Гримиране - идеи и техники. Тема №82

• 52 419
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Трябва да се научим да правим всякакви визии, без значение дали са ни по вкуса Blush Отработва се дадена техника без значение върху кого. Иначе снимаме на много силно осветление, за да изпъкне грима на очите и от там идва разминаването с лицето Blush

# 106
Мерси, Дени  ! Heartbeat . Ти си  бяла като мен, затова питам, ианче съм ги поглеждала, тези на Бека също, но така и не посмях да изневеря на Мак и на Герлен Simple SmileInnocent

# 107
Препоръчайте ми добра база или pore-filler, които изравняват добре.
Ползвам pore-filler на Nyx (който е лек, но не изглажда малко по-"релефните" пори при носа) и розовия стик на Лореал.
Ако има работещ по-агресивен метод за премахване, готова съм и на него, ако има добри отзиви.
Разширените пори не са драстични, но се появиха след 40-те и вече са проблем...

# 108
Може ли професионално мнение - как да разбера дали правя алергия към червило? Уж беше веганско, без гадни неща - на Catrice, а след като пробвах едно пъмп-ващо на друга марка и това на Catrice, два дни съм с устни сякаш с хиалурон. Не знам какво става и не минава.

# 109
  • в 1001-та нощ
На нежната част на сгъвките на лактите - нанеси от двете - на лявата от едното и на дясната от другата и виж дали ще направиш реакция. По-вероятно е реакцията да е към плъмпващото, те дразнят.

# 110
Два дни съм с устни сякаш с хиалурон. Не знам какво става и не минава.
Вероятно е именно алергична реакция. При мен се получи такава реакция, но от храна. Все едно си бях сложила по 3-4 мл във всяка устна Grinning Биха ми урбазон и естественият филър замина.
Вземи някакви противоалергични таблетки или намажи с противоалергичен крем и ще видиш, че подуването ще намалее.

# 111
За разширени пори - фондьотена  Maybeline Fit me Matte and Poreless.

Някой има ли нещо на Флормар - гланц, молив за устни, молив за вежди или друго?
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 17:42 от fsyyy

# 112
Аз ползвам посочения от теб молив за вежди, само че по-светъл цвят. Доволна съм като за бюджетен продукт. Не е много прецизен, но издържа дълго време.

# 113
Аз имам глоса Pretty и го харесвам. Сравнително траен, не лепне много. Лятото си го ползвам доста.

# 114
На Флормар моливът за вежди е страхотен, ползвам го от години, единственото по-бюджетно, от което няма да се откажа.
За справка - взех малко по-висок клас на Никс (молив), не ми хареса толкива.

# 115
Имам от червилата Silk matte. Доволна съм. Другите ми неща са от старите им серии и много ги харесвам. Любимата ми четворка сенки е тяхна.

# 116
Mersi за милия комплимент, Петрова! Дори и незаслужен Wink
Трябва да се научим да правим всякакви визии, без значение дали са ни по вкуса Blush Отработва се дадена техника без значение върху кого. Иначе снимаме на много силно осветление, за да изпъкне грима на очите и от там идва разминаването с лицето Blush
^^^
Абсолютно съгласна!
Прекрасна, разкажи накратко какво коментирахте за цветовете и съчетаемостите им, моля. И дали обсъждахте кои палитри и гами на кои типажи отиват?

# 117
Петрова, сега видях работите ви, зашеметяващи, браво. Видях те и теб гримирана от моя близка приятелка, много си красива!❤🌹

# 118
Flormar - веднага показвам любимците си, в постоянният ми асортимент са:) Доволна съм, поредни опаковки...През годините съм пробвала и други техни неща (сполучлива четворка сенки се сещам, молив и т н ), но към този момент това ми са находките, с които съм се спогодила и поддържам.

# 119
Доволна съм от кадифените матови червила както на Флормар, така и на Голдън роуз. Като текстура са много приятни, сравнително дълготрайни, но не изсъхват на 100% и не са устойчиви на маска. Затова пък са по-щадящи за устните и не изсушават колкото класическите течни матови червила. Любими цветове от червилото на Флормар са ми 10 и 02. Като текстура червилото на Флормар доста прилича на течните матови на Офра, те също стоят кадифено на устните.

Общи условия

Активация на акаунт