Модни консултации - 52

• 58 939
  • 813
  •   1
Отговори
# 525
Искрице, как ще изглеждат (по консервативно полу пенсионерски или не) зависи от това как ще ги съчетаеш. Ако ги съчетаеш с права пола до под коляното, телесен чорапогащник, копринен блуза и сако - да, това е визия, която някоя кипра пенсионерка би  облякла. Ако ги сложиш с нещо по-разчупено и лежерно - ами не...

... в края на краищата не всеки може да бъде и да изглежда 100% адекватно обут с бели сникърси 24/7 Grinning Честно казано почна да ми писва тоз сладък тренд!

# 526
  • В полите на Пирин планина
Аз още не съм решила, че ги искам...
Просто си разглеждам за нещо пролетно. Не, че нямам обувки, но все пак! Simple Smile

# 527
Здравейте!
Гледам този блейзер, но се чудя да го купя ли?! Ще го комбинирам с дънки.

# 528
Благодаря много за предложенията за панталона! Ей сега го извадих и пак го обличах, много ми хареса с едноцветна тениска - когато го взимах беше за по-официален повод и затова си бях втълпила, че не мога да го нося малко по-спортно и разчупено, но сега много ми хареса, стои ми и по-свободно от преди, така че определено ще си го нося.
Не знам обаче дали ще стои добре с гуменки или някакви кецове, идеята ми допада много и това са любимите ми обувки, но когато го взимах си го представях с висока обувка... Около глезена ми е на дължина. Също така ако го нося с тениска каква връхна дреха? Предложеният блейзър не ми се връзва с тениска. Абе, личи си, че в ежедневието си нося дънки, тениски и кецове. Joy

# 529
  • София
С тениска ще е супер, всякакъв цвят, с щампи, шарена. Комбинирай смело!

# 530
Блейзър И тениска е много актуална и съвременна комбинация, ИМХО!

Панталонът става и с гуменки/кецове/лоуфъри.

# 531
  • Някъде там
Агент, мисля да ги нося с ризка, ей такава и дънки
Както и с тениска, сако и дънки.

# 532
Дантелените бралети са предизвикателство, ако гледаме на тях като на дреха, различна от бельо. Изискват се доста неща - младост, малък(спортен) бюст, смелост, усет за съчетаване, излъчване, място, среда и пр.
Аз нося подобни само под обемен пуловер или риза(закопчана Bowtie), като закачка във визията.
Бралет вместо топ - цъ, не е моето. Neutral Face
Скрит текст:

Спокойно могат да се носят небрежно, без вулгарно звучене.
Скрит текст:

Пейпърбег-талията стои добре с нещо вмъкнато и по-близо до тялото.
Скрит текст:

Всички предложения са супер и аз така си нося моите, но питането май беше за основна дреха, а не под такава. Което лично аз бих възприела единствено на бар, под яке, сако и т.н., с уговорката, че жената няма вулгарно излъчване.

# 533
  • София
Аз си представям тези бюстиета на някаква мега жега с дълга пола, широк панталон и т.н.

# 534
Искрица, изообщо не са лелски! Суупер са! 😍
Имам ботуши на марката - втора година ги нося и не са мръднали.

# 535
Добре де, а защо не допуснем че мацката е преценила, че може да си позволи да облече такова бюстие за фигурата/възрастта/излъчването/повода/мястото и да не излизаме извън въпроса и темата. Много е досадно това начукване на канчета n-страници поред.

# 536
Не бе, тя да си облича каквото иска. Просто имаше някакво запитване преди няколко страници. Хората ѝ отговориха как го виждат. Тя днеска пак дойде и пита същото, после се фръцна, че не била бабичка. Ми що питаш тогава? Тука си е тема за бабички дето носят подобни топове като бельо. Тролска му работа.

# 537
Тя не пита дали да го носи и дали според нас е бельо или не, а пита с какви обувки да го носи, след като го е купила вече. Отдолу се изредиха акъли да си го носи под халата и иронични коментари. Излишно е според мен.

# 538
Ми всеки си пише мнението, ако го вижда под халат, защо не. И за обувките ѝ писахме, тя не даде реакция, сега дойде да пищи, че не била бабичка. То да бе Диор да го въртим, то некви зара корсажчета. Ми ай стига, а?! Laughing

# 539
Много ми харесват на мен дантачемите бюстиета,но отгоре с нещо, само по него ми е малко простовато,но аз съм на 25, това бюстиенце за мен ще е некепо,ако го видя на жена на възрастта на майка ми,например /45/
Според мен седи добре с дънки,кубинки и кожено яке 💗
А карирания панталон - седи супер с конверски или каквито и да е бели кецки и бяа тениска / и като цяло едноцветна Simple Smile , а за яке обаче - дънково,не кожено.
Аз съм много доволна от обувките на Jenny Fairy- за парите си са супер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт