Гримиране - идеи и техники. Тема №82

• 51 593
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Nia, прекрасна както винаги Heart Eyes

# 646
  • в 1001-та нощ
Ния, Heart ще се радвам да те видя и с по-смелата комбинация от светло жълто и синьо Simple Smile Аз съм правила - убийствено е Simple Smile

# 647
Благодаря, прекрасни!
Алена, ще направя такъв в най-скоро време, благодаря за идеята, ще покажа. Изобщо синьо и студени цветове напоследък много ме привличат. Обаче не с тази рокля, не обичам да съчетавам грим и облекло чак в такъв детайл, в повече ще ми дойде. Обикновено залагам на контраст.

# 648
Жълтото много ти отива, Ния. Аз искам да те видя в лилаво 💜

# 649
  • в 1001-та нощ
Благодаря, прекрасни!
Алена, ще направя такъв в най-скоро време, благодаря за идеята, ще покажа. Изобщо синьо и студени цветове напоследък много ме привличат. Обаче не с тази рокля, не обичам да съчетавам грим и облекло чак в такъв детайл, в повече ще ми дойде. Обикновено залагам на контраст.

Да, пъстра е, това е акцентът и е нормално да си по-обрана или монохромна (не пъстра) около очите Simple Smile Аз моя грим го правих за един мач на Швеция ... имаше някакво европейско и ги подкрепях Simple Smile

Скрит текст:

# 650
Много е як гримът, но и ти си кукла и определено ти отива цвят! Имаш прекрасен цветови тип за ярък грим, а и определено и без такъв завърташ глави!

# 651
Alena прекрасна си !!! Като порцеланова кукла 💛💙💛💙

Може би единствената палитра на Essence ,която наистина харесвам💖

# 652
  • Бургас
Мамо, много ти е хубава косата.

# 653
Леле не издържам вече, ама мнооого си красива, дерзай!! ❤

# 654
  • София
Страшно красива жена, която с достъпни продукти и много вкус подчертава най-доброто от себе си! Браво, момиче!

# 655
Мама на Миро, много ми харесва новата ти прическа!

# 656
Маме, прекрасна си!

Агент, да си здрава, щастлива, имотна и обичана! Все тъй прекрасна, вдъхновяваща и вдъхновена! 😘🎂

Нещо синкаво от мен, отново.

# 657
Нияя, разкошна си!!! Ще споделиш ли с кой фдт и гланц си?

# 658
Благодаря ти!
Кожата ми в момента е отвратителна, имам ужасна реакция към продукти, които тъпо пробвах заедно. Т.нар ФДТ е микс от custom cover drops, страхотния серум на Sephora с Bakuchiol за 20 мои пари, а бих го взела и за тройно, холивудския филтър на Шарлът Тилбъри, малко пудра на ШТ, която ми стои гадно тези дни и кънсийлър на Too Faced. Миш-маш.
А на устните съм с Aquaphor, голямата туба, а не този за устни. Всичко ми е мега сухо напоследък, включително и устните без него, гланцове почти не нося без това отдолу.

# 659
Alena, наистина си като кукла. Гримът ти е много интересен. Мама на Миро, връщам си думите, че лилавото е твоят цвят, всъщност всички цветове са твои. Ния, а твоята визия е супер свежа и кожата ти блести.

Общи условия

Активация на акаунт