Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 758
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
Момичета доволни ли сте от шампоани и балсами на Тресеме? Видях, че хвалите червената термозащита на марката. Моята коса е дълга, права, омазняваща се, с малко по-сухи краища и тъкмо се възстановява от косопада след раждане. Търся справяне с мазния скалп и нещо за придаване на обем. Правя вафлички, но не искам да я горя постоянно. Вчера си купих маска за коса на Ревюел за обем и Хининова вода, видях, че ги хвалите (не помня дали в тази тема или темата за продукти от дм и Лили и двете са ми любими Hug )

# 271
На мен ми харесват Тресеме продуктите, но не мога да кажа, че ще
помогнат за омазняване, защото май нямат продукт, касаещ проблема.
Слагайте 5-6 капки масло от Чаено дърво в шепата си, като изсипвате шампоана, за да измиете косата

# 272
  • Mediterraneo
Дъщеря ми ползва Тресеме, доволна е, добре й действа, т.е. без някакви странични ефекти, че е на 16 и още намества хормоните.

# 273
Пяната на Балеа за обем в корените е много добра и не омазнява.Аз също съм с мазни корени и сухи краища,от шампоана на Лореал Extra clay съм доволна,както и Здраве хума.
На Тресеме черната термозащита харесвам много,но не съм срещала шампоани за нашите коси.

# 274
Пяната на Балеа за обем в корените е много добра и не омазнява.Аз също съм с мазни корени и сухи краища,от шампоана на Лореал Extra clay съм доволна,както и Здраве хума.
На Тресеме черната термозащита харесвам много,но не съм срещала шампоани за нашите коси.

снимка на пяната на балеа ?

# 275

На мокра коса се впръсква директно в корените четири пет пъти и се разтрива,сушиш и готово .

# 276
Идвам да похваля на Рубела мицеларния почистващ гел. Останах много приятно изненадана. Почисти ми грима, лицето ми остана освежено, без да е опънато.

Преди няколко поста стана въпрос за маслата и конкретно за това, че кокосовото не е подходящо за околоочен контур. Кое бихте препоръчали за тази зона, без да е е нобходимо да се използва слънцезащита?
Допълвам се, за да не пиша после пореден пост. Моля и за конкретни марки масла, от които сте доволни.

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 15:16 от Kristaline

# 277
Масло от шеа.

# 278
Благодаря, момичета Hug ще потърся пяната на Балеа и маслото от чаено дърво. Лореал екстра клей не ми хареса, мисля, че получих пърхут от него. Доволна съм от един Глис за коса, стресирана от градски условия май се води, но мисля, че е доста агресивен и затова искам да пробвам друг.

# 279
  • Бургас
Дъщеря ми ползва Тресеме, доволна е, добре й действа, т.е. без някакви странични ефекти, че е на 16 и още намества хормоните.
На Тресеме нищо не съм ползвала, май е време да се поправя.

# 280
Може ли мнение? Някой ползвал ли е този продукт?

# 281
Всякакви такива продукти, дори и да имат някакъв ефект, то той е минимален и не трае повече от 10 минути.
С молив и матово червило бихте постигнали повече. И все пак и то ще се изтрие и избледнее след час-два.
За жалост единственото трайно решение за уголемяване на устните е поставянето на истински филъри в устните.

От личен опит бих казала, че подобна покупка е излишна - по-добре си купете едно хубаво червило за тези пари.

# 282
  • Бургас
Аз да кажа,че на първо "четене"съм доволна от новата "храна" за коса на Garnier с диня:

Аз съм с много тънък и сух косъм.Повечето продукти за суха коса,обаче ми я утежняват.С тази маска не се получи така и е добре косичката Simple Smile Да отбележа само,че съм я използвала във варианта без отмиване.
p.s. предпочитам да пробвам продукти,които са отскоро на пазара.По-късно според мен все зпочват да ги развалят.

# 283
  • Бургас
Храната за коса с банан ми е любима на мен.Тази с диня звучи добре.

# 284
Скрит текст:
Момичета доволни ли сте от шампоани и балсами на Тресеме? Видях, че хвалите червената термозащита на марката. Моята коса е дълга, права, омазняваща се, с малко по-сухи краища и тъкмо се възстановява от косопада след раждане. Търся справяне с мазния скалп и нещо за придаване на обем. Правя вафлички, но не искам да я горя постоянно. Вчера си купих маска за коса на Ревюел за обем и Хининова вода, видях, че ги хвалите (не помня дали в тази тема или темата за продукти от дм и Лили и двете са ми любими Hug )
Имам същия тип коса, честно казано съм леко отчаяна в търсенето на подходящия шампоан. Засега най-доволна съм от този

На Tresemme съм ползвала този за обем, но от него още повече ми се омазниха корените.
В момента ползвам Syoss. Не бих казала че е уау, но поне не влошава нещата.

Общи условия

Активация на акаунт