Гримиране - идеи и техники. Тема №82

• 51 614
  • 725
  •   1
Отговори
# 630

Ей тази малка палитра на Sh-e .Очарована съм от цветовете в тези палитри ,имам всички Simple Smile Много меки и приятни за нанасяне ! С много красив блясък ,наподобяващ лек хамелеон...

# 631
Има ли нещо, което да сложиш и да не ти седи питам аз Heart

# 632
Веднага след празниците ще я пробвам.

# 633
Има,има ...още не мога да се престраша да кача грима в ярко червени сенки 😀😀😀Дори аз се плаша от него 😀😀😀

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 13:07 от МamaNaMiro

# 634
Здравейте! Може ли да ми дадете съвет като начинаеща, към коя марка сенки да се насоча? Ако има по-бюджетен вариант, ще е супер. И също да ме посъветвате, дали цяла палитра да купувам или 1-2 броя единични? На първо време си търся за ежедневен грим, но иначе обожавам опушен и даже искам черни сенки.

# 635
  • в 1001-та нощ
Има,има ...още не мога да се престраша да кача грима в ярко червени сенки 😀😀😀Дори аз се плаща от него 😀😀😀

Wow!!! Не ни лишавай от това Simple Smile Поне аз на лични го искам, но съм "ЗА" да го пуснеш в темата Simple Smile
Сложи снимките в скрит текст - с предупреждение, с червени букви, че гримът е в червено Simple Smile Да отвори, койот желае Simple Smile

Аз съм правила такъв грим - използвах и ярко червено матово червило на MAC - за очна линия, имах и такава спирала - пак на MAC - беше наистина зловещо, но и много въздействащо. А после ми влезе от спиралата или очната линия в очите и ми потекоха червени сълзи - и това снимах Smiling Imp

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 12:48 от a.l.e.n.a

# 636
Маме, толкова си свежа, цветна и готина, че няма накъде ❤

# 637
Зеленото е супер  Green Heart
Искам и аз да видя червеното.

# 638
Опитах се да го поомекотя малко като не добавих нито очна линия,нито молив за очи ,обаче направо си е плашещо😀😀😀....Да го помисля още малко и ще го кача!!! Ама май ще е последния в тази гама 😀😀😀

# 639
  • в 1001-та нощ
И аз не направих втори 😈 Няма и нужда 🙃
Макар, че ... сега бих го направила по друг начин... и по-добре 🤩

# 640
Оо аз скоро ходих в парка с децата с червен грим Joy И червена очна линия. Няма да коментирам как ме гледаха...

# 641
  • в 1001-та нощ
Другия път снимаш и показваш - да не те дебнем по парковете  сега Simple Smile

# 642
Честит празник!
Накрая и аз да си вържа грима с дрехите и ноктите!

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 16:05 от Анонимен

# 643
Ния, прекрасна си! Радост за окото!

# 644
Красота !!!! С любимото жълто 💛💛💛

Общи условия

Активация на акаунт