Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 751
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
  • Перник
Идвам да похваля серума с вит. Ц на Дева. https://shop.lillydrogerie.bg/vitamin%20s%2030%20ml-524061
Много ми харесва как озарява кожата Simple Smile

Доволна съм и от шампоана и балсама на Гаринер с джинджифил и мед. Само дето ароматът остава дълго по косата и мъжете вкъщи мрънкат, че им мириша на сладко и огладняват Satisfied

# 286
Дрогериен шампоан за накъсване/косопад/възстановяващ?

# 287
Здравейте, имате ли отзиви за тези продукти? И ексфориращия тоник всеки ден ли се ползва или един-два пъти в седмицата?

# 288
  • Пловдив
Ексфолиращият тоник го ползваме за гърба на тийна, сутрин. Вечер мажем с друго.

# 289
  • Сливен
Крема го ползвам от скоро на 44 съм със смесена кожа,почти без бръчки.Не омазнява,като аз не ползвам пудра или фдт,бързо попива.Нямам забележки засега.

# 290
Аз използвам тоника през вечер и смятам, че се отразява добре на кожата ми (мазна с черни и бели комедони), забелязвам, че ми свива порите в някаква степен. Когато го нанасям усещам леко щипене, което отминава.

# 291
Бихте ли ми препоръчали нещо (по възможност от makeup.bg) за почистване на спирала, което да не ми пари? С чувствителни очи съм.

# 292
Много съм доволна от тази маска от Лидл много добре изчисти черните точки

# 293
  • Перник
Много съм доволна от тази маска от Лидл много добре изчисти черните точки

Не съм я виждала досега, явно е нова. Ще я потърся. Благодаря, че сподели!

# 294
Бихте ли ми препоръчали стягащ лосион за тяло и ексфолиант който да не е с много едри частици 🌿

# 295
И аз съм доволна от серията на Биотрейд. С широки пори около нослето съм и черни точки. Тоник нанасям всяка вечер, в началото пред 2 дена. За скраб препоръчвам на linea bio с кафе, страхотен е и струва само 6 лв. От Елитис си го закупих, но съм го виждала и в Лили. Като твърд балсам е, ухае божествено и ексфолира приятно. Друг, от който съм доволна е този на Нивеа в тубичка, но е неудобен за използване и не е стяфащ и против целулит, докато този с кафето дава ефект при продължителна употреба.

# 296
Balea против целулит (един эелен) е суууупер добър эа стягане, а и има ефект срещу целулит. От серията има и лосион эа тяло, серум эа бюст. И трите съм полэвала и видях ефект. Цената е перфектна. Иначе от скъпите харесвам елансил на галеник, но в Германия трудно се намира.

# 297
Аз пък преди седмица писах за балсам за силно напукани и белещи се устни. Купих някои от предложените от вас варианти. Проблема го реших на 80 % с новите ексфолиращи балсами на нивея. Моят е розовия, взех го от лили за 4 лв някъде, не повече. Образуването на кожи намаля драстично. Не вярвах, че ще докара такъв ефект. За мен е уау при ежедневна упорита употреба. Преустанових ползването на червило, конкретно марките, които до сега си ползвах.

# 298
На Балеа зеленият стягащ крем охлажда много приятно.И душ гел също имат.

# 299
Коя е тази зелена стягаща серия на Белеа? Може ли снимки? Приятно ли миришат?

Общи условия

Активация на акаунт