Гримиране - идеи и техники. Тема №82

• 51 592
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Само Красоти в темата! Радвам ви сееее!

Ейджън, желая ти да си здрава, цветна и много щастлива! Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 18:53 от Pink Dress

# 661
Прекрасна, Ния, включвай се по-често с вдъхновения! Това направо си го взимам и ще го използвам често. ♥

Агент, честит празник! Желая здраве и множество поводи за радост.

# 662
Много ви благодаря момичета ,много сте мили...Прическата не е нова,просто изправих иначе къдраво(чупливата) коса!!!!😃😃😃
Агентче здрава,щастлива и обичана !!!
Nia голямо вдъхновение си ми ... 💙💙💙

# 663
Мама на Миро, страхотна коса. Кое е червилото, много свежо ти стои цвета.
Честит Рожден Ден на Агентката! Много здраве, все така търпелива и позитивна!

# 664
На, мани я кожата, кажи сенките кои са. 😍

# 665
  • в 1001-та нощ
МamaNaMiro, много красиво и много нежно Simple Smile А и ментовото от тази палитра - си заслужава да ни покажеш Simple Smile

NiaV - мого харесвам холограмни сенки с дуохромен ефект - кои си ползвала - изглеждат и леко прозрачни - по-скоро, като ефект Simple Smile

# 666
Аз заради прозрачността ги харесах, но и цвета ми харесва, и начина на поставяне. Много е шик.

# 667
  • Deutschland

Magical forest палитрата на Есенс. Вече проверих, в ДМ (Германия) ги няма

# 668

Magical forest палитрата на Есенс. Вече проверих, в ДМ (Германия) ги няма

Благодаря. Стара е, затова.
Аз имам изобилие от сини сенки, включително и Blue Blood, но не ми идва отвътре да ги ползвам тази пролет. Но Ниа много хубаво го е направила и й отива.

# 669
alena, палитрата е Pat McGrath Subliminal. За псевдо- halo формата опуших молив на MUFE, запечатах с 2та кафяви мата в палитрата. Шимърът по средата е най-светлото бяло в палитрата със син шифт.
Soft Click, не разбрах коя от двете ни питаш.
Аз определено съм на синя вълна, но само заради тази палита. И аз имам доста сини в колекцията си, но тези на Пат са наистина изключителни.

# 670
Soft Click, не разбрах коя от двете ни питаш.
Аз определено съм на синя вълна, но само заради тази палита. И аз имам доста сини в колекцията си, но тези на Пат са наистина изключителни.

Теб питах и много се учудих на отговора за Есенс. 😂

Пат или Наташа няма ли да вадят нещо ново, особено Пат?
Гледах в Сефора една нейна пудра за под очи, но нямаше подходящия за мен цвят. Да имаш случайно впечатления?
Имам като perks от Сефора 20% от любима марка, за една година бях избрала Ole Henriksen, но сега мога да сменя марката за още година и се чудя Пат или Наташа. 🤨

Ниа, пъхна ми фитил с тази палитра и вече е и моя. 🙈😆 Добре че каза, защото има над 30% намаление на палитрите на Пат на сайта й.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 00:38 от Анонимен

# 671
Мен питаш, ама пишеш в обръщение ‘На’ 😂. Та не се знае На-то от МамаНаМиро или Nia идва.
Наташа пуска Zendo в среден формат след 4 дни, а Пат ще вади колекция ружове след 2 седмици, вече има информация за тях, записала съм се в списъка за чакащи.
А моят съвет за марката, на която да избереш намаление, зависи от това къде живееш и какво предимно ще пазаруваш. Скривам текста, защото е ферман:
Скрит текст:
Например- ако живеех в Милано, щях да залитам повече по продуктите за устни на Пат, но нямаше да припарвам до брокатения блясък в сенките и, но защото живея в Рим, мога да изляза с театрален грим след курса си и на никого няма да му мигне окото- напротив, приветства се.
Пат като цяло има чудесни продукти във всяка категория:
Кожа: -ФДТнът и е добър, не ми е любим, но е добър; пресованите пудри за под очи също- вземи си бялата/безцветна, всичко друго променя цвета на коректора по не добър начин- любима ми е за да предотврати размазване на спирала на горния клепач под веждите и ми харесва за цяло лице. За под очи ползвам само hourglass и то на високосна. Насипната и пудра и кънсийлърът стават, а праймърът-не.
Устни: някои от любимите ми червила са на нейната марка; течните и са супер, гилзите са чудесни, в зависимост от цвета и финиша; глосовете и са великолепни, особено тези с шимър. Bare to dare ми е любим. Балсамите и за устни не струват. Моливите къртят.
Дефиниция: хайлайтърите и са разкошни, във всички формули и цветове. Но не са за плахи души. Ще видим ружовете, ще пиша като дойдат.
Очи: спиралите и са хубави, чудесни дори, но не са ми в топ 2-3, влизат в топ 10. Моливите, очната линия са прекрасни. Палитрите са изключителни, прекрасно качество. Не са ронливи, не са меки, с тях се работи още по-лесно, отколкото с Наташа, но матовите цветове в тях често се препокриват между палитрите или дават сходен ефект. Великолепни са, но няма цветово разнообразие. Сатенените са с чудесно качество. Брокатените и дуохромните шимъри са ненадминати. Обаче не са за лек грим или трябва да се използват по доста креативен начин, само като акцент. Ако не искаш да се виждаш от космоса, няма как да нанесеш с пръст на цял клепач и да се метнеш в този вид в офиса в понеделник сутрин- ще спреш трафика. За поводи/вечер/почивка, ако живееш на място, на което можеш да ги носиш или имаш кохонес да го направиш въпреки мястото- гласувам за тях и марката с 2 ръце.

Наташа също топли сърцето ми и не подминавам неин продукт.
Лице: има чудесни ФДТни, не знам защо не се шуми повече около тях. Харесвам ги и дори съм ги ползвала повече от 5-6 пъти всеки. Ако си влизала в темата за ФДТ, ще разбереш, че това си е доста добре 😂. Кънсийлърът е посредствен.
Дефиниция: палитрите и за лице са много сладки и често качествени. Любими са ми големите с 6 цвята- прекрасно качество и Citrus има страхотни цветове за моята кожа. И двете са постоянно намалени на 50%. Малките са добри, но често има поне един цвят, който не ползвам. Качеството е добро обаче, въпрос на вкус.
Бронзиращите и пудри отново са по-добри в големите палитри, но не са за жълт подтон; в малката палитра бронзърът е доста интензивен, ако си светла- забрави. Хайлайтърите и ружовете и са хубави, но рядко са нещо извънземно.
Устни- нюд червилата и изобщо нейните продукти биха се харесали на хора, които обичат акцентът да не е на устните- understated, но доста добри откъм качество и финиш. Глосовете и моливите са хубави, но няма да получиш с тях онзи блясък на Пат, на който биха завидили и транс труженичките.
Очи- очна линия, моливи и топъри са ок, но заменими от по-евтини марки. Сенките обаче са връх. Цветово, матовите и сенки са ненадминати. Пигментът е страхотен, можеш да ги използваш както за ежедневен грим, така и за сериозни мат визии- цялостни такива. Сафари е една от любимите ми палитри. Сатенените и сенки са великолепни- дуохромните са изключителни и определено винаги създават запомняща се визия. Цветовите истории в палитрите и дават нещо за всякакви поводи и тип грим, а мекотата и качеството им са чудни. Брокатите са там само за топъри или нещо съвсем нежно.

На базата на всичко пробвано, предвид какво ми харесва в момента, бих избрала Пат, НО тя пуска много често разпродажби в сайта си на поне 20%, често повече. Винаги има и кодове за нейния сайт, например с такъв твоята/моя палитра щеше да е намалена с 40%, аз купих моята за 80 евро мисля. Намалява почти всичко като си върти продуктите, освен ФДТ. Често пуска и 25% на целия сайт над определена сума. Наташа прави 2-3 намаления годишно, но пък са 2 за 1, 40%, никога на най-скорошни палитри. От тази гледна точка бих избрала Наташа, за да си имаш опцията за нещо там, или съвсем различна марка за грижа/парфюми. Имам почти всичко на Пат и не съм купила нищо на пълна цена.   
О, забравих- не съм фен на четките на нито едната, не и на тази цена.

# 672
Най-после Наташа Денона да ме заинтригува с палитра. Така и не взех Бронз и Глам, защото ми се сториха твърде повтарящи се с палитрите, които имам. Но Зендо е друго нещо, много ми харесва и мисля да я поръчам в следващите месеци. И без това се бях наточила на мини Зендо, добре, че не я взех. Някой друг да възнамерява да я купи? Предлагам, че по някое време ще я заредят и в нашата Сефора.

# 673
А за мен това ще бъде пръв пропуск на марката от много време. Повтаря се с другите ми Наташки, дава ми някакъв born to run vibe- не ме кефи. Единствения цвят, който искам е breath, но за един цвят- пропускам.

# 674
Nia, добре, че ме подсети за Born to run, бях я забравила. Визуално много я харесвам, не знам защо толкова рядко я ползвам. Определено има прилики с Наташа Зендо.

Общи условия

Активация на акаунт