ефекта му върху кожата ми. В сайта им има мини продукти може да си купите да тествате аз така направих

# 551
По ваши препоръки реших да пробвам този Миша ФДТ на Лили.
Тук (София център/ Витошка и Бизнес парк) има само 2 цвята 25-ти и другия, по-тъмен - няма beige.
Проверих нарочно и в центъра и извън него, даже се надявах, че в Геритидж, където Лили имат магазин от скоро и няма много хора, да намеря този среден цвят, но момичетата в магазина казаха, че директно им докарали само тези два цвята.

Аз изобщо не знам как изглеждат наличните два ФДТ, но при условие, че навсякъде липсва този beige, явно той е предпочитан и не ми се ще да купувам само каквото има...

# 552
Направих си и аз домашен крем дезодорант. Благодаря за идеята, мирише леко на кокос и няма миризма на лошооо.

# 553
Hazel, провери и в ДМ за Миша, те от скоро ги предлагат и май имаха повече цветове.

# 554
Благодаря - за ДМ не знаех.

Общи условия

Активация на акаунт