Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 551
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
  • Mediterraneo
Какъвто и рол- он да ползвам( вид и марка), се потя два пъти повече, отколкото с дезодорант. От години ползвам само Дав- изключително трайни и не предизвикват потене, както ролоните. Купувам винаги на оферта( вземаш 3 на цената на два или вторият на половин цена), без значение от аромата, всички са страхотни.

# 556
Какъвто и рол- он да ползвам( вид и марка), се потя два пъти повече, отколкото с дезодорант. От години ползвам само Дав- изключително трайни и не предизвикват потене, както ролоните. Купувам винаги на оферта( вземаш 3 на цената на два или вторият на половин цена), без значение от аромата, всички са страхотни.
[/quote

Остава ли петна по дрехите?

# 557
  • София
Направих си и аз домашен крем дезодорант. Благодаря за идеята, мирише леко на кокос и няма миризма на лошооо.

Ако сложиш и някакво етерично масло, ще мирише на него.

При мен няма абсолютно никаква миризма на пот цял ден и с едно намазване сутрин преди да изляза.

# 558
И аз ползвах Дав, наистина безупречен, обаче толкова много години, колко ли алуминиеви съединения съм си вкарала в организма...
За това винаги, когато мога ползвам алтернатива - от този съм доволна

# 559
  • Mediterraneo
Не оставя петна, въпреки че някои са с пудра. Но аз се пръскам десетина минути преди да се облека, за да предотвратя евентуалните следи.

# 560
  • София
Този Лидълския без алуминиеви соли и аз го пробвах, ама едно мазало...Пуска много, лепне,не ми хареса. Ползвам само стик, нито ми е мокро, нито петна имам нито мириша. Спрейовете се задушавам като пръсна, то един облак, едно чудо...

# 561
Пробвах дезодорантите на Лили и ДМ- не действат срещу изпотяване и неприятна миризма според моите очаквания.

Затова ще си се мажа с моя дезодорант от бурканчето. Simple Smile
А това царевично нишесте всъщност брашно ли е или точно нишесте? Понеже вкъщи има два вида царевично брашно, едното е финно, другото по-едро ( за качамак).

# 562
Не, нишесте си е.От него се правят кремчетата от едно време:)))

# 563
  • Сливен
Момичета, не знам дали питането ми е за тук, ама някой има ли впечатление от този прословут крем Pure Skin Озаряващ дневен крем SPF50+ на Biotrade? Навсякъде реклами, едно тръбене, голям маркетинг. 
+ Така и не разбрах за каква възраст е. В описанието пише  за първи признаци на стареене, пък те на сайта си казват на хората, че бил за всяка възраст.
Скрит текст:
Изкушава ме СПФ факторът, че със слънцезащитата ми е много трудно. Освен с флуида на Гарние за чувствителна кожа с друго не се разбирам, пък все по-трудно го намирам.
Ползвам го повече от месец.40+,смесена кожа,не ползвам пудра.За моята кожа е добре,попива сравнително лесно,не ми е тежък,към края на деня леко ми лъсва челото.Измивам си после лесно ръцете,това го уточнявам защото миналото лято ползвах на Нивея 50фактор за смесена кожа и не бях доволна,бързо лъсвах,трудно си измивах ръцете.
Ще видя как ще е като стане горещо,но засега съм доволна и ако се държи така и на 30 градуса,бих си го купила пак.

# 564
  • София

Това е най-издръжливият Doweгъбка.Нито е рол он, нито стик, пуска гъст крем.

# 565
  • София

Не съм го виждала. В дрогериите има ли го?

# 566
Момичета, не знам дали питането ми е за тук, ама някой има ли впечатление от този прословут крем Pure Skin Озаряващ дневен крем SPF50+ на Biotrade? Навсякъде реклами, едно тръбене, голям маркетинг. 
+ Така и не разбрах за каква възраст е. В описанието пише  за първи признаци на стареене, пък те на сайта си казват на хората, че бил за всяка възраст.
Скрит текст:
Изкушава ме СПФ факторът, че със слънцезащитата ми е много трудно. Освен с флуида на Гарние за чувствителна кожа с друго не се разбирам, пък все по-трудно го намирам.
Ползвам го повече от месец.40+,смесена кожа,не ползвам пудра.За моята кожа е добре,попива сравнително лесно,не ми е тежък,към края на деня леко ми лъсва челото.Измивам си после лесно ръцете,това го уточнявам защото миналото лято ползвах на Нивея 50фактор за смесена кожа и не бях доволна,бързо лъсвах,трудно си измивах ръцете.
Ще видя как ще е като стане горещо,но засега съм доволна и ако се държи така и на 30 градуса,бих си го купила пак.
Благодаря много за отговора!
И на останалите, които се включиха също! Flowers Hibiscus

# 567

Виждала съм ги в магазините за  паралелен внос на перилни препарати.

# 568
Момичета да питам нещо съседка днес ми донесе каталог на Avon. Не съм поръчвала нищо до сега, но се загледах, кремчетата за лице са на доста ниски цени. Някоя от вас да е ползвала и доволна ли е от кой конкретно.
Иначе мисля да пробвам някой душ гел и парфюмче колежки са мо хвалили парфюмчетата им. Ще съм благодарна на отзиви., ☺️☺️☺️

# 569
Имат някой добри неща. Редувам обичайния си течен интимен сапун с този на Avon. Ползвам черния им автоматичен молив Avon true, който е доста наситено черен и е идеален за опушена очна линия, душ геловете им са супер, имат и серуми за краища, които са доста сполучливи и с много приятна миризма. А култовото, че майка ми онзи ден ми лъхна на моя парфюм, потресена бях от идентичността на ароматите и леко избеснях, предвид стократната разлика в цената Stuck Out Tongue Winking Eye
Момичета да питам нещо съседка днес ми донесе каталог на Avon. Не съм поръчвала нищо до сега, но се загледах, кремчетата за лице са на доста ниски цени. Някоя от вас да е ползвала и доволна ли е от кой конкретно.
Иначе мисля да пробвам някой душ гел и парфюмче колежки са мо хвалили парфюмчетата им. Ще съм благодарна на отзиви., ☺️☺️☺️

Общи условия

Активация на акаунт