Гримиране - идеи и техники. Тема №82

• 51 648
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Аз пък искам да изкажа адмирации към хората, които не се притесняват да се покажат и после не бързат да се трият. Това с триенето е супер тъпо и аз го определям като висша форма на снобизъм и важнечене. Нямам намерение да влизам в темата при всеки пост за да не би за изпусна еди си кой да се покаже и после да се изтрие. Влизам тук за удоволствие. Щом смятате да се триете след 1 час, не се показвайте. А ако искате да се показвате на отбрана публика си се пращайте на лични с хората за които явно искате само да ви видят. Висящи празни откъм смисъл и неадекватни постове са ненужни на никого, и са чист спам в темата. И после още 20 коментара еди си кой колко бил красив, ама снимката я няма и всички тези коментари са си жив спам.
Ако смятате че това е градивно и полезно за темата, то определено сте се объркали.

# 571
Взимайте идеи от инстаграм и пинтерест.
Значи трябва да смените заглавието на темата. Няма смисъл да се казва "идеи и техники". Simple Smile

# 572
Взимайте идеи от инстаграм и пинтерест.
Значи трябва да смените заглавието на темата. Няма смисъл да се казва "идеи и техники". Simple Smile
Не. Просто ако темата не ви е приятна, можете да спрете да я следите. Доста е нагло да се размахва пръст на някой и да му се държи сметка колко време ще си държи снимките. И защо вие не качвате ваши снимки да показвате? Покажете си техниките, идеите.

# 573
Много от дамите, показващи грим тук, имат профили в социалните мрежи. Абонирате се там и се приключва с драмата. Това е форум за обмяна на мнения, никой не е длъжен да поства лични снимки. Затова са социалните профили. Който не му харесва, отписва се от темата. Всеки има право да слага и/или маха снимки, форумът го е позволил. Няма драма.

# 574
Каква е разликата между публичен профил в Инстаграм и форума? Thinking

# 575
В едното сама избираш кой да ти вижда нотификациите и всичко, което качваш. Не спамиш и споделяш на хора, които не познаваш. Аз си оставям и скапаните, и по-добрите опити, но това е защото мисля, че може да е полезно и някой да ми даде акъл (писали са ми на лични как да замаскирам явно еврейския си нос, щото не е хубаво да е ‘етнически и да личи’), както и да давам идеи като според мен се е получило. Но аз така съм решила, какво като някой си трие снимките- никой не е длъжен да чете мненията там.

# 576
Кой, каквото и колкото иска да качва. Давайте да си говорим за грим 😁

# 577
По принцип не пиша в тази тема, а само ви следя. С две леви ръце съм и съм ги вдигнала от засукания грим. Аз съм от хората, които държат да са анонимни във форума, и снимки не съм качвала изобщо, няма и да кача (с изключение на маникюр няколко пъти, но дори и това избягвам). Всеки има право да не го прави, независимо в коя тема пише и какво коментира. НО, тук става въпрос за друго. Решил си все пак да се покажеш, няколко човека през тоя един час са те видели и после коментират отдолу и се заформя дискусия. Кое си направила добре в грима, кое ти се е получило много яко, кое трябва следващия път да пипнеш повече, кое много ти отива на падналия клепач (примерно) и т.н. И, понеже и аз имам паднал клепач (примерно), логично ми става любопитно да видя какво толкова са харесали и коментирали другите. Да, ама снимката я няма. Какъв е смисълът? 10 човека са я видели, останалите 50, които четат не са.
Нищо лично към Ариа, засичала съм я веднъж-дваж, хубавица е и добре се гримира. Ама наистина бързо маха и дори като следя изкъсо темата пак я изпускам.

# 578
Ами и аз нищо лично към никой в темата, но предимно недоволстват точно тези, които никога не са се показвали(или поне аз не съм ги виждала) Та защо изисквате от мен да се показвам за определено от вас време, а вие държите да сте анонимни? Иначе нали нищо лично Wink

# 579
Там е работата, че нищо не изискваме, никой не те е карал насила да се показваш изобщо. Кофти е, че след като снимката се махне, коментарите са спам и смисълът на темата се губи за поне страница-две.
Както и да е, виждам, че си докачлива и да не спамя повече и аз 😃

# 580
Дискусията най-вероятно ще се затрие, така че ще си направя труда да обясня, показвам собственото си лице за колкото време пожелая във форум позволяващ редакцията на поста до 24 часа, лицето ми виси нон стоп в социалните ми мрежи част, от които са private. Нарича се право на избор...

# 581
  • в 1001-та нощ
Проблемът не е в това кой кого ще види, поне за мен не е, а предполагам и за много други. Всеки тук вероятно поне веднъж е хващал снимка на тези, които ги трият. Поне веднъж са ги видяли. И знаят, виждали са кой е човекът.

Проблемът е в това, че една снимка инициира дискусия, а дискусията провокира интерес. Влизаш - коментира се нещо, което вече го няма. А то дори и с думи не е описано какво е, защото не е било нужно - нали има снимка. Четеш реакции - за дадена техника, а тя дори с думи не е написана - коя е - изобщо не знаеш за какво четеш. И се чувстваш пълен глупак - стоящ пред черната кутия ...

Споделям как е от другата страна, защото влизам по-рядко, не дебна всеки пост, да не изпусна нещо, а нямам и време. Влизам, за удоволствие, за да напълня очите, защото ме радва това, което виждам - каквото и да е - зная, че момичетата много са се старали за всеки грим, дори и да е много нежен, по-ефирен или само очна линия. Защото са качили своето творение с трепет. И заради дискусиите, защото са интересни гледните точки, винаги има какво да се научи, да ти се даде тема за размисъл, вдъхновение.

# 582
И аз така и не разбрах каква беше тази интересна техника, която породи дискусията. Вероятно и няма да разбера, но здраве да е.

Преди години почти никой не качваше снимки освен Ивчето и Алена, които са страхотни мацки. Радвам се, че в последните няколко години темата се оживи и можем да се радваме на все повече красиви гримове на красиви дами тук.
Имаше период миналата година, когато през ден спамех с моите снимки Joy Неслучайно попитах по-горе, за мен лично дали ще кача снимката тук, в Инстаграма ми, който е публичен, или като профилна във Фейсбук, е все тая. Защото и в трите случая ще я видят непознати хора, вероятно във FB и IG доста повече от тези във форума за грим. Но всеки може да преценява за себе си. Съгласна съм с Алена обаче, че е кофти, когато дори не можеш да разбереш за какво се отнася дискусията.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 02:02 от esmeralda23

# 583
Здравейте, следя и мн ви се радвам, чудни красавици сте. Заредих те ме с настроение за гримиране без повод. Просто ей така 😁 решила съм за вкъщи да пробвам нетипични за мен цветове и да се науча да работя с очна линия. Лаик голям съм и се извинявам за качество на снимките.

# 584
Хайде и аз да оспамя темата ...от няколко седмици забелязвам ,че левият ми  клепач се предава:( Сякаш имам някакво провисеане ,което супер много ме ядосва и ми става все по трудно да прикрия с грим !!!! Ще се побъркам 😭😭😭 Днес съм с червения грим ... е повярвайте  ми ...ужас ...като видях снимките щях да откача😭😭😭😭

Общи условия

Активация на акаунт