Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 746
  • 726
  •   1
Отговори
# 300

Това е,да много приятно мирише,седи при кремовете за тяло.И е под три лв ако помня правилно.

# 301
В Германия е около 3 евро кремчето. Задължително пробвайте стягащия гел за бюст, също 3-4 евро е, той май е по-концентриран. Ползвала съм го и в комби с крема. Отделно има хидратиращ лосион за тяло, който е за еластичност на кожата. Могат да се ползват и трите заедно.
Мирише много хубаво, лятно, свежо. Според мен малко напомня на коктейла мохито с лъх на лайм и съвсем леко на грейпфрут.

# 302
  • Deutschland
И за бюст ли има? Къде точно стоят в ДМ тези продукти? За Германия питам

# 303
За цената може и да греша,лятото измазах три опаковки антицелулитен.Просто не съм сигурна,дали той помогна или беше естествен процес след раждането.Ще взема пак.

# 304
При лосионите за тяло. Да, концентрат за бюст е, но съм го ползвала и за дупе и корем. Живея почти на плажа, поради което често се пека през лятото. От няколко години ползвам тези кремчета преди сезона и виждам резултат. Спорт и диета е главното, да, но от кремовете дупето става още по-гладко и хубаво. За бюста бих казала, че е просто като усещане, че кожата е по-стегната там.

# 305
Благодаря момичета ще се разходя до ДМ тези дни 🌿

# 306
Благодаря! Ще ги издиря. Аз целулит нямам, а и съм далеч от идеята, че крем може да се справи с него, но ако подхранва и придава еластичност ще ми е супер. Това за бюста обаче не го намерих на сайта на немският ДМ.

# 307
Да, гела за целулит изглажда кожата, но само повърхностно.. Писала съм за него миналата година, че при мен така подейства, но нищо уау. А това за бюста каква работа върши?

# 308
https://www.dm.de/search?query=balea%20bodyfit&searchType=product

Сега виждам, че концентрата го няма на сайта. Сигурна съм, че поне до декември го имаше в нашия дм, защото го бях купувала, а миналата година почти цяла година го ползвах. Ще проверя пак, вижте във физическите магазини. Опаковката е в шишенце с помпа.

Стяга кожата на бюста, стои някак по-стегнат. Аз тренирам много редовно и съм на ясно, че кремовете не са основното, но на мен лично ми дават повече самочувствие, особено като ще съм на плажа където от ярката светлина и оскъдното облекло всяко несъвършенство се вижда публично. :Д А и не става въпрос да се топят мазнини или целулит с крем, просто леко заглаждане, стягане на кожата, тонус. Кофеинът действа много добре.

# 309
Да и аз съм на това мнение, без тренировки и балансирано хранене няма как само 1 крем да направи чудеса. Аз от години винаги ползвам в проблемните зони стягащ лосион. Бях доволна от стягащия на Avon но го спряха. И от тогава винаги се оглеждам за нещо ново.

# 310
Благодаря! Ще ги издиря. Аз целулит нямам, а и съм далеч от идеята, че крем може да се справи с него, но ако подхранва и придава еластичност ще ми е супер. Това за бюста обаче не го намерих на сайта на немският ДМ.
Да, то и далеч по-скъпи с кофеин и др. не работят, този за 3 лв ще работи...
Но пък има го и другия момент, че точно нещо евтино може пък да изглажда поне малко.

# 311
Цената не винаги е определяща. На ДМ има много добри като състав продукти и цената им е доста ниска. Показват ефективност сравняваща се с доста по-скъпи аналози. Затова съм склонна да вярвам че този крем може да има ефект. Остава и да може да се намери в мрежата тук и ще съм много доволна.

# 312
И аз съм склонна да опитам, но нали все пак трябва да има по-сериозни активни съставки, а не обичайното вода, глицерин и алкохолни.

# 313
То за тези пари реално нищо не губя ако опитам. Ще ги потърся при първа възможност. ДМ в моят град не е много богато зареден, но се надявам все пак да се намерят.

# 314
За протокола: крема не е 3 лв, а 3 евро. :Д
Иначе кремът си е с много добри рецензии поне в немския дм.де и преди като ходех на фитнес често виждах, че се мажат с него в съблекалнята. Друг, който съм мяркала често по съблекалните е един на биотерм, но за него не мога да дам отзив.

От скъпите най-доброто за мен е Елансил на Галеник-там не само кожата се изглажда, но и падат см, според мен от обезводняване. Каквото и да е, кремът действа.

Общи условия

Активация на акаунт