Гримиране - идеи и техники. Тема №82

• 52 383
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ви за комплиментите Simple Smile Следващият път ще се опитам поне снимката да е читава и на естествена светлина!

...  после слагам само пудра Ambient в цвят Dim Light. Толкова съм очарована, че чак ѝ видях дъното. Отдолу нося базата на Боби Браун, която също почти приключих и се чудя да повтарям ли или да опитам Tatcha.
WOW! Успя да видиш дъното на пълноразмерен Dim Light Simple Smile Признах те!
Опитай Tatcha, моля Simple Smile При вас се затопля, няма да имаш нужда от много богата база и ще можеш да ни направиш хубаво сравнение от първа ръка!

Също в момента съм в търсене на нов фдт. С нормална към суха кожа съм, не искам да ми матира прекалено, по-скоро глоу търся. Средно покритие е супер.
A този Ланком пробвала ли си (аз имам старата версия и съм очарована - за мен е първият ми ФДТ на Ланком)

Другите ми 2 много ползвани GLOW ФДТ са тези 2 = Burberry Fresh Glow & Kevyn Aucoin The Etherealist:

Имам и остатъци от Dolce&Gabbana Perfect Luminous Liquid Foundation и  Shiseido Radiant Lifting, които харесвам, но мисля, че вече не са в производство.

# 91
  • в 1001-та нощ
Snowwhite, благодаря ти Hug, с ББ крем на Гарниер за мазна кожа съм на тази снимка.

Супер ти пасва, със сигурност е и защото имаш попринцип хубава кожа. Изглежда много естествено. Бих те попитала и каква козметика за лице ползваш с две думи, ако не би било спам или нахално... Grinning

Също в момента съм в търсене на нов фдт. Ползвам от години Е.Лаудер дабъл уеър в цвят Desert beige, но ми се иска малко да го сменя. Ползвала съм и Ланком ултра уеър в Beige abatre 01, но нещо не ми хареса особено като резултат, оксидира. Може ли някоя идейка към коя марка или продукт да се насоча? С нормална към суха кожа съм, не искам да ми матира прекалено, по-скоро глоу търся. Средно покритие е супер.

1.) Les Beiges на Chanel
2.) CLARINS EVERLASTING FOUNDATION+

Но ФДТ на ЕЛ за мен е по-добър. И бих ти препоръчала да не го сменяш Simple Smile

# 92
Агент, аз също не бих си позволила да тръгна по улицата с пастелен грим стил 60-тте, но пък си направих някаква средна версия между опушения на Анджелина в Туристът и един от прочетите на 90-тте на Hung Vanngo и си го нося гордо ежедневно. А иначе Анджелина в този филм е самото изящество! Не бих казала, че я харесвам страшно много, но там е просто безупречна, то грим, то костюми....

Страничен въпрос, който не е много за тази тема, но аз традиционно си питам тук Grinning Подариха ми серум на Vichy Mineral 89, чудя се дали мога да го ползвам. Някъде четох, че не е добре серум да се ползва под 25 години. Ще ги навърша в края на годината и се чудя дали мога да го ползвам сега. Съответно би ли ми навредил, необходимо ли ще е да го ползвам и занапред, ако започна?

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 19:52 от illlzy

# 93
  • в 1001-та нощ
То пък една ХК има в него Simple Smile Ползвай си го Simple Smile но по-добре си го остави за лятото.

# 94
Алена, много ми е драго да те видя пак в тази тема, от години май не си минавала Simple Smile

Илзи, ти си престъпно млада Simple Smile Можеш да си го ползваш, опитай с нормалния ти крем, или в топлите сезони само под серум под слънцезащитата, експериментирай! "Вреда" не можеш да си нанесеш с ползването му, най-страшното, което може да се случи е да си алергична към някоя съставка ИЛИ да ти се скатава на топченца сложен под неподходящ крем.

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 20:58 от Agent Provocateur

# 95
Илзи, защо само тийзваш, а не пускаш грима??? Grinning
Не познавам серума на Виши, но не вярвам да ти навреди. Аз днес с кеф се наплесках с едно мини мощно антиейдж серумче на Ориджинс и дори не ми пропука да погледна за каква възрастова група го препоръчват. Много е приятно, между другото. Но не заприличах на 15-годишна след него Joy
https://m.origins.eu/es/en/product/15347/52022/skincare/treat/se … -serum#/sku/84884

# 96
Благодаря, момичета! Още утре се омазвам.

Есмералда, защото всяка сутрин като го правя бягам към работа, тъй като не мога да стана по-рано. 😂 Не е нищо особено, подобрена версия на един, който бях пускала преди време. Вслушах се в съветите на Агентката, потъмних го, опушвам го доста по-добре от първите опити и така. Но обещавам някоя сутрин да отделя време за снимка. Вече два ти дължа!

# 97
Не знам защо никога не посягам към козметиката на Фенти, винаги ги разглеждам и до там. И на мен ми се носят ярки червила, а и повечето ми са такива. Само червено ми липсва и трябва да си купя. Години наред си купувам страхотно червило в малинов цвят от козметичка ми и трябва да си го подновя.
Бъркаш, козметиката е много добра. Бронзърът им е най-хубавият, който ползвам откакто излезе. Започва да свършва вече. Сенките са с различна текстура и също са добри, а матовите им червила с дългата дръжка са абсолютно най-доброто на пазара. Червеното е просто "уау".

Палитрите имам и двете, няма никакво сравнеие. Сълтри е чудо в студената гама, а Черешата е проста дневна палитра.
Дени, кой цвят на бронзъра ползваш ?

# 98
Това е Теди. ❤

# 99
Поствам видео на любимата ми украинска блогърка, която по принцип специализира в мода е и моден дизайнер, а не beauty blogger, та съм малко скептична, но пък прави добър рисърч и винаги стегнати и много добре визуализирани изложения, а и почна с много любима моя тенденция, та реших да и дам шанс:

PS Докато изпържа тия палачинки ще пусна 20 поста във форума! Аман!

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 18:01 от Agent Provocateur

# 100
Агент, срахотна красавица си ми ти Heart Eyes Тези дни нещо здравословно не съм ОК, ама упорито си ходя на курса. Страшно доволна съм, Таня е невероятен гримьор и преподавател, както и другите две момичета, които работят с нея. Толкова подробно и разбираемо обясняват и показват. За курса ти трябват само четки, ако в движение някаква ти трябва ти дават, а ти след това можеш да си купиш от някъде. Започва се с ежедневен грим, после булчински, опушен, cut crease ( половин, spot light, цял), арабски грим, работя с всякакви пигменти и брокати, очни линии. Тоест всичко Joy
Това са някои неща, които аз направих

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 14:24 от petrova17

# 101
Няма по- добря от Таня като грим преподавател. И като човек е прекрасна, радвам се, че ми е приятелка.❤

# 102
Третият грим е разкош. Първите два не са моето.

# 103
Петрова, много интересни визии и майсторски изпълнени. Браво! Ще чакам да видя скоро в темата и грим върху теб.

Може ли малко повече инфо за курса - с каква продължителност е, каква е цената и тн? Може и на лични, ако тук не е подходящо.

Също и как правите снимките на грима, че се вижда така хубаво?

# 104
Първите две визии и на мен са ми странни и определено не подхождат на модела (знам, че не това е целта всъщност). На третата визия контурирането на скулите е малко като недовършено, възможно е да е от снимката. Иначе и аз съм чувала много хубави неща за Таня и със сигурност курсът си струва на 100 %.

Общи условия

Активация на акаунт