Гримиране - идеи и техники. Тема №82

• 51 646
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Ужас заради клепача ли? Заради грима се съмнявам да е. Аз на снимките досега не съм забелязала да имаш разлика в клепачите, вероятно е нещо минимално, което само ти забелязваш Hug

# 586
Никога не съм имала особено опънати клепачи !!! Но май, май не е от грима ...😭😭😭

# 587
MamaNaMiro, червеният грим е много подъл и с виснали клепачи трябва много да се внимава. Аз видях на една снимка, че "пускаш" сенките в зона, в която не трябва и клепачите изглеждат още по-паднали. Даже щях да казвам, но се отказах. 😊 Нещо червеникаво или оранжево беше гримът.

Не споделям оплакванията от махнатите снимки. Всеки има право да качва или не качва снимки и да ги маха когато иска. Който видял коментира или не коментира, който не видял, да е гледал и да не се оплаква, че не знае за какво си говорят другите. А ако иска може да качи свои снимки и никога да не ги трие, за да не е глупаво според собствените му критерии.

# 588
И моите клепачи винаги са били паднали, но не е болка за умиране. Каквото - такова. Това е от днес. Напук на облачното софийско време.

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 00:07 от esmeralda23

# 589
  • в 1001-та нощ
Foxxy_29, поздравления за смелостта, хубаво се е получило и подходящо за клепача ти Simple Smile Свежичко, леко и умерено.

Избягвам да коментирам, защото обичайно не виждам всичко, влозам по-рядко и не искам да изглежда, че тенденциозно - едно коментирам, за друго пропускам, но зная и как вски би искал да чие нещичко. Затова моле да ме извинят момичетата, които ще пропускам, ако съм видяла късно - и просто леко не върви да връщам темата назад Simple Smile

МamaNaMiro, временно е и е свързано със задържане на вода - най-често около овулация или преди цикъл - до няколко дни ще мине Simple Smile С какъв телефон снимаш?

Хайде и аз ще кача няколко снимки с "червен" грим - не е точно червен - но е тъмно - червеникаво лилаво - цвят нетипичен за очите. Снимките не са правени, за да снимам грима, но ще подбера няколко, на които се вижда. Естествено - не ходя така на работа и не го  нося често - палитрата е на Худа. Очната линия е една лимитка на MAC (Great Dame).

Скрит текст:

# 590
Алена, прекрасна! Палитрата на Худа Ruby obsessions ли е? Имам я и съм я ползвала броени пъти, защото не мога да се възприема с нея.

# 591
Алена, хубава жено, прекрасна си.
Аз имам въпрос за твоят грим и опит с него, мислех да те питам още на миналите качени снимки, обаче в никакъв случай не е ктитика, а си е просто въпрос за техниката.
Аз имам странна форма на очетата- deep set, която не позволява игра по подвижния клепач, та изтеглям цветовете на горната, по-паднала, неподвижна част. Пробвала ли си да нанесеш/изтеглиш сенките във външната част на неподвижната част от клепача? Много тъпо го обясних, но от там, където ти свършва очната линия, посока навътре към носа. Според мен foxy eyes ала Бела Хадид много ще ти движи.
Есмералда , прекрасна както винаги.

# 592
Здравейте. Може ли някой да ми издаде с какво лепило мога да си лепя изкуствени мигли? Не са на снопчета а цели.

# 593
Най-доброто е Duo. За мен няма аналог.

# 594
Алена, чудесни устни и лице! Не мисля обаче, че това е твоят грим за очи, надявам се не се засягаш, но ти смалява очите и изглежда зловещо според мен.

# 595
Здравейте. Може ли някой да ми издаде с какво лепило мога да си лепя изкуствени мигли? Не са на снопчета а цели.
Аз харесвам Eylure.

# 596
Алена Точно днес ми дойде ... може и да си права!!! Защото изведнъж просто си изкарах акъла ...А и съм на хормонална терапия ( други женски проблеми...) 😭
Аз обичам много смели визии ,а ти си жена ,която оставя следа след себе си ! Човек ,трудно ще те забрави ... ако ме разбираш !!!
Телефона  е Samsung A71 опция Портрет ... замъглява фона зад мен Simple Smile
Esmeralda много ми харесва ... имаш много нежно лице Simple Smile
Прекрасни сте момичета !!!!
Nia твоите визии са ми любими , радвай по често ,моля!❤❤❤
АRia може ли да те преследвам в инстаграм ? Само ми кажи как да те намеря Simple Smile

# 597
Взимайте идеи от инстаграм и пинтерест.
Значи трябва да смените заглавието на темата. Няма смисъл да се казва "идеи и техники". Simple Smile
Не. Просто ако темата не ви е приятна, можете да спрете да я следите. Доста е нагло да се размахва пръст на някой и да му се държи сметка колко време ще си държи снимките. И защо вие не качвате ваши снимки да показвате? Покажете си техниките, идеите.
Защото мен не ме бива и нямам идеи, затова дойдох в тази тема. Но явно заглавието й е погрешно. Аз не ви казвам какво да правите, просто съдържанието не отговаря на заглавието

# 598
  • в 1001-та нощ
esmeralda23, чудно, както всеки път Simple Smile Палитрата е Rose Gold Remastered. Тази, за която спомена също я имам и много я ползвам. В послдните няколко години се страя да не се интересувам и нищо ново да не си купувам, защото "всичко си имам" Simple Smile

NiaV, разбрах те. Години наред, преди да започна да ползвам очна линия, правех точно това. По-силно затъмнявах външния ъгъл около окото - там, където е опашката на очната линия (и нагоре над подвижния клепч) - за да се постигне по-котешка или бадемова линия на окото. Някои момичета са късметлийки - очите им са с красива форма, докато при моите - външните ъгли сочат надолу, и по-скоро изглеждам тъжна, ако не ги вдигна нагоре. Сега очната линия ми върши работа, защото оформя контур на окото. Преди го правех със сенки, с които затъмнявах въшния ъгъл. Но в тези случаи - се използва цвят на по-голяма площ, по-силно и експресивно е ... и този период, като ли остана в историята Simple Smile Промяната е нзбежн ачаст то живота и с времето и аз си промених стила Simple Smile Сега в 99% от случаите използвам цвят за подвижния клепач и очна линия. Благодаря за предложението и коментара Simple Smile

Стрина Калина, вероятно е леко зловещо, а на живо е още по-въздействащо. Аз отдавна май преминах границата на нормалността Simple Smile Съгласна съм, че е в страни от общоприетото Simple Smile Но тук нали това споделяме - странности, творчески импулси. Обичайно вечер преди да си легна - ми изплува в съзнанието - какво ми се носи и на сутринта - правя съответната визия (може да е съвсем обикновена, но е желана). След това - през целия ден - нося този заряд - от желанието, импулса - зарежда ме с желание за живот. Други момичета се себеизразяват по друг начин - било със сладкиш, който ще направят с много мерак, фотография ....

Гледам за пред хората да съм в по-нормален вид Simple Smile

# 599
  • София
Аз, пък да въздишна по... косата на  alena!
   Как всеки път тая букла я докарва искам аз да знам? 😃🤗

Общи условия

Активация на акаунт