Модни консултации - 52

• 58 949
  • 813
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, може ли идея какво да облека за среща през деня. С мъжа ми отдавна не сме излизали само двамата и искам хем да изглеждам добре, хем да не съм смешна. Нищо особено, разходка и кафе/обяд. Бременна съм в пети месец и съм с качени 7кг (на хормонална терапия съм и овладявам положението). Допреди да забременея бях с токчетата, прилепналите дрехи и мъжа ми определено ме харесваше. Сега се опитвам да се възприема с кецове, но още ми е трудно.
Изрових от архива какво съм носила в 5 ти месец, на същия плюс с кг бях по това време, ако не и повече, по същата причина като теб и явно съм се носила така:

Шарената рокля беше много удобна А - кройка и я носих до края даже.

# 466
  • Street of Dreams
Момичета, може ли идея какво да облека за среща през деня. С мъжа ми отдавна не сме излизали само двамата и искам хем да изглеждам добре, хем да не съм смешна. Нищо особено, разходка и кафе/обяд. Бременна съм в пети месец и съм с качени 7кг (на хормонална терапия съм и овладявам положението). Допреди да забременея бях с токчетата, прилепналите дрехи и мъжа ми определено ме харесваше. Сега се опитвам да се възприема с кецове, но още ми е трудно.

Някакви еластични дънки, романтична туника и кожено яке, съчетани с кецове и цветен шал, ако туниката е едноцветна?

Снежанке,

Скрит текст:
лъвица ли си, или си овен? Залагам на първото Grinning Heart

Много е хубаво как едни червени обувки могат да суитнат най-различни типове жени в различни комбинации. Приемам ги за задължителни във всеки гардероб Grinning

Шегата на страна, все по-малко жени виждам със стилетос и това не е ок. Свикнахме с удобството и забравихме за вечната женственост. Няма нищо по-привлекателно от самоуверена жена, полюшваща ханш в красива походка на токчета.

# 467
Благодаря, момичета. Tuali, изобщо не личи коремчето Blush с рокля/туника ще съм

# 468
Благодаря, момичета. Tuali, изобщо не личи коремчето Blush с рокля/туника ще съм

Не личи, защото все бях подула всеобщо и всецяло 😆

# 469
New Balance номерацията ме интересува. 26 см на кой номер отговаря?

New Balance са умалени определено. Вкъщи имаме само 574, на всички са с номер отгоре на реално носения. Peace За други модели нямам лични впечатления, но едва ли е по-различно...
Мисля, че 26 см е номер 41 при тях.

Ставах да гледам, имам New Balance 574 : UK7; и  26 е 40,5 . По принцип от други марки нося 41, но тези са ми супер.

# 470
41 e 26,5 см. Аз имам 420-ки на NB и си отговарят. Но визуално изглеждат доста по-малки.

# 471
  • София
Благодаря ви много.

# 472
  • Някъде там
Търся си такова яке е, имитация на велур знаете ли къде мога да намеря(онлайн)
Избирам си и пролетни обувки, колебая се между тези тези или едни чернички

# 473
  • София
Дебелите бели подметки не са ли извън тренда вече? Първите и третите ми харесват повече. Първите са по-оригинални сякаш. Но зависи какво търсиш, разбира се.

# 474
# 475
Чисто черен строг аутфит и червени обувки също е феминистки символ на women empowerment. Може нарочно да се използва в някоя ситуация, ако имаш повод и желание да се изразиш така. Hands Muscle Wink
Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1

Аз бих ги сложила и със скъсани черни дънки  и черна блуза/риза, нещо по романтично - например с така популярните буфан ръкави.
Или сини дънки, син топ...
Или бели дънки + бежов или син топ.

# 476
Подобно яке има в ХМ

От обувките първите.

# 477
  • Пловдив
За първите обувки съм, много ми харесват, биха стояли добре и с рокля и с панталон.

# 478
Изкушавам се да поръчам тези ботички, тъй като са естествен велур и кожа. Обаче се колебая да не са твърде бабешки Joy, въпреки че изглеждат много удобни. Как мислите Hug

# 479
За мен тези боти са супер невзрачни,биха убили всеки хубав модел дънки или каквото й да е 🤨
Аз много харесах лачените червени обувки, с подобни,но розови бях на бала си дори, в комбинация със синьо, а тези носила с тесни дънки /и черни,и сини/+ яка тениска от типа guns n roses[/img]
И хубаво черно кожено яке или бих го носила с другата крайност- нещо супер секси леопардово , и не мисля,че ще е вулгарно,зависи от повода и целта 😁

Общи условия

Активация на акаунт