Гримиране - идеи и техники. Тема №82

• 51 577
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Ниа, много благодаря. 😍 Не живея в Рим или Милано, а в една гора до Кьолн и работя по пижама 7-8 месеца, но не обръщам внимание вече на такива подробности. На Teams срещите се гримирам като за опера. 😂
Относно "На", ами не сварвам да му редактирам всичките глупости на този телефон.

Това Зендо никак не ми прилича на мини Зендо. Много е хубава палитрата, но и на мен ми се повтарят много цветовете. Аз се надявам на Ретро в по-голям размер.  Отивам да разгледам ружовете на Денона, но ще изчакам да ги заредят по немските магазини, че там няма списъци и опашки от чакащи.

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 11:39 от Анонимен

# 676
Така де, като сме по пижама поне сега ни е паднало да покажем тиймс майсторлък!
Ружовете на Наташка определено имат разлика в качеството между цветовете, но има страхотни находки. Похвали се после на коя марка си се спряла.

# 677
Е Наташа ще избера. Тя е по-производителна, а и по-достъпна.
На мен ежедневния ми руж от половин година насам е Bloom Glow. И на очи го ползвам като бързам. Искам пак такава формула, но по-малинов цвят може би.

# 678
Аз все още си оставам навита на малката Зендо. Голямата сякаш не ме заинтригува. По-скоро ще пробвам Бронз, който премислих година. Мисля си за розовата четворка на Пат също така...

# 679
  • в 1001-та нощ
esmeralda23, много красиво 👌Това ефект от една сянка ли е, или са ползвани две? За клепачите питам, не за затъмняването.

# 680
Аз все още си оставам навита на малката Зендо. Голямата сякаш не ме заинтригува. По-скоро ще пробвам Бронз, който премислих година. Мисля си за розовата четворка на Пат също така...

Малката Зендо е много хубава.
Четворките на Пат в момента също са намалени. Аз си мисля за Interstellar.

Гледам ружовете на Пат и немея. Записах се и аз в списъка, но не знам как ще избирам. Тук в много малко магазини има стелажи на марката, че да видиш на живо.

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 13:38 от Анонимен

# 681
  • В полите на Пирин планина
Есмералда, много красиво!

Имам нова палитра:

# 682
Много е красива! Точно моите цветове.
Аз от февруари всеки ден съм с Naked 3 на очите. Simple Smile)

# 683
Тази е любимата ми палитра на Набла, често я ползвам.

# 684
Много красива палитра. Ще чакам отзиви!

# 685
Алена, благодаря ти Hug На подвижния клепач имам тъмно петролено и златисто в средата, бленднато върху петроленото, затова изглежда може би като два цвята.

Тъкмо щях и аз да пиша за палитрата Dreamy на Набла. Вчера пристигна, взех я на много добро намалние в Пинк панда. Уникална е! Страхотен пигмент, лесно блендване, издържлива, а цветовете на живо са много интересни. Възхитена съм от качеството и вече обмислям да си взема още една, докато още са на промоция. Преди време исках Soul blooming и сега се хапя жестоко, че не я взех, защото вече не е налична в никой от ползваните от мен сайтове, вероятно са я спрели от пазара.
Таа ... Между Dreamy 2 и Poinson garden, коя препоръчвате. Денси, чакам основно отзив от теб, защото знам, че имаш няколко палитри на марката.

# 686
  • В полите на Пирин планина
И аз я взех от Пинк Панда. Днес пристигна при мен и съм много нетърпелива да я пробвам! Simple Smile
Други няма да купувам обаче, че ще ме изхвърлят от вкъщи с тия "тонове" козметики...

# 687
Esmeralda, прекрасна си!
Аз гласувам за poison garden, това са най-добре похарчените ми 15 евро. Колко е в Pink Panda? Да ти донеса?

# 688
“Halo eye” изобщо не мога да правя, все изглеждам като пребита след опитите си. ☹ На Ния и Есмералда им се получава жестоко!

Softclick, и аз искам да я пробвам Interstellar Icon, ама ми е тъмна за лятото.

# 689
Пробвай с молив, ама светъл. По-лесно е.
Виж malvina isfan в ИГ, напоследък гримира предимно така и много ме кефи.

Общи условия

Активация на акаунт