Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 684
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
missNoir,възможно е не съм се замисляла. Остава и едни витамини да си взима 😄

# 376
Препоръчайте скраб за тяло, който оставя мазен филм по тялото след употреба. Бях върл фен на пилинга на Балеа със сол от мъртво море, но за съжаление го няма вече. Пробвах какво ли не и нищо не ме грабва така.

# 377
На мен ми хареса този крем/балсам за крака доста омекотява крачетата

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 22:37 от Анонимен

# 378
ВечеПетя, в нашия ДМ го има все още. Може ли снимка, за да съм сигурна, че е същия😃🤔

# 379
Аз харесвам скраба за тяло на Линеа Био (ползвам този с кофеин) и оставя малко мазен филм по кожата. Предполагам и другите скрабове от серията оставят мазен филм 😃

# 380
Захарните и кафеените оставят такъв филм.

# 381
Дефицит на витамини от група B води до проблеми с кожата (напукани устни и пети, белеща се кожа, цепната в ъгълчетата уста и т.н.). Знам, защото аз съм с такъв и постоянно ходя с подобни проблеми. Вземи си един качествен B комплекс и почни да го пиеш. Такива неща се обръщат бавно, но ще има ефект.

# 382
Котка, и аз използвам този скраб, доволна съм. Кожата остава хидратирана.

# 383
Дефицит на витамини от група B води до проблеми с кожата (напукани устни и пети, белеща се кожа, цепната в ъгълчетата уста и т.н.). Знам, защото аз съм с такъв и постоянно ходя с подобни проблеми. Вземи си един качествен B комплекс и почни да го пиеш. Такива неща се обръщат бавно, но ще има ефект.
Така е,но голям апетит отваря тоя "В"

# 384
Смисъл, приема на витамина ли или липсата му? Аз нямам такъв проблем засега, да чукам на дърво. Sweat Smile

# 385
Смисъл, приема на витамина ли или липсата му? Аз нямам такъв проблем засега, да чукам на дърво. Sweat Smile
Приема, пила съм преди разни витамини едните бяха магнезий с Б комплекс,както и други видове.... и има ли "Б" ставам като ламя и то триглава 😁

# 386
Момичета каквото и да съм ползвала на Сиен от Лидл съм била страшно доволна. Имаха уникален сух шампион, няма го вече за съжаление. Притеснява ме обаче качеството. Цената е много ниска, както се казва само опаковката плащаш. Тези които разбират от съставки да кажат има ли вредни в продуктите им.

Аз като избирам продукт вече си вървя с апа и сканирам всяка опаковка. На Сиен повечето маски са с точки над 15 от 20 в inci beauty. Няколко други продукта съм проверявала, също са с чудесен състав.
Цената не е определяща, пример - получих Кибрит за подарък и се чудя сега тоя скъп, уж чуден крем Авант дали вместо на лице да слагам на пети (с оценка 0 от 20), или да подарявам. Hands V
Какво е Апа? Нещо което проверява състава ли? Леле и аз съм с Авант на Кибрит. Дай ми повече информация.

# 387
Дали приема на вит. Б отваря апетит или не, но е известно, че от него се пълнее.. Познавам жени, приемали го във всякаква форма, дали на хапче, или инжекционно поради някакъв здравословен проблем, но всички са казвали, че от него са напълнявали..

# 388
  • София
Момичета, има ли някой евтин и ефикасен шампоан против пърхот, на който сте попадали?

# 389
  • София
Yasmina,
App на телефона, inci beauty, проверява състава на продуктите. От месеци го имам и почнах вече да подбирам новите си продукти спрямо резултатите там.

Общи условия

Активация на акаунт