Модни консултации - 52

• 58 956
  • 813
  •   1
Отговори
# 450
Обувките са наистина страхотни и съм съгласна с мнението, че класическа обувка на ток не е вулгарна, но с точно този ярко червен цвят лесно може да се мине границата. Аз бих си ги носила с рокли и поли, без разбира се нещо твърде прилепнало, твърде късо или с голямо деколте, също и без тежък грим.

# 451
  • в Кошера
~Étoile~, червеното стилето е прекрасен акцент, който може да разчупи из основи едни обикновени сини дънки и бяла риза, дори тениска. В случая лакът е по-задължаващ, обаче. Peace
Съчетават се прекрасно и с по-елегантни дрехи - поли, панталони, рокли.
А комбинацията с десен на точки, райе или пепит в черно и бяло е жестока! Broken Heart С леопардов принт също.
Скрит текст:

Колкото до цветовете... лично аз харесвам червено + индиго/черно/каменно синьо, + нюд, + оранжево/циклама (за цветен блок), + сиво/сиво-зелено...
Скрит текст:

# 452
  • София
New Balance номерацията ме интересува. 26 см на кой номер отговаря?

# 453

Би трябвало да е 40.5. Обаче спрямо Пума, каквото най-често купувам, ги намирам една идея умалени. Ако съдя по това, че 40 от едните и другите са съвсем различни като удобство, в полза на Пума.

# 454
  • София
Не разбрах от кога класическата обувка на висок ток стана вулгарна...
Стилето червен лак с неподходящо съчетание доста лесно може да изглежда вулгарно, честно Stuck Out Tongue Winking Eye

Страхотни са! От къде са и каква марка? 😻
Иначе освен с вече споменатите дънки,  бих ги сложила с пола по тялото и отгоре по-широка риза/блуза, (от тези ефирните).
Куча марка за без пари, от магазинче на Пиротска, но много добре ми легнаха на стъпалото и ги усещам удобни.

Благодаря за предложенията, харесах си няколко. Особено ми легна на сърцето за леопардовия принт (и въпреки че чакам прословутата леопардова пола от ХМ, мисля да не ги нося с нея, а с риза в този десен) и костюм райе (имам почти същия като на първата снимка).

# 455
  • Street of Dreams
Мда, стилетото са много хубави, но има опасност да стоят вулгарно заради твърде високия ток и червения цвят - в определени комбинации.

Както вече сте казали - светли слим дънки и бяла риза е най-безопасната комбинация - хем смел и страхотен акцент, хем по никакъв начин не е "пресолена манджата". Прекрасна лятна комбинация. Повечето от показаните също ми харесват - обувките, ако умееш да вървиш на тях, имат широко приложение в много аутфити. Вулгарно биха изглеждали само с неподходящи дрехи, които са също "твърде секси".

# 456
И аз имам едни ярко червени стилето от лак и не съм ги обувала от поне 4 години, точно защото с каквото и да ги съчетая ми изглеждат някак шукаритетни и неадекватни заради комбинацията от цвят и материал.

# 457
  • София
Много са ефектни червените обувки, звездичке!
Освен предложените вече от другите момичета, тези бих ги носила с миди поли - ако е по тялото полата с някаква по-широка горна дреха (например овърсайз, но гладък пуловер), ако пък е по-широка самата пола, може и да е повече прилепнала по тялото горната дреха. За да не се получи шокираща комбинация, бих избрала монохромни съчетания за дрехите.

# 458
Аэ теэи обувки бих ги носила точно, эа да иэглеждам вулгарно и натрапчиво. :Д Поне в краката. С дънки, ефирна блуэа и червено червило, самочувствие и все едно светът ми принадлежи Sunglasses Но не на работа, освен на парти. Бих ги носила и с миди черна елегантна рокля с цепка и червено червило. Абе теэи обувки са голяма работа эа мен, не са эа срамежливи.

# 459
Чисто черен строг аутфит и червени обувки също е феминистки символ на women empowerment. Може нарочно да се използва в някоя ситуация, ако имаш повод и желание да се изразиш така. Hands Muscle Wink

# 460
Подкрепям и последното мнение и ще добавя: какво значи вулгарно? И бели обувки могат да са вулгарни. Според мен червено стилето е стейтмънт и не само, че може да се носи, но и трябва да се носи само от жена, която може да излъчва този стейтмънт с личността си. За мен такива обувки (като цяло всички високи и червени, предпочитам велурени, но и с лак са супер)ме карат да се чувствам като центъра на собствения ми свят, припомнят ми какво значи да си самоуверена жена, дават ми сила.

НО-условие номер едно е и да може да се ходи с тях. Имам малиново червено стилето, но от велур и не мога да ви опиша колко яка се чувствам с него (когато изобщо го обувам). Дали някой ще си помисли, че съм вулгарна? Нека. Пука ли ми? Не. Grinning

# 461
Момичета, може ли идея какво да облека за среща през деня. С мъжа ми отдавна не сме излизали само двамата и искам хем да изглеждам добре, хем да не съм смешна. Нищо особено, разходка и кафе/обяд. Бременна съм в пети месец и съм с качени 7кг (на хормонална терапия съм и овладявам положението). Допреди да забременея бях с токчетата, прилепналите дрехи и мъжа ми определено ме харесваше. Сега се опитвам да се възприема с кецове, но още ми е трудно.

# 462
  • София
Ами боти с токчета, леко широки дънки, блуза, палто..

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 14:55 от Rockstar

# 463
  • в Кошера

New Balance са умалени определено. Вкъщи имаме само 574, на всички са с номер отгоре на реално носения. Peace За други модели нямам лични впечатления, но едва ли е по-различно...
Мисля, че 26 см е номер 41 при тях.

# 464
Момичета, може ли идея какво да облека за среща през деня. С мъжа ми отдавна не сме излизали само двамата и искам хем да изглеждам добре, хем да не съм смешна. Нищо особено, разходка и кафе/обяд. Бременна съм в пети месец и съм с качени 7кг (на хормонална терапия съм и овладявам положението). Допреди да забременея бях с токчетата, прилепналите дрехи и мъжа ми определено ме харесваше. Сега се опитвам да се възприема с кецове, но още ми е трудно.

На мен ми беше най-удобно с клин, върху него рокля от плетиво, шушляково дълго яке, закриващо роклята или късо кожено яке и кецове/боти. В 20 г.с. се сещам, че ходих на ФМ и бях с обикновени дънки, ама скоро след това вече ми стягаха. И въобще, клиновете си ми бяха най-удобни, по-удобно от дънките и панталоните за бременни.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 15:30 от кукумицинка

Общи условия

Активация на акаунт