Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 699
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
Мицеларният гел,мицеларната вода,сутрешния бустер,пилиг геловете,маските за коса.От всичко,което съм пробвала,само душ геловете не харесвам.И една инста матираща база имам,не съм я пробвала още.

# 331
  • Mediterraneo
На Revuele отскоро ползвам тези

хиларуонова киселина

и околоочен гел

Харесват ми

# 332
Ползвала съм матиращия тоника за лице , 2 серума  и веднага се опъпчих само тези продукти ми харесаха  .

# 333
  • София
Тарталета-простете ми за невежеството, но за каква цел се ползва хиаулороновата киселина-замества ли крема?

# 334
Тарталета, околоочния крем има ли ефект за тъмните кръгове под очите? Безуспешно пробвам какво ли не и нищо няма ефект при мен. Ако някой е намерил "работещ" за този проблем крем, моля да сподели (дори да не е в този ценови диапазон)

# 335
  • Mediterraneo
Тарталета-простете ми за невежеството, но за каква цел се ползва хиаулороновата киселина-замества ли крема?

При мен не. Ползвам го преди крема. Хидратира добре, но на мен не ми е достатъчно. Оставя кожата много мека. Ползвам го отскоро, ама едва ли ще заличи дори и фините линии на бръчките, не вярвам в силата на който и да е продукт.

Тарталета, околоочния крем има ли ефект за тъмните кръгове под очите? Безуспешно пробвам какво ли не и нищо няма ефект при мен. Ако някой е намерил "работещ" за този проблем крем, моля да сподели (дори да не е в този ценови диапазон)

Този пише, че има такъв ефект. Аз нямам тъмни кръгове, за да преценя. Ама за парите си не е зле да се пробва, може пък да действа.

# 336
  • Някъде по Дунава
Четох назад, че има доволни от продукти на Revuele. Може ли да се включите кое е добро от техните неща, в Пинк панда има доста техни
Харесвам тези шампоан и балсам с кератин https://mail.marvi.bg/shop/revuele-keraplex-3d-%D0%B2%D1%8A%D0%B … -335-%D0%BC%D0%BB
Както и кремовете от показаната горе серия Хидралифт хилурон.
Не съм доволна от околоочния с конопено масло, лек ми идва.

# 337
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Този освен да хидратира друго не прави.

# 338
  • София
След като може и в друг ценови диапазон за тъмни кръгове бях чела добри отзиви за този, но не съм го ползвала лично – https://www.notino.bg/payot/absolute-pure-white-ozarjavassh-krem … oblast/#tabAnchor В момента не знам къде може да се намери.

# 339
  • Пловдив
Закупих ДМ-ската маска, но вкъщи видях, че е за жени на 35-45 години, аз съм на 30, чудя се да я пробвам ли или да я подаря на сестра ми.

# 340
Закупих ДМ-ската маска, но вкъщи видях, че е за жени на 35-45 години, аз съм на 30, чудя се да я пробвам ли или да я подаря на сестра ми.

Аз ще си я ползвам

# 341
Момичета каквото и да съм ползвала на Сиен от Лидл съм била страшно доволна. Имаха уникален сух шампион, няма го вече за съжаление. Притеснява ме обаче качеството. Цената е много ниска, както се казва само опаковката плащаш. Тези които разбират от съставки да кажат има ли вредни в продуктите им.

# 342
Не се иэлагайте, това е дм продукт с малко хиалурон в него... аэ съм на 28 и полэвам кремове висок клас эа 40-50 годишни и нищо ми няма освен, че кожата ми е супер. :Д Вэимайте всичко, което ви хареса, няма ограничения според опамовките.

# 343

Каква е цената на маската? Simple Smile

# 344
Към 5лв беше.
Аз също съм на 30 и си я ползвам без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт