Модни консултации - 52

• 58 918
  • 813
  •   1
Отговори
# 570
Лятна рокля с ръкави аз бих носила. Със слънчева алергия съм и някои години са ми ад. А откачам постоянно да се мъжа със слънцезащита. А понякога и тя не помага, за да не се обрина. Но за жалост много трудно се намират блузи чист памук с широк ръкав.

# 571
  • Somewhere far away
Лятна рокля с ръкави аз бих носила. Със слънчева алергия съм и някои години са ми ад. А откачам постоянно да се мъжа със слънцезащита. А понякога и тя не помага, за да не се обрина. Но за жалост много трудно се намират блузи чист памук с широк ръкав.
Нещо от лен бих ти препоръчала. И аз не се харесвам със слънцето и от както открих лена се родих.

# 572

Балната рокля наистина е невероятна, особено на дългокрака мадама ще е трепач! Последните сандали от туали са.... в десятката! Иначе и с класическо остро стилето ще ми хареса. Ще намерите обувки, спокойно. А до бала спокойно може да поработи малко над формата с тичане и тренировки например-може и да се вталят глезените. Wink
Е, ние не знаем каква е формата на момичето и дали изобщо трябва специално да работи по нея, може да е супер и пак да има комплекс от нещо. Аз като се сетя какви неща не съм си харесвала на тая възраст.... пълни глупости. А глезените специално, или ги имаш, или не, много малко може да се направи със спорт по въпроса. Особено пък за няколко месеца.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 18:24 от tuali

# 573
  • Бургас
Miss K, показаното от теб ми е супер грозно, ама вкусове различни.
Последните рокли и на мен са ми ужасни.

# 574
Роклите с дългите ръкави, показани по-горе, са ретро тренд. Не са моето, но бих и нося летни рокли с дълъг ръкав. Имам и по-свободни и по-елегантни.

# 575
Да, права си. За глезените честно казано никога не съм разбирала драмата (моите уж са тънки, но аз и не се вглеждам в глезени и не бих могла сама да определя на кого са му дебели). Мисля, че от тичането обаче бързо биха се вталили или оформили краката в тази част (поне малко), защото то е интензивно и ги тренира перфектно. От както тичам редовно краката ми се изтъниха и стегнаха страшно много и в областта прасец, глезен. Wink

И не на последно място ако не си харесва прасците с тренировки може и да си ги хареса. До бала има доста време, с едно яко кардио може да се постигне нещо.

Но не ме нападайте, това си е мое мнение. Може и да съм в грешка. :Д

# 576
Да, права си. За глезените честно казано никога не съм разбирала драмата (моите уж са тънки, но аз и не се вглеждам в глезени и не бих могла сама да определя на кого са му дебели). Мисля, че от тичането обаче бързо биха се вталили или оформили краката в тази част (поне малко), защото то е интензивно и ги тренира перфектно. От както тичам редовно краката ми се изтъниха и стегнаха страшно много и в областта прасец, глезен. Wink

И не на последно място ако не си харесва прасците с тренировки може и да си ги хареса. До бала има доста време, с едно яко кардио може да се постигне нещо.

Но не ме нападайте, това си е мое мнение. Може и да съм в грешка. :Д

Имах един треньор, който твърдеше, че почти единствения начин да "изваеш" глезен (ако не си ударил генетичното тото), е да наблегнеш на упражнения за прасците - по-оформен прасец прави глезена да изглежда по-тънък 🙃 Нали, ако не става дума за някакво ултра наднормено тегло, тогава и отслабване би дало ефект.

# 577
Глезенът е генетика, не мисля, че ще стане работата за 2 месеца. Мускулите на прасеца се оформят най-бавно при тренировки. А и не е нужно да се насилва да изглежда по определен начина за някакъв "бал". По-скоро да мери обувки и да прецени коя ѝ стои добре на крака.

# 578
Интересно. Аз съм с тънки прасци (даже прекалено тънки) и са ми казвали, че имам тънки глезени, но сравнявайки ги с тези на други момичета на същото тегло като мен не мога да видя особена разлика. Затова си мисля, че повечето си внушават, освен наистина ако не става дума за наднормено тегло. Мисълта ми е, че може с тренировките да се чувства по-добре в кожата си и да си ги хареса или ако има нужда от стягане да се стегне за това време. :Д

Както и да е, роклята е страхотна и според мен ще изглежда супер и с нормално стилето!

# 579
  • Плевен
Благодаря ви момичета за съветите🤗
И аз бях за стилето, но девойката държи да са сандали. Тя тренира от малка и формата и е много добра, но генетично глезените и са големи, не дебели а едри и с тънка каишка и 40 номер стъпало, никак не ми харесва.

# 580
На теб не ти харесва? А на нея ако си й харесва, нека си носи, особено щом настоява да са сандали не ми звучи като да е комплексирана от глезените си (за щастие!). 40 номер не е изобщо голям крак за 1,83. Аз съм 40-40.5 и съм 171. :Д И въпреки това не ми изглеждат големи краката... или поне аз си ги харесвам.

# 581
Подобен модел, не около глезена точно дали ще й допадне?
https://www.kurtgeiger.com/women/shoes/sandals/frenchie-pale-pin … ic-kg-kurt-geiger

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 19:16 от G&B

# 582
Ох, ако някой може да ми даде формула да си направя глезените и прасците тънки, бих му била вечно благодарна Grinning
Не нападам никого. Това си е структура и ген. Тормозеше ме до едно време, после се примирих. Няма общо с теглото. Два пъти по-пълни от мен жени съм виждала с прасци и глезен на газела.
За обувките - има много варианти за красив сандал, които не са с каишка около глезена. От собствен опит, освен каишката около глезена, всякакви твърде тънки ивички не стоят добре.
Чехли тип стилето, затворени на пръстите, също ще изглеждат добре според мен, а и пак са актуални. Трябва само да се потърси удобен модел.
При този ръст и красиви сребристи кецове ще заспят на роклята по някое време на вечерта Wink

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 19:14 от Light Beam

# 583
  • Плевен
G&B с подобни каишки ще търсим, но на тънък ток.Нещо такова:

snowwhite12, тя не се харесва, а аз съм съгласна с нея. Досега не е обувала обувки на такъв ток,и явно и е трудно да се възприеме.

# 584

Общи условия

Активация на акаунт