Модни консултации - 52

• 58 904
  • 813
  •   1
Отговори
# 600
Ще се радвам да кажете ако сте взимали дънки от тези магазини.
Скрит текст:

Накрая ще заложа и ще си взема едни от hm, знам моделите, номерата Joy
Може ли линк към първите дънки?Много ми харесаха, но не ги намирам.
На марката имам якенца и разни блузки. От всичко съм доволна и си отговаря.

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 09:47 от bubanka

# 601
  • София
Да, зависи от структурата. Аз съм почти правоъгълник. На Зара талиите много ме мъчат - едвам ги закопчавам.

# 602
  • София
Още един глас за дънките на Страдивариус.
От един от техните модели купих всички цветове, които се предлагат. Много добре седят.

# 603
  • Бургас
За чантите, нито една от двете не са мой тип.

# 604
  • Някъде там
Как да се ориентирам за кой размер съм на Страдивариус Confused.
Колебая се между 36 и 38.
Също съм с тънка талия(поне аз мисля, че е тънка 64 см), но пък ханша и дупето ми.... Едрички са.

# 605
  • София
Аз за дънки мога pull and bear да похваля, взимала съм и къси панталонки и дълги дънки, скоро пак взех, за парите си са супер, но според мен е добре да се пробва, защото имат и по-меки и по-твърди дънки и не може да се прецени по снимка. Аз не се разбирам с дънките на HM, Зара също.
Сега с тоя Страдивариус ме заинтригувахте, не съм влизала даже, мислех, че е като теранова:relaxed:

# 606
Дънки Pepe jeans,Guess, H&M като цяло са добри,спомням си че есента влязох в страдивариус и взех дънки оттам 😁както каза жената по -нагоре , супер са ❤

# 607
Също съм с тънка талия(поне аз мисля, че е тънка 64 см), но пък ханша и дупето ми.... Едрички са.
Ако това ти помогне..
Аз съм 34 размер.
Талия - 59см
Ханш - 90см 😊

# 608
Страдивариус са малко оголемени. Вземи 36, ако талията ти е 64 см според мен, иначе 38 може да ти е огромно, а дънките на страдивариус са с висока талия повечето. Едва ли дупето ти е чак толкова голямо при тази талия.

Аз последните седмици смъкнах кило и половина и в момента съм с талия 60 и дупе 90 или малко под 90, нося 34 на страдивариус, но на талията и корема са ми леко големи дънките.

# 609
Моята талиа е 68 и съм взела 38 размер Страдивариус,но сега влязох впсайта им и имат Baggy jeans много яки от тях обаче май трябва по малък номер защото изглеждат по широки и торбести 😀

# 610
Като заговорихте за дънки - струва ли ви се, че рязко умашиха номерациите някои марки?
Винаги съм си купувала 34/26 дънки и преди няколко години в Манго 34 според мен отговаряха на 30😄

# 611
Според мен пък рязко ги уголемиха. Имам едни дънки на манго от 2011-та които си пазя за спомен :Д, размер 34 и са супер тесни, отговарят на днешните 32. Сегашните 34 си ми пасват перфектно при манго, но аз и качих малко от 18тата си годишнина :Д.

# 612
Аз спрях да купувам дънки от Манго, а години наред ги предпочитах, защото номерацията им вече на нищо не прилича. От един модел до друг огромни разлики при един и същи размер и понеже обикновено ги пазарувам онлайн, вече изобщо не знам на какво ще налетя, а преди години никога не съм имала фал с избора на модел и номер от там. Не е сериозно това. От х&м в общия случай и аз не съм доволна, или не седят като хората, или циповете им се скапват и отварят, или нещо друго. Много рядко да попадна на нещо читаво там, което да изкара повече от два сезона. Харесвам Only, Vila са страхотни, G Star Raw, Zara (макар също да не траят много) и напоследък ме впеачтлиха Trendyol.

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 13:36 от tuali

# 613
Ако това ти помогне..
Аз съм 34 размер.
Талия - 59см
Ханш - 90см 😊
Винаги се изумявам как влизате в 34. Има ли разлика в бг номерацията и (западно)европейската? Аз на талия 62, ханш 87 и бедра 46-47, номер 34 го гледам през крив макарон. Вярно че 38 ми е голям, а в някои случаи и 36 ми е малък. Но пък и не обичам да съм пристегната.

# 614
  • Street of Dreams
Умаляването на размерите забелязах преди много, много години в  tally Weijl, където до тогава обичах да пазарувам. В един момент магазинът се превърна направо в детски - всичко късо и тясно. А моделите свръх тийнейджърски. Минаха десетина години и повече сигурно, откакто и аз и моите приятелки се отказахме да влизаме там. Може да са се променили нещата, а може и в бг стоката да е различна, както съм забелязала с други марки. Просто аз съм зачеркнала този бранд.

Марката, която ми е напълно непозната е често обсъжданата Stradivarius.

На Pull and Bear Имам само едни дънки, които представляват силно еластичен черен плат с големи цепки на колената. Не помня откъде съм ги купувала и за колко, но тези дънки според мен са нисък клас - поне моите.

Общи условия

Активация на акаунт