Модни консултации - 52

• 58 905
  • 813
  •   1
Отговори
# 585
Около глезена обикновено няма много мазнини, освен ако не говорим за наднормено тегло. Това е кокал и ако си е едър няма как да го претопиш. Виж, прасци могат да се оформят с тренировки.

# 586
Може бо на първо време трябва да вземете каквито и да било обувки на такъв ток и да тренира как се върви с тях. Защото изглежда много смешно когато някоя жена бе може да ходи на висок ток, а когато е и много висока просто ще е много очевадно.

# 587
Около глезена обикновено няма много мазнини, освен ако не говорим за наднормено тегло. Това е кокал и ако си е едър няма как да го претопиш. Виж, прасци могат да се оформят с тренировки.
Прасецът и той мърда сравнително трудно. С тренировки само го разширявам още и то супер бързо ... Моят е 33 см. За сравнение - талията ми е 59 - 62 см. Глезенът пък не мърда. Това си е структура и природа. Просто си приспособяваш начина на обличане и не се дерзаеш за неща, които не можеш да промениш.

# 588
Ох, ако някой може да ми даде формула да си направя глезените и прасците тънки, бих му била вечно благодарна Grinning
Не нападам никого. Това си е структура и ген. Тормозеше ме до едно време, после се примирих. Няма общо с теглото. Два пъти по-пълни от мен жени съм виждала с прасци и глезен на газела.
Имам позната, която е тв шоу звезда и е с много хубави крака и всички постоянно я виждаме тъкмо "по крака". Grinning Обаче ми е казвала как като съвсем млада е била с груби глезени и тъкмо майка ѝ я ожалвала и нея за този ген. Simple Smile)) Обаче си е преструктурирала краката с обратно пружиниране на пръсти върху дебела книга или върху стъпало до откат. Става дума за такова пружиниране, но тя ми обясняваше, че редува краката и когато на единия крак стигне до отказ, започва с другия и така до безкрай. Ако някой има толкова много мотивация, може би наистина работи.

# 589
Аз също мисля, че 40-ти номер обувка за ръст 183 см изобщо не изглежда като голям крак и номер, и вероятно глезенът и стъпалото са съвсем пропорционални и неголеми. Аз самата съм доста по-ниска - 175, и нося 40 номер. За бала пробвах различни обувки и в края на краищата майка ми и продавачките ме одобриха най-много точно с обувки с каишка. Съветът ми е да пробвате как стоят различни обувки и сандали, може пък да се изненадате от това кое ще ви се стори най-добре, като го видите на крака. За съжаление, нямам снимки от бала при мен, аз самата не исках сандали заради кокалчето, което имам.

На показаната снимка с роклята всъщност не ми допадна сребристата обувка и чантичката. Тя и роклята блещука, ама е по-различно лъскави, малко претрупано ми изглежда.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 20:09 от кукумицинка

# 590
  • София
Глезен и китка се влияят от килограмите само при много, ама много излишни такива и то пак не винаги.
При хора с нормално тегло, тренировките и особено тичането разширяват пръсеца, но пък го стягат и оформят и изглежда по - естетично.

# 591
И моите глезени са големи, т.е. нямам глезени , прасците са ми пълни...Не, че съм "модел" иначе, но си мисля, че колкото и да сваля, няма да ги извая чак до фини такива. Структура си е до голяма степен. Е, сигурно има специфични упражнения, като показаното, но пък нямам ресурс да се фокусирам толкова върху конкретни части...Залагам на общи тренировки за здраве и тонус.
Мисля си, че мацката може да си избере сандал, красив, удобен, който да й стои чудесно. Едва ли е толкова фрапантно едър глезена й...пък е и млада 😉
За мен дългия ръкав е малко дразнещ. Само в най- големия студ ръкавът ми е пуснат, иначе навивам нон-стоп. Любимите ми ръкави са 7/8. А лятото рокля с дълъг ръкав за мен е немислима...дори такива ефирни съм гледала, но не мога да ги изтърпя. 🤪

# 592
  • Mediterraneo
Харесват ми роклите с дълъг ръкав, но материите им- не. Правят ги от чист полиестер, такова нещо не мога да понасям върху себе си, а лятото пък съвсем. Живея на горещ и влажен климат, немислимо е просто да сложа подобен скафандър от изкуственяк. Иначе с друга материя ще се загуби ефектът на фееричност и се променя визията изцяло.

# 593
На посочения линк има добри съвети как се коригира подобен проблем:
https://advancedstyleadvice.com/debeli-glezeni-kakvi-obuvki-izbera/
Телесен цвят обувки препоръчвам аз, а защо не и някакви ботуши?! Пробвайте, имате време да поръчате различни модели, да се поогледа девойката хубаво вкъщи и да реши.

# 594
Имам нужда от чанта за пролетно - летния сезон. Спрях се на тези двата модела за сега. Още обмислям, но ще ми е полезно вашето виждане за тези чанти и евентуално за други модели Simple Smile

# 595
  • Street of Dreams
На мен ми харесаха роклите от уишлиста на Мис К. Красиви и романтични, ако й отиват цветовете - страхотно.

Но не само защото на мен ми харесаха искам да ви призова, когато става дума за избора на някой друг човек да се избягват изрази като "много грозно". Обидни са, сдържайте се. Сигурна съм, че има и друг начин да обявите вашето субективно мнение.

Останалите рокли с ръкави, които се разкрояват в края никак не ми харесват - като цяло такива ръкави не харесвам и няколко рокли не си купих точно по тази причина. Рокли с дълъг ръкав като цяло са ми непрактични - може да се носи само зимата под палто за заведение, но не и под дънково/кожено яке с 3/4 или набрани ръкави, както нося роклите си аз. Имам само две с дълъг ръкав (от тези романтичните) - едната е с тесен ръкав от тюл, другата е с 3/4 ръкав, който се стеснява в края. Още не съм ги носила, ще ги мисля.

# 596
  • Някъде там
Имам нужда от чанта за пролетно - летния сезон. Спрях се на тези двата модела за сега. Още обмислям, но ще ми е полезно вашето виждане за тези чанти и евентуално за други модели Simple Smile
Нито една от двете не бих взела.
Преди да избереш чанта помисли с какво ще я съчетаваш обувки, дрехи и т. н.
Да не стане така, търся си нови обувки за новата чанта.
Аз пък съм в търсене на нови дънки.
Спрях се на няколко модела, но никога не съм взимала от тези марки и не съм запозната като качество и размери как са.
Ще се радвам да кажете ако сте взимали дънки от тези магазини.

Накрая ще заложа и ще си взема едни от hm, знам моделите, номерата Joy

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 08:29 от bubanka

# 597
Искрица, в повечето случаи става така Simple Smile. Честно казано, нося все O bag и ми е трудно да избера нещо друго... Иначе имам три мънички за през рамо, ама те са за разходки, за работа ми трябва торба - все да я тъпча Joy. Иначе дънките ми харесват. Миналата седмица преди да затворят моловете при нас си взех такъв модел на Liu jo, първо го подминах, но моят мъж ги хареса и ме убеди.

# 598
  • София
Tally са най-добри от трите марки, поне за мен. Седят ми супер и скини, и мамешки. Носила съм ги с години.
НМ дънките все нещо не ми е както трябва...

# 599
Най-добрите дънки за мен са Страдивариус.
Говоря за тези, които са със средно висока талия. Първо, къси са на дължина, а за човек с ръст под 160см ми е важно дънкитв да са ми точно до кокъчето без да ги навивам/режа. Второ, тесни са бая в талията. Аз имам малка талия, но дупето ми е обло (мерси, хип тръст 😀) и ако нещо ми става в дупето, то ми хлапче много в талията, но тези на Страдивариус прилепват перфектно и там.

Имам 4 чифта от тях и ги нося вече втора или трета година.

Общи условия

Активация на акаунт