Модни консултации - 52

• 58 946
  • 813
  •   1
Отговори
# 480
  • Някъде там
Благодаря за предложенията за якета и мнението за обувките.
Ще поръчам първите.
Търся си и такива на лек ток, избрах тези дано да са удобни.

# 481
  • Варна
Изкушавам се да поръчам тези ботички, тъй като са естествен велур и кожа. Обаче се колебая да не са твърде бабешки Joy, въпреки че изглеждат много удобни. Как мислите Hug
Извинявай ама са лелински,колкото и удобни да са!

# 482
Изкушавам се да поръчам тези ботички, тъй като са естествен велур и кожа. Обаче се колебая да не са твърде бабешки Joy, въпреки че изглеждат много удобни. Как мислите Hug
Извинявай ама са лелински,колкото и удобни да са!
Така и аз разсъдих, въпреки, че са супер намалени - отпадат Blush

# 483
  • София
В момента има навсякъде намалени Челси боти. Аз всяка пролет се изкушавам, особено като видя кожа или велур за 30 кинта. Подобни:

# 484
Показаните от Pollinaa боти наистина не са някакъв моден връх, но зависи къде ще се носят.
В работата си, аз залагам на 100% на удобството. А и реално маршрута ми е - дом-работа-хран.магазин-дом.
Важно ми е комфорта, удобството, а зимата и топлината на краката.

# 485
На мен ботите биха ми харесали много, ако не бяха с тея лепки, а с връзки, или ластик.

# 486

За удобството зависи какъв ти е кракът. Според мен са обувки за по-скоро широко стъпало и по-дебел глезен, тъй като закопчалката не се регулира и ако хлопат и странично на петата и отгоре в глезена, няма да са много удобни. Аз например съм с много нестандартни и грозни стъпала, тип плавници, хем са тесни, хем имам кокалче, което ги разширява и си взимам само модели за тясно до средно стъпало, по тесни отгоре или с възможност за регулиране в глезена, от плат или мека кожа/велур.

# 487
  • Street of Dreams
Да. Добавям и че подметките изглеждат тежки силиконови. Какво като са естествен набук, не мога да разбера? Това по какъв начин ги прави специални? Аз не бих ги взела за носене дори и никой да не ме вижда с тях. И 20 лв да бяха.

# 488
  • Бургас
И на мен не ми харесват изобщо.

# 489
  • София
Показаните обувки ми приличат на детски, а не на бабешки. Подходящи са много дълги ходения. Притеснява ме този цип от страни, ако не се лъжа има - излишен ми се струва. Има по-красиви изпълнения на велурени обувки за дълго ходене.

# 490
  • Благоевград
Моя колежка, която е на 60 г. си купи същите обувки преди 2 седмици. Ужасно бабешки са, на живо са много груби и грозни. Лепката на едната обувка започна да стърчи навън, вместо да приляга добре. Не препоръчвам.

# 491
Абе за върл пешеходец е добре, остави я красотата. Мене до сълзи са ме боляли крака от красива и "секси" обувка.

# 492
Аз като върл пешеходец препоръчвам едни адидаски и айдее 😁 Топли са, не пропускат,адидас наистина имат суупер удобни попадения, а и универсалнинлато стил. Един неутрален цвят Кампус и сме готови Simple Smile

# 493
  • Някъде там
Здравейте, искам да попитам носили ли сте обувки на Jenny Fairy.
Поръчах си тези сините(показах ги преди няколко поста)
Не очаквам кой знае какво от обувка за 44 лева, но се надявам да са удобни.
Ще се радвам да споделите отзиви за тази марка ако сте носили техни обувки.

# 494
Здравейте, искам да попитам носили ли сте обувки на Jenny Fairy.
Поръчах си тези сините(показах ги преди няколко поста)
Не очаквам кой знае какво от обувка за 44 лева, но се надявам да са удобни.
Ще се радвам да споделите отзиви за тази марка ако сте носили техни обувки.
Аз съм много доволна. Имам техни ботуши и сандали, които нося почти всеки ден - качествени са и много удобни въпреки цената. Чантата ми също се оказа сполучлива

Общи условия

Активация на акаунт