Модни консултации - 52

• 58 930
  • 813
  •   1
Отговори
# 540
  • Somewhere far away
Има нещо наречено body shame - е някои хора го имат други не . аз съм от старомодните- никога не бих си показвала женските части , други биха го направили без да им мигне окото.  За мен нещо дантелено като цяло е не - не бих си го причинила, да се вижда спортен сутиен е едно, лятото се показва и да искам и да не искам /и под спортен имам предвид точно това - без дантели,само солидна материя/ - но да се виждат разни прозрачни дантелки е съвсем друго. свят широк.

# 541
  • Street of Dreams
Помните ли 90-те? Почти всички ходеха с къси тениски в неонови цветове, а дънките помните ли къде бяха цепнати?

Ами късите полички и дънковите гащета?

Модата е претърпяла какво ли не.

Между другото, дънки цепнати на Д-то наскоро видях, мисля че в Бершка. Айде пак Grinning

# 542
  • София
Аз като цяло забелязвам някаква "скромна вълна" в днешната мода. Вероятно е повлияна от арабския свят. Широки, дълги дрехи, широки панталони, широки ризи.

# 543
Аз като цяло забелязвам някаква "скромна вълна" в днешната мода. Вероятно е повлияна от арабския свят. Широки, дълги дрехи, широки панталони, широки ризи.
Удобство и дори  широкото разпространение на работа в “хоум офис”.

# 544
  • София
М, да...

# 545
Tова горното си прилича като насочено към мюсюлманската аудитория. Не е ли?

# 546
Е, те сега са в тренд широките дрехи. Иначе не тръгват от мюсюлманските страни, просто горното е с бурки за техния пазар.

# 547
  • София
Искам да дам нагледен пример, че модата, която е насочена към мюсюлманите, се пласира по всички ритейл магазини. В момента по магазините е пълно с такива анцузи, широки панталони, дънки и ризи, а лятото се пласират широките рокли с дълъг ръкав.
Ок, не ни се вярва, но все пак може да се замислим.
Впрочем на мен ми харесва този тренд.

# 548
Ако им махнеш кърпите от главите, си стават точно дрехи, каквито има в х&м и Зара от години. Откакто почна и пандемията и влезе "мързеливата" размъкната мода, съвсем се повиши предлагането. Просто тук има съвпадение на този тренд със скромността на мюсюлманките. Не мисля, че от тях произтича тренда на безформените дрехи. По-вероятно от Били Айлиш и пандемията да са вдъхновени.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 11:06 от tuali

# 549
  • София
Да кажем всичко заедно. Модата отразява времето.

# 550

Това за мен е препратка към бохо- стила, не към арабската култура.

Ако им махнеш кърпите от главите, си стават точно дрехи, каквото има в х&м и Зара от години.

Абсолютно.

# 551
  • Плевен
Здравейте момичета, имам нужда от вашите съвети, мнение и гледна точка 🌺
Дъщеря ми е абитуриентка тази година, висока е 183 см, роклята ще бъде тази от снимката и се чудим с какви обувки да съчетаем.

# 552
Според моето най- скромно мнение:
1. Зависи дали ще е с кавалер и дали ръстът му позволява тя да е на ток.
2. Този тип рокли вървят с висок сандал.

# 553
  • Плевен
Според моето най- скромно мнение:
1. Зависи дали ще е с кавалер и дали ръстът му позволява тя да е на ток.
2. Този тип рокли вървят с висок сандал.
Да, с кавалер ще бъде и неговия ръст позволява да е на ток, но тя няма финни глезени и елегантните сандали с тънки каишки не и стоят добре.

# 554
Aко глезените я притесняват, да избере класическа обувка на ток. Да няма каишка през глезена, че освен, че се привлича вниманието натам, често и "скъсява" крака, като го прерязва визуално.
Някакви такива:

Общи условия

Активация на акаунт