Гримиране - идеи и техники. Тема №82

• 52 445
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
  • В полите на Пирин планина
Missha поне на мен ми е любим ББ крем. Не се смъква, не оксидира, чудесно се държи и при жега, има висок фактор, стои естествено... 👍

# 136
Есмералда, не е Пат, Голд на Наташа е. А червилото е Muse на Лиса.

Петрова, би ли ми го пуснала и на мен този Инстаграм?

# 137
  • В полите на Пирин планина
Петрова, може ли и на мен Инстаграма, в който ще качваш грим?
Бих искала да те следя, ако може. Simple Smile

# 138
Намерих ви!
Петровче, честита диплома и тук, със здраве и успех! Нямам търпение да се видим и да ми разкажеш!

Аз утре отупвам прахта от гримовете и започвам. Имам нужда от цвят в живота.
И за да е пълен кефа ще мина през кварталната Сефора, нищо не ме вълнува толкова, колкото нов ФДТ- ще подновя Urban Decay (изключителна рядкост за мен), пълноразмерен Армани Нео Нюд, ще взема и новите на Гучи, Сефора и Живанши. И една Провокаторка ми е пратила стик на Бърбъри от Щатите, цял ден дебна съседката, която е намерила пратката в края на улицата ми и първата ми работа е да мина през тях. Той ще е пръв!

# 139
Цяла вечер вчера чаках някой да пише тук, за да пиша отново- извинявам се и се надявам, че модераторите ще оставят мнението поне докато стигне до когото трябва.
На всеки се случва да падне духом. Дали с грим, приятел или повечко воля, излизаме от дупката. Но когато ми се случи голямата лична трагедия, която все още не съм преодоляла и един човек, една фея, която пише тук, се сети за мен, реши да ме зарадва някак, да ме разсмее и трогне до сълзи с един пакет, пътувал от Щатите до мен, пълно с Кевин и Бърбъри, тогава нямам избор, освен да пробвам всичко. Днес ще се гримирам с всичко и ще ми е по-светло на душата. Агент, благодаря ти от сърце и душа!
И защото И на харизан кон гледам зъбите- да те попитам- на теб хареса ли ти стикът на Бърбъри? Прекрасен е като консистенция и хладното усещане при нанасяне е топ, но британците са забравили пигментът в него май... no make up make up си е направо no make up 😂. А на теб ti piace?

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 07:58 от Анонимен

# 140
Ниа, прегръдки, радвам се, че се появи в темата! Hug Чудех се къде изчезна. Heart

# 141
Nia, надявам се, че си добре Hug
Липсваше ми в темата. А ФДТ-нът на мен много ми харесва как ти стои, точно защото е съвсем естествен и като без грим.

# 142
Nia, прекрасна си както винаги! Heart

# 143
За разширени пори - фондьотена  Maybeline Fit me Matte and Poreless.
Благодаря, ще пробвам да му намеря тестер, или ако в магазина тестера става за нещо, ще го опитам.
Стигнах до извода, че май ми трябва нещо по-гъсто като консистенция. В събота в Сефора попитах консултантка какво би препоръчала и тя ми отсипа в малко бяло контейнерче от прозрачната им база - еми нищо, не става.
Подозирам, че по-"меките" филъри не стават за 40г+ пори.

# 144
Hazel, може да поискаш отливка от базата на Dior Backstage, Urban Decay също имат много хубава база за пори. Имам една на Tatcha, която е страхотна, но я няма в Европа. Също така можеш да пробваш техниката на Wayne Goss да нанясаш фдт с кръгови движения. Сещам се и за пудрата на Too Faced от прасковената им серия, която заглажда пори наистина невероятно

# 145
Ния, съжалявам да чуя, че преживяваш лош момент, силно се надявам успееш да излезеш от дупката. Ще се радвам, ако тази тема успее да те разсея. Липсваш ни много тук! ♥

Във вчерашния пост спомена, че ще пробваш Живанши, ще ми е интересно да споделиш впечатления след това.

# 146
Ния, дано бързо се възстановиш и да ни показваш хубави гримове.

# 147
Hazel, може да поискаш отливка от базата на Dior Backstage, Urban Decay също имат много хубава база за пори. Имам една на Tatcha, която е страхотна, но я няма в Европа. Също така можеш да пробваш техниката на Wayne Goss да нанясаш фдт с кръгови движения. Сещам се и за пудрата на Too Faced от прасковената им серия, която заглажда пори наистина невероятно
Благодаря, ще питам за тези! (малко изцакана се чувствам, че при условие, че искам съвет, ми отсипват от техните сефорски конвенционални неща).
Фдт ме притеснява малко, търся някаква златна среда, хем да запълни, хем да не запушва и да води със себе си сто бели с обриви...

# 148
Nia, надявам се, че си добре Hug
Липсваше ми в темата. А ФДТ-нът на мен много ми харесва как ти стои, точно защото е съвсем естествен и като без грим.
Той Е без грим, няма никакво покритие при мен. 😂 това си е гола кожа.

Благодаря на всички от сърце ❤

# 149
А ФДТ-нът на мен много ми харесва как ти стои, точно защото е съвсем естествен и като без грим.
И на мен много ми допадна, и го слагам в wishlista Simple Smile Благодаря за споделянето.
Надявам се всичко вече да е добре при теб, забелязваше се липсата ти в темата Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт