Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 565
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Много харесвам оригиналния, първия Dove. Ползвам спрея.

# 526
  • Пловдив
От години ползвам синята cotton Рексона. Не я заменям за нищо.

# 527
Аз харесвам ролката на Балеа с розово/цикламена капачка и Дав с краставица, също съм много доволна напоследък от Нивеа със златна капачка, но под формата на дезодорант.
Всеки пробва докато си открие "неговото"... от тези на Балеа точно цикламената там на някакви малинки май миришеше, нищо не върши при мен. Мирише на компот докато се намажа и до там.Ролката им която е 5в1 обаче си беше попадение, взех я на майтап да я пробвам и май вече 5-6 изразходих до тук.

# 528
  • София
Пробвала съм доста неща против изпотяване и ще покажа моите 3 фаворита.

В България трудно се намират, но ги има по сайтовете за козметика.

# 529
А тези от които сте доволни имат ли алуминии в състава си? Избягвам канцерогенни съставки, а се потя много и ми е проблем. Какво ли не пробвах преди, но мамоложката ми забрани такива продукти. Сега ползвам едно бурканче от Зоя, био, против изпотяване, но не съм грам доволна и ми се плаче просто. Винаги прави лошо впечатление като миришеш, но какво да избера здравето или да мириша? Знам че звучи глупаво, но имам мамологична операция и там нещата са свързани с потните жлези. Не мога да ползвам почти нищо против изпотяване заради вредните съставки в тях. 😣 И съм шах и мат, нито така, нито иначе.

# 530
Лаленце, много неприятно, но все пак здравето е приоритет.
Виж по-напред в темата съфорумка е споделила рецепта за домашен дезодорант, от който е доволна, дано и при теб действа.

# 531
Да напиша едни, от които грам не бях доволна - ролките на Фа. И при мен, и при приятелка, миришеше гадно при изпотяване. Различни аромати бяхме взели, но някак се смесваха с миризмата на пот и ставаше отврат. Тя даже се беше притеснила за заболяване и т.н. Посъветвах я да смени с Рексона, и нещата си дойдоха на място.

# 532
Аз ползвам дезодорантите (не антиперспирантите) без алуминий на Балеа и съм доволна. Не спират потенето, но няма неприятна миризма. За мен всички антиперспиранти (т.е. действащите срещу самото потене) са бомба със закъснител. Освен ако няма някакъв проблем извън нормалното, не бих ползвала подобни.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 07:37 от Елмайра

# 533
  • Пловдив
Lale_Lili , аз от няколко години ползвам ролони без алуминиеви соли. Доволна съм от Ив Роше, хвалила съм го и преди.

Но още по-доволна съм от този на Нивея, откакто го ползвам, ми стана фаворит и вече не взимам Ив Роше-то. Просто е супер ефективен.

И този део спрей Балеа с много приятен лимонов аромат, хубав е и той. Но е от юбилейната серия от миналото лято и не знам дали го има и сега. По принцип има продукти от юбилеюната серия все още, но не знам за део спрея.

# 534
На Балеа без алуминии бях взела точно в първите дни след като родих го ползвах,ами трагедия гранде просто .Не знам дали от хормони,раждане и т.н. но се потих много и тази Балеа никаква миризма не спираше.Нямам проблем с потенето ,но тогава все едно нямах дезодорант .Не знам дали да не му дам шанс пак.Четох,че без алуминиевите не оставят петна по дрехите,а при  другите се смесвал алуминия с потта и ставали петната.

# 535
Бобче, ще чакам. Благодаря много. Разочаровах се, залагах огромни надежди на тази маска Sad
При мен отнрма повече време беленето.Нали не си мазала стъпалата с кремове след маската?
Не, не съм мазала с нищо. Надявам се тайно да започне скоро беленето. Ще и дам още малко време Simple Smile
При мен белене започна на 10 ден, направо полудях. Ужасно много ми се влоши състоянието на стъпалата - сърбеж, сухи и сбръчкани като пръчки, но не се белят и това е. Всичко се случваше тооолкова бавно, че накрая не издържах и след 1 час с пила успях да махна всичко. Това ми беше първият и единствен до момента опит с тези чорапи. Като краен резултат бях по-скоро доволна, но не смея да повторя.

# 536
А тези от които сте доволни имат ли алуминии в състава си? Избягвам канцерогенни съставки, а се потя много и ми е проблем. Какво ли не пробвах преди, но мамоложката ми забрани такива продукти. Сега ползвам едно бурканче от Зоя, био, против изпотяване, но не съм грам доволна и ми се плаче просто. Винаги прави лошо впечатление като миришеш, но какво да избера здравето или да мириша? Знам че звучи глупаво, но имам мамологична операция и там нещата са свързани с потните жлези. Не мога да ползвам почти нищо против изпотяване заради вредните съставки в тях. 😣 И съм шах и мат, нито така, нито иначе.

Наскоро четох, че с гликолова киселина на The Ordinary също става. Да, пак има изпотяване, но няма мирис - тествах и наистина действа. Малко по-скъпа е като цена, но пък е голямо количество ( около 20тина лв)

# 537
Аз чух в ютюб добър отзив за безалуминиевия рол-он на Cien и мисля да го пробвам, въпреки че никак не съм фен на ролоните (все са ми лепкави и неприятни за нанасяне). Ако някой го е ползвал, нека сподели дали е наистина добър:
Скрит текст:

# 538
  • Пловдив
Аз чух в ютюб добър отзив за безалуминиевия рол-он на Cien и мисля да го пробвам, въпреки че никак не съм фен на ролоните (все са ми лепкави и неприятни за нанасяне). Ако някой го е ползвал, нека сподели дали е наистина добър:

Аз пък ролоните ги предпочитам пред спрейовете. Да, лепнат в началото, но само това им е минусът, трябва да се чака да изсъхнат.

# 539
Скрит текст:
Не е лош, но не е и нещо впечатляващо. За мен е горе-долу на нивото на повечето дрогерийни марки, само дето цената му е в пъти по-ниска, та си струва да се пробва. Досадни са ролоните наистина, особено ако човек бърза да се облече и излезе, но поне аз ги харесвам повече от другите форми и съм се примирила.
За този на Cien не помня със зелената капачка дали пак беше без алуминий, но синият определено беше по-добър, зеленият почти нищо не върши и оставяше петна по дрехите.

Общи условия

Активация на акаунт