Гримиране - идеи и техники. Тема №82

• 52 368
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Мерси, момичета! Hug
Илзи, още не ми се е върнало вдъхновението - макс 1 път на седмица да се гримирам и обикновено е нещо семпло. Но днес по повод на празника реших да извадя Наташа.

# 76
Момичета, много сте хубави! Толкова свежи Heart Eyes Не съм се гримирала от седмици, но правя други хора на курса и е изключително уморително, но се надявам тези дни да събера сили и да направя нещо и на мен

# 77
Петрова, очакваме да споделиш и мнение за курса, който записа. Hug

# 78
Петрова, ще се радвам, ако споделиш повече за курса! Каква е програмата? Какви знания трябва да усвоите? Само техника ли учите или съчетания на цветове? Какво трябваше да осигуриш като “пособия” преди започване на курса?

# 79
Задължително ни разкажи всичко и с пикантните подробности, Петрова, но като си поемеш дъх и си сипеш чаша вино!

Видях в движение вчера две прекрасни дами в темата!

Аз да си призная от какво се вдъхнових вчера- не толкова от графичния лайнер на Шисейдо, който пуснах тук, но по-скоро от актрисата в Outlander, който гледам напоследък докато си правя тренировките. Много 60-тте, много Барбра Стрейзънд, много ефектно, сек да потърся да покажа как я бяха направили в 3-ти сезон:

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 18:28 от Tatti

# 80
Ах, тези 60-тте ♥ Преди време беше казала, че не се харесваш с подобен грим, не разбирам защо? Стои ти страхотно!

Доста ми прилича на грима на Анджелина от Туристът.

# 81
Ах, тези 60-тте ♥ Преди време беше казала, че не се харесваш с подобен грим, не разбирам защо? Стои ти страхотно!
Simple Smile Това е много добър въпрос, както биха казали местните, Илзи! Предполагам, защото съм се направила 2-3 пъти в този стил левашката, без да модифицирам, а няма какво да се лъжем - пастелно сини сенки и блеееееедо розови матови червила на моята матова кажа изглеждат ужасно зле, и съм решила, че това не е моето!

Вчера обаче (гримирах се за музей и изложба на Моне, за първи път от година насам!) покрай дискусията ни за кафявата очна линия не посегнах към класическото черно, но да си призная бях готова да трия незабавно Simple Smile Просто в сериала мацката е разкошна и трябваше да опитам! Червилото е бледо, но не и вярно със това, което са ползвали. И не ползвах пастели. То пък взе, че ми хареса!

Анджелина в Туристът?!? Веднага ще погледна, беше шеметна и тя в този филм!
Ха, наистина! Но са поопушили малко повече, не са го оставили толкова графично!

Класиката:

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 21:11 от Agent Provocateur

# 82
Агент, страхотна си!!! Много ми харесва грима ти. Аэ не энам дали бих го докарала така или по-скоро моята форма е друга-една бадемова, не ми стоят някои гримове.  
Есмералда, много красив грим! С какъв фдт си? Кожата ти е перфектна!

# 83
Агент, и на мен много ми хареса, ходи гримирана така по-често.
Snowwhite, благодаря ти Hug, с ББ крем на Гарниер за мазна кожа съм на тази снимка.

# 84
Имало нова тема, а аз се чудя къде изчезнахте.
Тази пролет ми се носи всичко. Вчера чак се гримирах за хоум офис с Blood Sugar на Джефри, а я бях забравила. Взех да нося и тъмни матови червила на Шарлот Тилбюри и установих, че не цапат маските. Новото е, че не нося фдт. От няколко месеца слагам само малко коректор под очите и под скулите, после слагам само пудра Ambient в цвят Dim Light. Толкова съм очарована, че чак ѝ видях дъното. Отдолу нося базата на Боби Браун, която също почти приключих и се чудя да повтарям ли или да опитам Tatcha.

# 85
Snowwhite, благодаря ти Hug, с ББ крем на Гарниер за мазна кожа съм на тази снимка.

Супер ти пасва, със сигурност е и защото имаш попринцип хубава кожа. Изглежда много естествено. Бих те попитала и каква козметика за лице ползваш с две думи, ако не би било спам или нахално... Grinning

Също в момента съм в търсене на нов фдт. Ползвам от години Е.Лаудер дабъл уеър в цвят Desert beige, но ми се иска малко да го сменя. Ползвала съм и Ланком ултра уеър в Beige abatre 01, но нещо не ми хареса особено като резултат, оксидира. Може ли някоя идейка към коя марка или продукт да се насоча? С нормална към суха кожа съм, не искам да ми матира прекалено, по-скоро глоу търся. Средно покритие е супер.

# 86
Dior Forever някоя от версиите пробвала ли си?
Аз много харесвам Undercover.

# 87
Не, ползвала съм само Естее Лаудер и Ланком, от 8 години ползвам само тези, преди това един леко тониращ крем на Авен. Определено не съм експериментатор с това, което работи. Лаудер-а ми се струва прекалено матиращ и затова реших да се огледам за ново.
Диор точно гледах преди няколко дена, ще го имам в предвид. Благодаря за инфото.

# 88
Лично предпочитам матиращи, защото съм със смесена кожа, но Диор имат и Глоу вариант. Съфорумки доста са го хвалили.
Иначе едно бюджетно бижу ще споделя - Max Factor Radiant Lift. Отново си го взех по препоръка от съфорумка и е страхотен за 12-те лв, който му платих в Парфимо, тъй като няма много цветове в Лили и ДМ.
Озаряващ е и седи много красиво. В моя случай го матирам малко с пудричка да не светя много.

# 89
Snowwhite, благодаря за милите думи. Кожата ми е далеч от перфектна, имам си черни точки, защото съм с мазна кожа. И от време на време по някоя пъпка.
Не съм от най-родовните с грижата за кожата, ползвам малко продукти, защото повече не търпя на и без това мазната ми кожа, затова почти всичките ми продкти са леки.
В момента ползвам хиалуронов серум на Тарт и гел-крем отново на Тарт. Много съм доволна и от двата продукта и ги препоръчвам.
https://tartecosmetics.com/EU/en_DE/mermaid-skin-hyaluronic-h2o-serum-1260.html
https://tartecosmetics.com/EU/en_DE/sugar-rush-don%E2%80%99t-hat … isturizer#start=1
Под грим най-често ползвам хидратиращата основа на Смашбокс.
https://www.notino.bg/smashbox/photo-finish-primerizer-khidratir … a-pod-fon-do-ten/

Ползвам серум и крем с вит. С основно вечер.
https://www.sephora.de/p/banana-bright-vitamin-c-serum-506005.html
https://www.sephora.de/p/c-rush-brightening-gel-creme---vitamin- … cream-432027.html

ФДТ ти препоръчвам този на Смашбокс. Чедесен продукт е, не стои матиращо и неестествено, а като кожа. Със средно покритие е и доста дълготраен. Много го харесвам, моят свърши, но ще го подновя отново, като намаля поне малко резервите от ФДТ-ни.
https://www.notino.bg/smashbox/studio-skin-24-hour-wear-hydratin … rassh-fon-do-ten/

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 11:43 от esmeralda23

Общи условия

Активация на акаунт